*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Οι Coda Project στο όμορφο «Regal cafe bar» στην Πλάκα της Αθήνας!

18 Ιανουαρίου
*Το δημοφιλές μουσικό ντουέτο που σάρωσε και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια στο περασμένο X-FACTOR του ΣΚΑΪ, Coda Project, τα δυο Ξανθιωτάκια ο Σάββας και η Γιώτα, συνεχίζουν την περιοδεία και τις συναυλίες τους ανά την Ελλάδα και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21:30 θα τραγουδήσουν στο όμορφο «Regal cafe bar» στην Πλάκα της Αθήνας!
-Μάλιστα το συγκεκριμένο μαγαζί στην πρόσκλησή του αναφέρεται με τα πιο κολακευτικά λόγια για τον Σάββα και την Γιώτα ως εξής:
«Με μεγάλη μας χαρά, Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 21:30 υποδεχόμαστε τους μοναδικούς Coda Project LIVE!!!
Οι Coda Project είναι η Γιώτα και ο Σάββας δυο ανερχόμενοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Ξάνθη. Τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στη μουσική πραγματοποίησαν στην πόλη τους και στη Θεσσαλονίκη όπου έζησαν και δραστηριοποιήθηκαν για αρκετό χρονικό διάστημα.
Την άνοιξη του 2017 συμμετείχαν στο μουσικό διαγωνισμό XFactor 2 στον Σκάι, από όπου και διακρίθηκαν για το ταλέντο τους στη δημιουργία αναπάντεχων διασκευών σε πασίγνωστες επιτυχίες, αλλά και για τις ιδιαίτερα συναισθηματικές τους ερμηνείες με δύο φωνές και μία κιθάρα.
Σας περιμένουμε!».
-Μπράβο στα παιδιά!
......

*«Μας το ζητήσατε και το κάνουμε. Η διασκέδαση ξεκινάει πλέον νωρίτερα. Ανοιχτά από 21:59», αναφέρει στη νέα του αφίσα το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, που κατά πάσα πιθανότητα, επιμελήθηκε ο ίδιος ο Τάκης Αλεξούδας, «λανσάροντας μάλιστα σε αυτήν και τους 3 δημοφιλείς DJ του Ελληνάδικου της Ξάνθης, τον Ιορδάνη Καγιά, την TZO STAV αλλά και τον… Γιωργάκη Ψαθά!
-Έτσι λοιπόν ετοιμαστείτε… όσοι αναμένετε ανυπόμονα να διασκεδάσετε Ελληνικά, σπεύσατε κάθε βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ ένα λεπτό πριν τις 22:00 το βράδυ!!!
-Και για να είστε σίγουροι και άνετοι, κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6989 003833!
……
*Συνεχίζω με την αποκλειστικότητα της ημέρας!...
-Η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, της ταβέρνας «Σούσουρο», το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, θα τραγουδήσει στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ξάνθης, στο κέντρο Διογένης!
-Ήδη η Μάνια από τώρα ετοιμάζει το πρόγραμμα του ρεπερτορίου της για να διασκεδάσει τους ερασιτέχνες ψαράδες στο χορό τους και μάλιστα θα συμπεριλάβει και τα νέα της τραγούδια. Το «Πάψε» και το «Σε έχασα»!
-Οπότε τη συγκεκριμένη βραδιά μην την αναζητήσετε στο… Σούσουρο!
……
*Αύριο Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το βράδυ, το γνωστό bar «IL POSTO» στη Χρυσούπολη θα κόψει τη βασιλόπιτά του!
-Εκεί θα βρεθεί και ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Τόρης Παπαδήμας ο οποίος παίζει μουσική στο συγκεκριμένο μαγαζί κάθε Σάββατο!
-Είναι δυνατόν να λείπει ο Τόρης;;;
……
*Στο cafe-bar «Memphis» στη Δράμα θα τραγουδήσει live και θα δώσει άλλο ένα Show με τα τραγούδια και το μπουζούκι του, ο Ξανθιώτης Νίκος Στογιαννίδης, την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου από τις 22:00 το βράδυ!
-Ο Νικόλας θα δείξει στους… Δραμινούς τι θα πει Ξανθιώτικη διασκέδαση με τον χαρακτηριστικό τρόπο που μόνο αυτός ξέρει!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »