*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

Ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ-ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

24 Ιανουαρίου










Παρουσία του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, του αντιδήμαρχου Τοπείρου Σάκη Λουκμακιά, του Προέδρου της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου, του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη, του Γεν. Αρχηγού Γιάννη Μπόσβελη και   της διοίκησης της ομάδας, αθλητικών παραγόντων, ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας, ο Πρόεδρος του Άρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου έκοψε την βασιλόπιτά του σε ταβέρνα της Π. Πόλης.
Τα φλουριά κέρδισαν:
Από την διοίκηση ο Aντιπρόεδρος Γιώργος Κοτόπουλος και από τους ποδοσφαιριστές οι Ν. Μελισσόπουλος, Μ. Μελισσόπουλος και Δόντσος.
Κάθε ένας από τους τρεις τυχερούς ποδοσφαιριστές, πήρε δώρο 100 ευρώ από την Διοίκηση ως δώρο για το φλουρί που έτυχε.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Άρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμο Τοπείρου, την ΕΠΣ Ξάνθης και την ομάδα της Ξάνθης για την στήριξη στην ομάδα του, ενώ στάθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στους φιλάθλους της ομάδας που όπως είπε, παίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.
Αναφερόμενους στους στόχους του Άρη Αβάτου ο κύριος Κοτόπουλος υπογράμμισε ότι στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική (σ.σ. Βρίσκεται στην 6η της βαθμολογίας με 18 βαθμούς) και η κατάκτηση του Κυπέλλου και προς το παρόν τουλάχιστον παρά τα καλά αποτελέσματα δεν γίνεται σκέψη για άνοδο στην Β’ Εθνική.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κέφι και χαρά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να διαβεβαιώνουν τον Πρόεδρο ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγωνιστικούς χώρους για την καλύτερη πορεία της ομάδας.
Ενώ το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν, «Άρης Αβάτου και τώρα Β’ Εθνική…»






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »