*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιανουαρίου

Ο Φανουράκης, ο Δήμος....προκάτ και η ατάκα του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Ξάνθης!

18 Ιανουαρίου
*Κι εκεί που έλεγα τι κάνουν κάθε μέρα στα καφέ της Βενιζέλου και επί ώρες συζητάνε εκτός από το «πώς» θα… ρίξουνε τον Δήμαρχο είτε με δικαστήρια, είτε με καταγγελίες στην Αποκεντρωμένη…
-Χθες μου λύθηκε η απορία!
-«Μαστορεύουν»… προκάτ… κατασκευές με τις οποίες θα λύσουν το πρόβλημα των παιδικών σταθμών στη πόλη!!! Όπως έλυναν την εποχή που έκοβαν και έραβαν στο Δήμο, το θέμα του κολυμβητηρίου, του πάρκινγκ κλπ
-Μέχρι και… προκάτ… Δήμαρχο Ξάνθης σε λίγο θα προτείνουν!
……
*Ναι μη γελάτε…! Φανουράκης, Τσέπελης, Ανταμπούφης, Μελισσόπουλος και σία δεν κάνουν τίποτε άλλο όλη την ημέρα (και προφανώς και τις νύχτες όταν δεν μπορούν να κοιμηθούν...), από το να κάνουν δήθεν προτάσεις, που δεν είναι μόνο γραφικές, αλλά και… χιουμοριστικές!
Αφού μπορεί να τους τα προτείνουν κάποιοι μηχανικοί, αλλά από την ώρα που δεν έχουν γνώσει του αντικειμένου… μόνο τον γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν!
……
*Θυμηθείτε για παράδειγμα εκείνη την παλιά φαεινή ιδέα που είχε ο Φανουράκης ως αντιδήμαρχος Αθλητισμού επί Λάκη με το….διαχωριστικό στη πισίνα του Κολυμβητηρίου Ξάνθης που θα… έλυνε το θέμα της θέρμανσης στην πισίνα ή τις υπόλοιπες μπούρδες που αράδιαζε μειώνοντας το βάθος κλπ. Και θυμηθείτε και πως τον «έκραζε»τότε ο Δημήτρης Μπένης δημόσια και τηλεοπτικά…
-Έγινε τίποτα στη συνέχεια; Αντίθετα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης όταν ανέλαβε η Δέσποινα Παρτσαλίδου αντιδήμαρχος Αθλητισμού, αποκάλυψε αυτό που ο ίδιος είχε αποκρύψει…!
-Ότι το διαχωριστικό ήταν παράνομο και γι’ αυτό η υπηρεσία το είχε απορρίψει!
……
*Θυμηθείτε επίσης την δεύτερη… μπούρδα που «εφεύρε» ο… Φανουράκης! Είχε έτοιμη μελέτη και φυσικά έτοιμη… εταιρεία για να κατασκευαστεί… ανοιχτό κολυμβητήριο με προκάτ… σε χρόνο ρεκόρ, αρκεί να υπήρχε… υποδομή από τον Δήμο!
-Μάλιστα την πρότεινε και στο Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη!!!
-Και γελάει ακόμη μαζί του ο γνωστός μηχανικός Κώστας Αντωνιάδης!!!
Μήπως προχώρησε τίποτα πουθενά; Κι άντε ο Δημαρχόπουλος είναι…ανίκανος, το ίδιος ανίκανος είναι και ο Γ. Τσιτιρίδης;
……
*Και φτάσαμε στο χθες… Όπου και πάλι… θαυματούργησε! Έφερε έτοιμη… πρόταση ο μελέτης, για να γίνει στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου… προκάτ Παιδικός σταθμός!!!
-Φυσικά δεν είπε ούτε για το κόστος του, ούτε για την διάρκεια ζωής του. Απλά ήθελε κάτι να πει… και φοβούμενος ότι στην επόμενη συνεδρίαση ο Δήμαρχος θα περάσει την αγορά του Παιδικού σταθμού της Σάρδεων και άνετα, πέταξε άλλη μια… μπαρούφα που κάποιος άλλος προφανώς την σκέφτηκε, του την είπε κι αυτός την… εμφάνισε ως δική του ιδέα!
……
*Κι επειδή αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο Ξάνθης, πράγματι σηκώνουν μεγάλες πλάκες…
Αντί άλλης απάντησης, θα φιλοξενήσω στη στήλη μου ένα πραγματικά εκπληκτικό πρόσφατο σχόλιο του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ για την σημερινή κατάσταση στο Δήμο Ξάνθης με τον οποίο μπορεί σε πολλά να διαφωνώ, διασκέδασα όμως πολύ με το παρακάτω κομμάτι:
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
·        Ο δήμαρχος δεξιός.
·        Ο επικεφαλής της «σοσιαλιστικής» αντιπολίτευσης, δεξιός.
·        Ο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» δεξιός.
·        Η «Ενωτική πρωτοβουλία» από την πόλη έρχομαι στη δεξιά πηγαίνω.
·        Η «Νέα Εποχή» Δεξιάαα μέχρι ακροδεξιά.
·        Ανταμπούφης & Κολλάρος!
·        Άντε να δει προκοπή ο δήμος.
Έχουμε πολλή δουλειά πατριώτες!

(σ.σ. Άντε Φανουράκη… Πάμε στην επόμενη… προκάτ… πρόταση!....Σε 2-3 μήνες έρχεται και η Πρωταπριλιά).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »