*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιανουαρίου

ΑΓΩΝΙΩΔΕΣ ΦΙΝΑΛΕ. "Βγήκε" το κρύο παγανιά..."πλάκωσε" και τον Πλατανιά (3-2) (πολλές φώτο)

13 Ιανουαρίου
Με αγωνιώδες φινάλε και με ακραίες κερικές συνθήκες στα Πηγάδια παρουσία λίγων φιλάθλων της, η Ξάνθη κατάφερε να κάνει τα εύκολα δύσκολα νικώντας το μεσημέρι του Σαββάτου τον Πλατανιά με σκορ 3-2. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ξάνθη "χτυπώει" την 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και βάζει υποθήκη πλέον για την 5άδα. 
Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο πρώην αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, ο Μπάμπης Χατζημεστής κ.α.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στα... ανεμοδαρμένα Πηγάδια, οι παίκτες της τοπικής ομάδας πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα προηγούνται με σκορ ασφαλείας κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού ο Πλατανιάς έχοντας υπέρ του τον άνεμο έχει χάσει πολλές ευκαιρίες, αλλά τα γκολ τα πέτυχε η Ξάνθη.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπουλά κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γέντρισεκ ανοίγοντας το σκορ για την Ξάνθη - Στο 28' ο Μπαξεβανίδης με σουτ πέτυχε το 2-0 - Στο 77' έγινε το 3-0 με σκόρερ ξανά τον Γέντρισεκ - Στο 81' ο Ενισκολού με πέναλτι και στο 88' ο Πετρόπουλος μείωσαν σε 3-2
Ο Πλατανιάς δεν πτοήθηκε συνέχισε να έχει τον έλεγχο αλλά ο Ζίβκοβιτς όποτε χρειάστηκε φώναξε "παρών" και στο 27' ο Μπαξεβανίδης βρέθηκε ξεχασμένος στην περιοχή πετυχαίνοντας το 2-0!!!
Στο 78' Ο Γέντρισεκ έκανε το 3 -0.
Στο 79' ο Ενσικολού κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και μείωσε σε 3-1.
Στο 88’ ο Πετρόπουλος μείωσε σε 3-2
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς 5): Ζίβκοβιτς 5, Μπαξεβανίδης 6, Ντε Λούκας 4 (61 Φασίδης), Τριάδης 4, Λουσέρο 5 (Καμαρά 5), Μεχία 6, Κίκε 5 (83' Σιλά), Φλίσκας 5, Γέντρισεκ 7, Λισγάρας 6, Κασάδο 5.
*Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Σβάρνας, Κάστρο, Μελιόπουλος. 
Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα 3): Κλάγιτς 4, Σκαρντοβέλι 3, Ντουάλα 4 (68΄ Γκρζέλτσακ), Πετρόπουλος 6, Καρυπίδης 5, Κοροβέσης 4, Δημούτσος 3, Ουές 4 (68΄ Παπανικολάου), Μάλσα 3, Ντικαμονά 4, Ενσικουλού 4.
 Ο πρώτην Δήμαρχος Λάκης Στυλιανίδης με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη, στα δημοσιογραφικά για να μην...κρυώνουν!
 Κοντά στην ομάδα για μια ακόμη φορά ο Μανώλης Φανουράκης..
Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου στο σημερινό παιχνίδι..

 Ο αθλητικογράφος Παναγιώτης Χατζημίσιος κυριολεκτικά...αγνώριστος!










 Λίγοι ηρωϊκοί φίλαθλοι στις κερκίδες...

 Η μοναξιά του Κώστα Ζαγναφέρη...
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »