*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιανουαρίου

Μεγάλη κοσμοσυρροή στην βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος κέρδισε το φλουρί! (φώτο)

14 Ιανουαρίου
 Το 2018  είναι η χρονιά του Δημαρχόπουλου...Κέρδισε το φλουρί!
 Κατάμεστη η αίθουσα και με ορθίους.....
 Οι "3" ΣΥΡΙΖοφύλακες....με το κομμάτι της βασιλόπιτας
 Ο Δήμαρχος Ξάνθης δείχνει στους δημοσιογράφους το δώρο που κέρδισε με το φλουρί
 Φωτογρραφία για πρωτοσέλιδο....Μας "δουλεύουν" άγρια οι μειονοτικοί με τις "κόντρες"  τους!
 Η γνωστή δικηγόρος Πόπη Συμεωνίδου κέρδισε το φλουρί στα πιτάκια...
 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης με τον Σπύρο Κάλφα
 Οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης  με επικεφαλής τον Πρόεδρο Α. Μπεμπεκίδη
 Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κ. Γαβριηλίδης. Απο πίσω ο δικηγόρος Σ. Γιαλάογλου

 Καια η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη εκεί με την πολιτευτή της Ν.Δ. Γεωργία Ανδρέου
Ο γνωστός ιστορικός της Ξάνθης και καλλιτέχνης φωτογραφίας Τάσος Τεφρωνίδης
 Ο Γραμματέας του ΕΒΕ Ξάνθης Χρήστος Παμπουκίδης με τον Νίκο Προφέτη
 Τα αστέρια (οι υπάλληλοι) του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Αυτό το "δίδυμο" δεν διασπάται με τίποτα....
Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα και πρωτοφανή κοσμοσυρροή, το βράδυ του Σαββάτου το Επιμελητήριο Ξάνθης έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του για τον νέο χρόνο, με την ευχή όλα να πάνε καλύτερα το 2018.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.κΠαντελεήμων, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης, οι Δήμαρχοι Ξάνθης (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος), Αβδήρων (Γ. Τσιτιρίδης), Τοπείρου (Θ. Μίχογλου) και Μύκης (Καπζά Τζεμήλ), εκπρόσωπος του Δ΄ Σώματος Στρατού, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ροδόπης, Δράμας και Έβρου, οι πολιτευτές της Ν.Δ. Δημήτρης Σαλτούρος, Γεωργία Ανδρέου, Μαίρη Τσιακίρογλου, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σιαμπάν Σαμπάν, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης με τον Γραμματέα Μιχάλη Πατεράκη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Γιάννης Σπυριδόπουλος, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Μανώλης Φανουράκης, ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης, δημοτικοί και Περιφερειακοί σύλλογοι, εκπρόσωπο Φορέων και σύσσωμο σχεδόν το νέο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ξάνθης. 
Την εκδήλωση χαιρέτισαν πλην του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη που έκανε  έναν σύντομο απολογισμό της απερχόμενης χρονιάς και του έργου, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την ΣΕΚΑΠ και ζήτησε να βοηθήσουν όλοι ώστε να λυθεί και να μην κλείσει η εταιρεία, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που θα γίνουν για να επαλειφθούν τα γνωστά προβλήματα με την φορολογία, το παραεμπόριο. Επίσης αναφέρθηκε και στην αξιοποίηση των προγραμμάτων για την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σ. Μωραίτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην υπόθεση ΔΕΡΑΣ όπου πλέον είναι στα χέρια της δημοτικής αρχής να στηρίξει την τελική προσπάθεια των επαγγελματιών οι οποίοι «ξεμπλόκαραν» την όλη υπόθεση και 40 επαγγελματίες που βρίσκονται μέσα στην πόλη και ενοχλούν θα μετεγγατασταθούν στην περιοχή του ΔΕΡΑΣ όπου πλέον ο δήμος, Ξάνθης από εδώ και πέρα έχει την ευθύνη να προχωρήσει με την υπογραφή των συμβολαίων και να δημιουργήσει τις υποδομές που θα στηρίξουν αυτό το πρότυπο επιχειρηματικό πάρκο που όταν οργανωθεί κατάλληλα θα προσφέρει σημαντικά οφέλη και στην τοπική οικονομία.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και οι 4 Δήμαρχοι του Νομού, Όλοι ευχήθηκαν το 2018 να είναι πιο παραγωγικό και δραστήριο για τους επαγγελματίες και όλη την τοπική κοινωνία με το θέμα της ΣΕΚΑΠ επίσης στο επίκεντρο.
Αίσθηση προκάλεσε η κοινή εμφάνιση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη δίπλα του.
     Τέλος ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων ευλόγησε την βασιλόπιτα με το φλουρί να κερδίζει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στον οποίο πρόσφερε το ΕΒΕ Ξάνθης και ένα δώρο. Το φλουρί απο τα πιτάκια έπεσε στην δικηγόρο Πόπη Συμεωνίδου που βρίσκονταν στην εκδήλωση και κέρδισε ένα ταξίδι!
Ακολούθησε λιτή δεξίωση με εδέσματα και κρασιά της τοπικής αγοράς. 
  Σημειώνεται ότι το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε ο Δήμαρχος Ξάνθης  Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ενώ το φλουρί από τα πιτάκια κέρδισε η δικηγόρος Πόπη Συμεωνίδου. 
*Όλη την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ξάνθης μετέδωσε απευθείας το Xanthi channe. Αναλυτικά ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2017. 

 Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος στον χαιρετισμό του

 



 
 Η δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσα Μωραϊτη...
 Το θέμα της ΣΕΚΑΠ έθιξε στον χαιρετισμό του και ο Δήμαρχος Ξάνθης
 Ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης

 Ο Γιάννης Σπυριδόπουλος των Εφέδρων Αξιωματικών και των Πλαστικών Θράκης
 Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη με τον Γιώργο Γκιρτζίκη




 Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κόβει την βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης
 
 Ο Σύμβουλος του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης και Περιφερειακός σύμβουλος κ.Χατζηγκενέ
 Απαστράπτουσα η Χρύσα Ούτση των ΑΝΕΛ με τον πρ Πρόεδρο των βιομηχάνων κ.Σκαρλάτο
 Ανανεωμένος ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος δίπλα στους Π. Ταρενίδη-Σδρέβανο



 Και ξανά προς την...δόξα τραβά....Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ξάνθης
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »