*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ «Τσέπελης» του Έβρου η κυρία Ελένη Δημούδη!;

22 Φεβρουαρίου
«Θηριοδαμάστρια» της Θρακικής Σκηνής, τελικά «δάμασε» και τον… «αδάμαστο» συνδικαλιστή Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπη Ευστρατίου!
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
E, ναι… Αυτοί που η ζωή τους είναι αφιερωμένη μόνο στο «χρήμα» και το μόνο που νοιάζονται είναι το πως θα πλουτίσουν… περισσότερο,  επιλέγοντας μάλιστα τις μέρες του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού να  βρίσκονται –συνήθως- εκτός Ξάνθης, δεν δικαιούνται ούτε να μιλάνε για τους άλλους, ούτε και να κάνουν κριτική!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Δικαιούνται όμως να κάνουν…περιουσίες και να το παίζουν… τιμητές των πάντων.
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
…όπως αναφέρει στην «Θ», ο γνωστός Νομικός και πρ. Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θανάσης Ξυνίδης «η υπόθεση αφορά το «Αμοιρίδειο» στο οποίο έγινε η αναπροσαρμογή των τιμών και αυξήθηκε το ύψος του έργου και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων λέει ότι έγινε παρανόμως η αναπροσαρμογή…Η κατηγορία αυτή είναι πολύ «βαριά», δεν είναι αστεία γιατί επιρρίπτει ευθύνη για 2,5 εκατομμύρια ζημία
(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη)
-2.5 εκατομμύρια ευρώ ζημία!!! Αλλά και οι 49 αθώοι!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προκαταρκτική εξέταση για ευθύνες για ζημία 2,5 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του δημοσίου και του Δήμου Ξάνθης, για το έργο του πάρκινγκ στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» ξεκίνησε λέει η Εισαγγελία Ξάνθης –μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ βέβαια, αφού η ίδια εταιρεία η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ είχε πάρει και το γήπεδο- και απορώ που βρήκαν ορισμένοι το μεμπτό και «σκούζουν» γιατί η Δικαιοσύνη κάνει το καθήκον της!
-Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί με τόσα λαμόγια που έχει γεμίσει η Τοπική Αυτοδιοίκησης υπάρχουν άξιοι Εισαγγελείς και δικαστές…!
……
*Όπως είναι γνωστό, κάπως εκεί στο τέλος της Εποχής Αμοιρίδη (1999), κατά περίεργο τρόπο, ένα εντελώς ανεξάρτητο έργο, «βαπτίστηκε» ως δια μαγείας… επέκταση για να δοθεί με απευθείας ανάθεση στον ίδιο εργολάβο που είχε κατασκευάσει και το Κλειστό Φ. Αμοιρίδης!!!
Κάλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν, το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΟ επιτέλους (σ.σ.  Αν δεν παρέμβουνε κάποιες δυνάμεις…),  θα πάει στη Δικαιοσύνη!
Και ερωτώ…
-Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ενώ δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ;
-Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι όλα τα μεγάλα εκείνα έργα, κατασκευάζονταν… χωρίς οικοδομική άδεια; Όπως και το συγκεκριμένο;
Γιατί λοιπόν «σκούζει» ο δημοσιογράφος που ανακάλυψε και… παραδικαστικό κύκλωμα στη Ξάνθη; Και ζητάει και τα ρέστα; Επειδή καθίσουν 49 δημοτικοί σύμβουλοι στο ΣΚΑΜΝΙ;
-Αντί ορισμένοι εξ’ αυτών να έχουν ήδη μπει φυλακή;
«Τσέπελης» του.... Έβρου η κυρία Ελένη Δημούδη!;
Το σχόλιο από το InKomotini που αποκάλυψε και σχολίασε τα παρακάτω:
«Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας ανήκει στο στόλο των οχημάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Φέρει πινακίδες κυκλοφορίας ΚΗΗ3882 και έχει χρεωθεί ως υπηρεσιακό για τις ανάγκες μετακίνησης της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης  της ΑΜΘ κυρίας Ελένης Δημούδη (σ.σ. Αυτή που εγκρίνει και τις αναθέσεις του Μέτιου και στις επιτροπές συχνά πυκνά λέει, εγώ τηρώ τη…νομιμότητα!).
Η φωτογραφία λοιπόν –πάντα σύμφωνα με το InKomotini- «είναι τραβηγμένη το μεσημέρι της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018 και απεικονίζει το αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από την οικία της Δημούδη και όχι στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου όπως θα έπρεπε! (Ενέργεια που προκαλεί και μαρτυρά νοοτροπία του παρελθόντος, σχολιάζουν με νόημα οι συμπολίτες της κυρίας Δημούδη)». .
-Αδελφούλη Μανώλη όπως βλέπεις… «διδάσκεις» τελικά τερτίπια… νομιμότητας και στους γειτονικούς Νομούς…
-Στο σπίτι σου ΕΣΥ τα πολυτελή τζιπ του Δήμου Ξάνθης και της ΔΕΥΑΞ, στο σπίτι της στην Αλεξανδρούπολη τα αυτοκίνητα του Περιφερειακής Ενότητας Έβρου του Πέτροβιτς και η Ελένη Δημούδη!
-Κατά τα άλλα «παράνομος» είναι μόνο ο Πατακάκης της Δράμας…!
Ευχαριστήριο του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, 
Πασχάλη Λύρατζη για τις ΘΛΕ και το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018
Οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018 ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία για 53 η χρονιά.
Στην επιτυχία αυτή συμβάλλατε όλοι τα μέγιστα, ώστε να διατηρηθεί η παράδοση, τα ήθη και έθιμα του τόπου αλλά και να συνδεθούν όλα αυτά με το παρόν και το σύγχρονο τρόπο αντίληψης και διασκέδασης.
Το κεντρικό γεγονός των εκδηλώσεων, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 18ης Φεβρουαρίου 2018 απέδειξε για ακόμη μία φορά πως όλοι μαζί με κέφι και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να κρατήσουμε υψηλά το επίπεδο και να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Η εικόνα αυτή είναι επιθυμία και στόχος να διατηρηθεί και να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο.
Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα για την συνδρομή και την συνεργασία. Θα συνεχίσουμε δυναμικά για να κρατήσουμε μαζί την Ξάνθη στην κορυφή των επιλογών όλης της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.
Πασχάλης Λύρατζης

Τούρκος αρχηγός κόμματος υπέβαλλε μήνυση κατά του Πάγκαλου 
για το «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»
Ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος «Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης», Mustafa Alicavus, υπέβαλλε μήνυση στις ελληνικές αρχές κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, για την πρόσφατη φράση του πρώην υπουργού ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».
Ο Τούρκος πολιτικός υπέβαλλε τη μήνυση στην Εισαγγελία της Ροδόπης, καθώς όπως τόνισε μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, «πρόκειται για παράβαση του ελληνικού νόμου για την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, πυροδοτεί το μίσος και την εχθρότητα μεταξύ των λαών και αποτελεί στοιχείο βαρύ αδικήματος».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »