*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιανουαρίου

Τι απάντησε στον Ζαγναφέρη η Ντόρα για τον Κοντό...Τα γλυκά δεν δίνουν χρίσμα φίλτατε Φανουράκη

09 Ιανουαρίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Η εμμονή της κυβέρνησης  των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  για την υλοποίηση του πιλοτικού  προγράμματος,….καθώς η μόνη γραπτή γλώσσα που διδάσκεται στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο ως μητρική  είναι μόνο η τουρκική, είναι αποτέλεσμα της έντονης πίεσης των «αυτόκλητων προστατών»  της μειονότητας  για την εισαγωγή ενός τύπου νηπιαγωγείου που θα αποτελέσει μετέπειτα τον προθάλαμο  δίγλωσσων νηπιαγωγείων στην περιοχή της Θράκης
(Από την ανακοίνωση του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης κατά των δίγλωσσων Νηπιαγωγείων στη Θράκη)
-Χρύσα Ούτση ξέρεις εσύ…βγες στο fb και μετά την Ντόρα και τον Κυριάκο, τελείωσε και τους δασκάλους!
…………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Με τη συγχώνευση των δύο Συνεταιριστικών Τραπεζών της Περιφέρειας ΑΜΘ, το παραπάνω πλεονέκτημα ενισχύεται σημαντικά καθώς δημιουργείται μια ενιαία περιφερειακή Τράπεζα…
Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, η νέα Τράπεζα που θα δημιουργηθεί θα προχωρήσει στην ίδρυση τριών νέων καταστημάτων στις πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν καταστήματα και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας.
(Από το δελτίο τύπου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου)
-Καλή είδηση...
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
Με τον στενό συνεργάτη και δεξί χέρι του Κ. Μητσοτάκη, Μακάριο Λαζαρίδη, εμφανίστηκε ο γιατρός Σ. Τσιλιγγίρης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ (;)
-Εγώ δεν τον είδα βέβαια, αλλά ο ίδιος ο γιατρός αυτό διέδιδε δια των εκπροσώπων… τύπου του στη Ξάνθη Φανουράκη και Σία, όταν είδε τον Δημήτρη Σαλτούρο δίπλα στη Ντόρα…!
……
*Την Ντόρα ο Σαλτούρος; Τον Μακάριο Λαζαρίδη που είναι στενός συνεργάτης του Προέδρου εγώ!!!
Αυτό θα σκέφτηκε φαντάζομαι ο Σπύρος, με μια διαφορά..
-Πρώτα ο Λαζαρίδης ας «καπαρώσει» την δική του θέση και μετά…βλέπει και για τους υπόλοιπους!
….
*Κι ένα αφελές ερώτημα προς το γραφείο Μητσοτάκη…
-Νέζη δηλαδή και Αυγενάκη… Ενημέρωσε κανείς τον Κυριάκο ότι αυτόν που του «προόριζαν» για πολιτευτή (τον Σπύρο εννοώ…), στις εσωκομματικές έτρεχε για τον… Τζιτζικώστα και μ’ αυτά που λέει δεξιά κι αριστερά, γελάει και το παρδαλό κατσίκι;
……
*Διαβάζω τις ονομασίες που προτείνουν οι… Αμερικάνοι για να κλείσει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
-Νέα Μακεδονία, Δεξιά Μακεδονία, Αριστερή Μακεδονία, Άνω Μακεδονία, Κάτω Μακεδονία
-Η Μακεδονία είναι ΜΟΝΟ Μία! Και μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τελεία και Παύλα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Τι απάντησε η Ντόρα στον Ζαγναφέρη 
όταν την ρώτησε αν θα ‘ναι στο ψηφοδέλτιο ο Αλέκος Κοντός;
Δεν ξέρω αν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης το είπε για «καλό» ή γιατί μέσα του τον «καίει» ακόμη το…σεράκι να κατέβει στη Βουλή, όταν ωστόσο κάποια στιγμή βρήκε την Ντόρα χαλαρή, την ρώτησε ευθέως..
Ο Κοντός θα είναι στο ψηφοδέλτιο;
Για να χαμογελάσει η πρώην Υπουργός και να του δώσει την παρακάτω απάντηση.
-Ε, ακόμη αντιστέκεται να μας το τελικό ΝΑΙ ο Αλέκος, αλλά που θα πάει…..Θα μας το πει!
(σ.σ. Μπροστά δεν ήμουν βέβαια στο διάλογο που είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ 100%, έχω όμως την εντύπωση ότι θα… κατακιτρίνισε και θα ξεροκατάπιε ο Ζαγναφέρης! Όπως και ορισμένοι άλλοι βέβαια… με πρώτο και καλύτερο τον Τσιλιγγίρη που παρά τον «ντόρο» που έκανε, δεν του ‘δωσε σημασία κανείς!!! Τον πήραν χαμπάρι τελικά όλοι τον γιατρό…).
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΟΒΕΙ 
ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης σας προσκαλούν στην ετήσια Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου
Ο Πρόεδρος
Στυλιανός Μωραΐτης
Φανουράκη γιατί δεν πήγες τα γλυκά για τον Κούβελο 
στο ξενοδοχείο και τά ‘φερες στο Μυροβόλο;
Πολλά ερωτήματα προκάλεσε η εμφάνιση του Μανώλη Φανουράκη στο ΜΥΡΟΒΟΛΟ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής προκειμένου να δώσει…γλυκά στον Θάνο Κούβελο, τον διευθυντή της Ντόρας Μπακογιάννη.
Κι αυτό, όχι μόνο γιατί το κλίμα ήταν τελείως «αφιλόξενο» για τον πρώην ΠΑΣΟΚο που τώρα το παίζει.. γαλάζιος ενώ ψήφισε δυο φορές στο Δήμο ΚΑΤΑ του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και γιατί δεν πήγε τα γλυκά στο ξενοδοχείο όπου μένανε Ντόρα-Κούβελος, αλλά προτίμησε να το κάνει…δημόσια και ενώπιον όλων των γαλάζιων κομματικών!!!
Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι «ο Κούβελος δεν αισθάνθηκε καθόλου καλά όταν είδε τον Φανουράκη να του πηγαίνει τα γλυκά…»!!!
Ενώ κάποιοι έριξαν και το καρφί τους!
-Μήπως ο Φανουράκης το έκανε αυτό επίτηδες για να εκθέσει με τον τρόπο αυτό και την….Ντόρα;
......
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά με τους τρεις… καλύτερους στη δημοσιογραφία και στη… διαμόρφωση της κοινής γνώμης, ο Ζαγναφέρης στη ρίψη του Σταυρού στον Κόσυνθο. (Κάπου εκεί κι ο Αλέξανδρος...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »