*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Οι «Φλωρινοκλαρινιώτες» επιστρέφουν και μάλιστα… ακάθεκτοι!

17 Ιανουαρίου
*Πρώτη είδηση για σήμερα!...
-Οι «Φλωρινοκλαρινιώτες» επιστρέφουν και μάλιστα… ακάθεκτοι!
-Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, η Θρακική Σκηνή Ξάνθης παρουσιάζει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της πόλης μας την μεγάλη σούπερ  επιθεώρηση για όσους ονειρεύονται και ερωτεύονται «Η επιστροφή στο Πικαντίλι» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Πάνου Παπαδόπουλου και με guest star τον Γιάννη Φλωρινιώτη που θα έχει μαζί του την Αννούλα, το Γωγουλίνι αλλά και την Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Έλσα Καριώτη!
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Ευστρατίου, Σταύρος Μωραϊτης, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γιάννης Κυριάκογλου, Δέσποινα Χατζοπούλου, Αλεξάνδρα Κουσίδου, Μίμης Μουρτζόπουλος, Αθανασία Σερραίου, Διαλεχτή Ζαχαριάδου, Σοφία Μολλά, Μπάμπης Κυρκούσης.
Κιθάρα – τραγούδι - ενορχήστρωση: Δημήτρης Πετρόπουλος
Μπουζούκι: Βασίλης Χρήστου Τσαρτσαπλής
……
*Την βασιλόπιτά του έκοψε την Δευτέρα το βράδυ το τρομερό team του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!
-Την πίτα έκοψε ο Τάκης Αλεξούδας αλλά δεν μας ενημέρωσε σε ποιόν ή σε ποια «έπεσε» το φλουρί!
-Η βασιλόπιτα μάλιστα έμοιαζε περισσότερο με… τούρτα σοκολάτα παρά με συνηθισμένη πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη πίτα!!!
-Τάκη, καλή χρονιά σε όλους σας στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Την Κυριακή το βράδυ εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στο ΚΥΤΤΑΡΟ και η Βάνα Ασικίδου, η σύζυγος του Τάκη Αλεξούδα, η οποία πήγε στο Ελληνάδικο για να ακούσει τη μουσική που έπαιζε ο DJ Γιώργος Ψαθάς και να διασκεδάσει παρέα με τον Τάκη και την DJ ΤΖΟ STAV η οποία είχε ρεπό!
……
*Τι συνέβη όμως και εξαφανίστηκε από το ΚΥΤΤΑΡΟ το περασμένο τριήμερο Παρασκευή & Σαββατοκύριακο, η τρομερή παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του Ελληνάδικου Θωμαή Ψάλτη;;;
-Πήγε στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο μαγαζί  «Γοργόνες &Μάγκες» που τραγουδάει κάθε Κυριακή βράδυ ο φίλος της τραγουδιστής Λαυρέντης Στεφανίδης για να απολαύσει από κοντά τα τραγούδια του!
-Μάλιστα η Θωμαή εμφανίστηκε στο πλευρό του κολλητού της τραγουδιστή με νέο look που «τρόμαξα» να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία!
……
*Πούλησε το σκάφος ή το τουμπερλέκι του και πήρε καινούριο αυτοκίνητο ο Μάκης Αρίφογλου;;;
-Ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας έκανε τους πάντες να ζηλέψουν και να απορήσουν με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook με τον ίδιο να ποζάρει μπροστά στο φοβερό αυτοκίνητο που βλέπετε!
-Πάντως όλοι, είτε χάρηκαν είτε ζήλεψαν, του εύχονταν «καλορίζικο» και καλές βόλτες!
……
*Ανανεώνει την καρνταρόμπα του ή ποζάρει ως μοντέλο διαφημίζοντας ρούχα της νέας κολεξιόν σε γνωστό κατάστημα νεανικών ενδυμάτων στην Ξάνθη;;;
-Ο λόγος για τον νεαρό ραδιοφωνικό παραγωγό, τηλεπαρουσιαστή, ηθοποιό και… Σεφ, Χαράλαμπο Κυρκούση ο οποίος θα συμμετέχει και φέτος στη θεατρική παράσταση της Θρακικής Σκηνής «Η επιστροφή στο Πικαντίλι -Η νύχτα θέλει έρωτα!» που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών και του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018!
-Μήπως ο Χαράλαμπος πήγε να επιλέξει ρούχα για την παράσταση;;;
……
*Και τέλος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου έρχεται άλλο ένα ανεπανάληπτο Live στο ΝΟΣΤΟΣ live στην Ξάνθη με τους Δημήτρης Λεβάκη, Διονύση Ζουρμπάνο και Άλεξ Σίστι.
Ένα έντεχνο - ροκ ακουστικό πείραμα.. Ένα ιδιαίτερο πάντρεμα ήχων και μουσικών οργάνων, περιστρέφεται γύρω από έντεχνες και ροκ μουσικές επιλογές, αλλά δεμένες με πινελιές «λαϊκών» τόνων χάρη στο μπουζούκι, αλλά και τζαζ μελωδίας με την συμμετοχή του σαξόφωνου..! Ένας πρωτότυπος συνδυασμός, αρμονικά δεμένος που αποφέρει ένα μουσικό εκπληκτικό αποτέλεσμα, που από πείραμα εξελίσσεται σε καθιερωμένο ύφος…!
Δημήτρης Λεβάκης: φωνή – κιθάρα.
Διονύσης Ζουρμπάνος: μπουζούκι, κρουστά, φωνή.
Δαυίδ Αλέξανδρος Σίστι (David Alex Sisti): φωνή, σαξόφωνο.
Προσέλευση 22.00, έναρξη 23.00.

Είσοδος ελεύθερη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »