*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Ο ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ (πολλές φώτο)

17 Ιανουαρίου


Παρουσία δεκάδων μελών, κυνηγών και φίλων, ο Κυνηγητικός σύλλογος Ξάνθης έκοψε στα γραφεία του στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 την βασιλόπιτά του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, ο γνωστός επιχειρηματίας του Έβερεστ Νίκος Πετράκος, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης και του συλλόγου Αιμοδοτών Γ. Παπαχρόνης, ο πρώην Πρόεδρος και γιατρός κ.Αδαμίδης και πολύς κόσμος.
Ακολούθησε λιτή δεξίωση προς τιμή όλων των προσκεκλημένων. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον πρώην γραμματέα του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης Στράτο Σερραίο –αν και πήρε ένα μικρό κομμάτι της πίτας- που ήταν και ο τυχερός της βραδιάς και πήρε μάλιστα ως δώρο μια εικόνα του Χριστού.
Στην λιτή ομιλία του ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης Λοϊζος Σερραίος έκανε έναν μικρό απολογισμού του συλλόγου, ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης, ο πάτερ Τσερπίδης Γιώργος του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου.
Και του χρόνου.












Share this

Related Posts

Previous
Next Post »