*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Πολλά και μεγάλα αστέρια φέτοςστο Καρναβάλι μας!

20 Ιανουαρίου
*Μεγάλα ονόματα και ιδιαίτερα αγαπητά στη νεολαία, έρχονται φέτος την περίοδο του Καρναβαλιού στην Ξάνθη για συναυλίες στην κεντρική πλατεία.
-Σημειώστε:
1. Ανεπανάληπτος λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης, 2. Η εκρηκτική και sexy ποπ τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα, 3. ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία Πέτρος Ιακωβίδης, 4. ο γνωστός rapper «ΒΟ» ο οποίος συμμετείχε και στο «SURVIVOR» του ΣΚΑΪ και μάλιστα μαζί  με τον επίσης δημοφιλή rapper «Υποχθόνιο», 5. οι εκκεντρικοί VEGAS και 6. η ερωτική DEMY.
-Μη χάσετε καμία συναυλία!!!
.....
*Πρώτη είδηση για σήμερα από τη στήλη!...
-Σας είχα ενημερώσει προχθές ότι ο Τάκης Αλεξούδας ετοιμάζει και μάλιστα πολύ σύντομα μια μεγάλη έκπληξη στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ε, μόλις χθες έγινε η αποκάλυψη από τον ίδιο στο Facebook, αν και αργεί ακόμη!
-Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έρχεται στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης ο επίσης αγαπημένος Ξανθιώτης καλλιτέχνης, ο τρομερός showman, τραγουδιστής αλλά και τραγουδοποιός Νίκος Στογιαννίδης με το μπουζούκι του για να διασκεδάσει όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες του «τρακτέρ», «σεισμός», «τα πιπινάκια» κ.α.!
-Αν και είναι νωρίς ακόμη, κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6989 003833, διότι αναμένεται η βραδιά να είναι sold out και θα γίνει μεγάλος χαμός!!!
-Προλάβετε γιατί για… Νίκο Στογιαννίδη δεν είναι… νωρίς!
……
*Επίσης την ίδια μέρα, δηλαδή την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, παντρεύεται με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της Ξάνθης, ο επίσης ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Αντώνης Χειμωνίδης με την αγαπημένη του Γιωτούλα Θέμελη και κατά πάσα πιθανότητα την τελετή θα κάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!
-Όπως σας ανέφερα και χθες, κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι δυο πολύ καλοί φίλοι τους, ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης και η Ελένη Γκοντόλια!
-Να φανταστώ ότι το γεγονός θα το γιορτάσουνε όλοι μαζί το ίδιο βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ με τον συνάδελφό τους Νίκο Στογιαννίδη, ή θα… πέσω έξω;;;
……
-Αλλάζω θέμα.
-Τη βασιλόπιτά της έκοψε την περασμένη Πέμπτη 18/1, το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Le Chalet, η ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο. παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον αθλητικό αλλά και τον πολιτικό χώρο!
-Η έκπληξη της βραδιάς όμως ποια ήταν;;;
-Ότι το φλουρί του προσωπικού της ομάδας το έτυχε η υπάλληλος της ΠΑΕ και πρώην τηλεπαρουσιάστρια και διευθύντρια του Xanthi Channel Χριστίνα Τσακούλια!
……
*Επίσης στην ίδια εκδήλωση κόπηκαν και άλλες 5 (!!!) βασιλόπιτες στις οποίες το φλουρί της βασιλόπιτας της ομάδας το έτυχε η Κ-15 της Xanthi FC, στη βασιλόπιτα των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ο Πέτρος Ορφανίδης, της Κ-20 ο Παπάζογλου, της Κ-17 ο Ισμέτ, της Κ-15 ο Κοτσάκης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »