*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Δεκεμβρίου

Δήμαρχος… «Ευχούπολης» ο Λύρατζης, με Χριστουγεννιάτικο δέντρο για γέλια και για… κλάματα!

09 Δεκεμβρίου
Με ένα αρκετά πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα –κατώτερο πάντως των προσδοκιών-αλλαά αρκετό κόσμο, έγιναν το βράδυ της Πέμπτης τα εγκαίνια της «Ευχούπολης».
Προηγήθηκε στην πλατεία το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που προκάλεσε ωστόσο την θυμηδία αλλά και οργή του κόσμο κι έγινε αφορμή πολλών αρνητικών σχολίων στο fb με στόχο τον Δήμαρχο Ξάνθης Xαράλαμπο Δημαρχόπουλο με τη συμμετοχή της μπάντας του Δήμου Ξάνθης και την ζεστή φωνή της Έλσας Καριώτη. 
Χριστουγεννιάτικο δέντρο που ήταν γέλια και για…κλάματα και κατάφερε δυστυχώς να «συμπαρασύρει» και την Ευχούπολη.
Ακολούθησε συναυλία των Otherview ενώ ο κόσμος μετά τα εγκαίνια του Ευχούπολης πέρασε από τα σπιτάκια και ξεναγήθηκε στο χώρο.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μικρές αγιοβασιλίτσες της Σχολής Χορού του Κέντρου Πολιτισμού, οι Ποδηλάτες του «Πήγασου» με Αϊ Βασίλη τον Μιχάλη Σπανίδη, τα ξωτικά η Μίνι και ο Μύκυ Μάους κλπ
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ξάνθης ευχήθηκε σε  όλους καλές γιορτές, ενώ όπως είπε, «η Ευχούπολη θα έχει ως…Δήμαρχο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017 τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη.
Τα σχόλιά μας για την εκδήλωση της Πέμπτης; Όχι κάτι ιδιαίτερο και κρίμα γιατί ήταν μια ευκαιρία για τον κύριο Δημαρχόπουλο κάτι να δείξει…αλλά δυστυχώς απέτυχε!!! Μετριότητα κι ένα κακόγουστο δέντρο-θάμνο...κρίμα.





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »