*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΣΑΟΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡIΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΝΑ!

19 Ιανουαρίου


Την φιλόλογο  κ.Μασαούτη Άννα, μητέρα τριών παιδιών δεν την γνωρίζω, μου έκανε ωστόσο εντύπωση το πώς έθεσε τα ερωτήματά της στο Δήμο Ξάνθης.
Παρακαλώ, ενημερώστε μας συγκεκριμένα κι επίσημα ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή της και συνέχιζε ως εξής:
«1. Αν υπάρχει και σε τι στάδιο βρίσκεται ο προγραμματισμός για τις παιδικές χαρές.
2. Αν υπάρχει πρόβλεψη για τον καθαρισμό των χώρων – πάρκων, πεζοδρομίων από κάθε είδους απορρίμματα.
3. Αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σχετικά με την επαναλειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου.
4. Τι πρόβλεψη υπάρχει για την προσβασιμότητα των πεζοδρομίων.
5. Ποια η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα μιας κι εκτός από επιθέσεις, που έχουν επανειλημμένα καταγραφεί, κινδυνεύει και η δημόσια υγεία».
-Κυρία Αικατερίνη Μανά θα απαντήσετε στα ερωτήματα της κυρίας Μασαούτη; Διότι τα παραπάνω ερωτήματα την δική σας υπηρεσία βαρύνουν!  Κι εσάς αφορούν… όχι τον Δήμαρχο.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ… ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… 
ΕΛΑΦΡΙΑ… ΠΡΟΚΑΤ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ;
Την ώρα δηλαδή που έχουν ξεσηκωθεί οι γονείς των παιδιών, οι δάσκαλοι, οι νηπιαγωγοί κλπ και είναι γενικά κατά των ΠΡΟΚΑΤ κατασκευών,  παρασέρνει και τους υπόλοιπους ο Μανώλης  Φανουράκης να υπογράψουν και… προτείνει τί;
Παιδικό σταθμό με… ελαφρά Προκάτ που το ελάχιστον για να κατασκευαστούν ακόμη και με… ελαφριά υλικά είναι μια διαδικασία που θα κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια!!!
Κι όλα αυτά σε περιοχή που χαρακτηρίζει δασική το Δασαρχείο κι όλοι ξέρουμε τι «τράβηξε» ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ  για να κάνει εκεί το σχολείο.
-Αλήθεια τους γύρω κατοίκους και τον… Γ. Αγκόρτσα τους ρώτησε ο Φανουράκης; Ή απλά πέταξε και πάλι μια μπαρούφα κι όποιος τσιμπήσει;
-Υπενθυμίζω βέβαια ότι για να κατασκευαστεί ένας Παιδικός σταθμός με…ελαφριά προκάτ, θα  πρέπει να υπάρχουν έκτακτες καταστάσεις και αυστηρότατες προδιαγραφές!
-Και γιατί όλα αυτά βέβαια; Μα γιατί έτσι νομίζει θα πείσει την κοινή γνώμη ότι «δεν πρέπει να αγοράσει ο Δήμος έναν παιδικό σταθμό που ΑΜΕΣΩΣ θα λειτουργήσει και τον παίρνει «τζάμπα» σχεδόν… αλλά να κατασκευάσει έναν παιδικό σταθμό που θα κοστίσει 3 εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί μετά από 5 χρόνια!
Τι άλλο θα δούμε…
ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
Και κάτι άλλο. Μίλησα προχθές και  χθες όχι με έναν αλλά με  5 μηχανικούς! Και τους έδωσα να διαβάσουν την ανακοίνωση του Φανουράκη που αναφέρεται για την κατασκευή προκάτ παιδικού σταθμού 1.500 τ.μ. που απαιτεί τουλάχιστον…πέντε χρόνια με προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ τουλάχιστον!
Ξέρετε τι κάνανε και οι «5» διαβάζοντας την επιστολή του Φανουράκη; Ξεκαρδίζονταν στα… γέλια!
Οπότε ουδέν σχόλιο από μένα!!

(Σ.Σ. Εδώ για το προκάτ διαχωριστικό που θα έβαζε στη πισίνα, πέρασε ένας χρόνος και τελικά… δεν κατασκευάστηκε ποτέ!!! Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »