*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιανουαρίου

Σας ξεναγούμε στην ιδιόκτητη σκεπαστή εξέδρα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης (12Χ12). Θαυμάστε την! (φώτο)

22 Ιανουαρίου





Αυτή είναι η ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ σκεπαστή εξέδρα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης που θα χρησιμοποιείται από δω και πέρα για τις εκδηλώσεις του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, των Γιορτών Π. Πόλης, του Μουσικού Φεστιβάλ και των συναυλιών που θα γίνονται στο γήπεδο του ΑΟΞ.
Είναι διαστάσεων 12Χ12, θα σκεπάζεται από πανί και θα αντέχει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ θα έχει χώρο στις παραδοσιακές εκδηλώσεις, να χορεύουν επάνω και τα συγκροτήματα.
Σας την παρουσιάζουμε κατ’ αποκλειστικότητα σήμερα από το «ΜΑΧΗΤΗ». Ολοκληρωμένη με τα πανιά και την τελική διακόσμηση θα την δούμε μέσα στη βδομάδα.
Κατά την άποψή μας, έγινε ότι πιο σπουδαίο έπρεπε να γίνει για να  δημιουργεί την υποδομή, στα τελευταία χρόνια στην ιστορία του θεσμού και γενικότερα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Ξάνθη, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνουμε 10.000 ευρώ για να μεταφέρουμε την εξέδρα της Ονειρούπλης στη πόλη μας, πληρώνοντας μεταφορικά 10.000 ευρώ! 
Μπράβο στον Πρόεδρο (Πασχάλης Λύρατζης) και τα μέλη του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
*Σημειώνεται οτι σήμερα (18.00) συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης για να συζητήσει τον τρόπο εκλογής της βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »