*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Στα δικαστήρια πήγε η Νάσκου ΑΤΕ τον Δήμο Ξάνθης....

08 Δεκεμβρίου
Εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία η «Ευχούπολη»!
Για άλλη μια φορά ο Μιχάλης Σπανίδης σε ρόλο Αη Βασίλη!
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Αυτή την επίσκεψη θα διαχειριστεί μόλις ανέλαβε καθήκοντα, ο νέος επικεφαλής του ΥΠΕΞ στην Ξάνθη Αντώνης Παπακώστας. Το νέο διπλωμάτη της περιοχής συνοδεύουν θετικές συστάσεις και αυτό σημαίνει ότι διαθέτει την επάρκεια να χειριστεί τα θέματα της Θράκης. Και, κυρίως, ότι διαθέτει την απαραίτητη συγκρότηση να διαχειριστεί πολύ κρίσιμες ισορροπίες σε πολλά επίπεδα.
(Ο Giannis Sidiropoylos στο fb)
-Καλά βρε Αντώνη… Σε ήξερε κι από… χθες ο Σιδηρόπουλος; Όπως η… Ούτση; Ή κάτι άλλο «παίζει»;
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Επειδή οι Θρακιώτες Έλληνες πολίτες, χριστιανοί και μουσουλμανικές μειονότητες, δεν είμαστε πλέον διατεθειμένοι να επιτρέψουμε σε κανέναν να κλονίσει το ζηλευτό μοντέλο συνύπαρξης που δημιουργήσαμε. Εννοείται, ούτε στο Προξενείο σας στην Κομοτηνή, το οποίο παρεξέκλινε από τα καθήκοντά του (όπως αυτά υπαγορεύονται από τις Διεθνείς Συνθήκες και τη Διπλωματία)…
(Από την κοινή επιστολή του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη και του Μητροπολίτη κ.Άνθιμου για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη)
-Τα είπαν καλύτερα καλύτερα κι από τους πολιτικούς της Βουλής…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πολύ κόσμο είχε χθες η κεντρική πλατεία της πόλης για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Δήμαρχο Ξάνθης, παρά το κάτω του μετρίου καλλιτεχνικό πρόγραμμα…
-Και το ακόμη πιο κάτω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δέντρο-θάμνο του παριστάνει το… Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!
……
*Αποκάλυψη-τώρα!!! Στα δικαστήρια πήγε η ΝΑΣΚΟΥ ΑΤΕ τον Δήμο Ξάνθης!!! Για ποιο λόγο; Κάντε υπομονή, λίαν συντόμως θα σας το αποκαλύψω…
……
*Τελικά κάθε κουβέντα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, είναι και μια εμπειρία ακόμη λοιπόν…
-Χθες για παράδειγμα, με το που είδα τον Χουσεΐν τυχαία στο δρόμο μου και τον συνεχάρη που παρά το στραπάτσο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΒΕ Ξάνθης ήταν τόσο ανανεωμένος και άνετος, το πρώτο που μου είπε ήταν για τον… φίλο μου τον Χατζηγκενέ που δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί!
….
*Έχεις δίκαιο Χουσεΐν… και αυτήν τη φορά υποκλίνομαι!
-Διότι 8 μειονοτικούς συμβούλους είχε το Επιμελητήριο Ξάνθης και με την δική σου συνδρομή πολεμώντας τον Χατζηγκενέ, κατάφερες να τους κάνεις…4!
……
*Τραπέζι για την ονομαστική του γιορτή έδωσε στο Εράσμιο ο  Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Νίκος Κιατίπης
Απουσίαζαν όμως από αυτό τόσο ο Μωραϊτης, όσο και ο Θωμάς Μίχογλου…Μήπως δεν τους κάλεσε λόγω… Γιώργου Γκούρτσα;
Τέτοια «αγάπη» για τον Ζεϊμπέκ οι πρώην διαφημιστές 
του Σωκράτη και του Γιαννακίδη;
Βέβαια γενικά ακούγονται πολλά για τις σχέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με κάποια τοπικά «μέσα», αλλά αυτό που συνέβη την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στα επίσημα εγκαίνια – αγιασμό της νεοϊδρυθείσας σχολικής μονάδας του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου Λυκείου Ξάνθης με έδρα την Θαλασσιά Δ. Τοπείρου τα ξεπερνάει όλα όπως μου είπαν…! Κι ευτυχώς που δεν ήταν εκεί ο Σωκράτης ή ο Σγουρίδης ή ο Φώτης γιατί σίγουρα θα ζήλευαν!
-Όπως μαθαίνω λοιπόν, σε όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης πίσω από τον Ζεϊμπέκ έτρεχε συνέχεια, ο γνωστός Giannis Σιδηρόπουλος βγάζοντας την μια φωτογραφία πίσω από την  άλλη…!
Τέτοια «αγάπη» για τον μειονοτικό βουλευτή, ποιος θα την πίστευε…;.
-Όπου πήγαινε ο… Χουσεΐν από πίσω τράκ και η φωτογραφία από τον Γ. Σιδηρόπουλο!!! Ούτε επί παντοδυναμίας  Σωκράτη, Σγουρίδη και Φώτη Καραλίδη το είδα αυτό!
-Βρε μήπως πρέπει να γίνουμε κι εμείς…«οπαδοί» του Ζεϊμπέκ μπας και γίνει…»χορηγός» μας και δούμε μια…άσπρη μέρα!!!;;;
ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Κλείνουν σήμερα όλοι οι δρόμοι σε Έβρο &Ροδόπη λόγω Ερντογάν!
Την Παρασκευή (8-12-2017), κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. RECEP TAYYIP ERDOGAN, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου των νομών Έβρου και Ροδόπης, καθώς και στην πόλη της Κομοτηνής.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Για την πόλη της Κομοτηνής, πέραν τον εκτάκτων κυκλοφορικών ρυθμίσεων, θα ισχύσει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 07.00 έως 22.00, στις οδούς Ιώνων, Μαρινάκη, Α. Παπανδρέου (έως τη διασταύρωση με την οδό Μαυρικίου), Κολοκοτρώνη (έως τη διασταύρωση με την οδό Λυκούργου), Λυκούργου (έως τη διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη), Μαυρικίου (έως τη διασταύρωση με την οδό Ιώνων), Φιλιππουπόλεως, Μεσημβρίας και Αίμου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Οι  αρμοδιότητες του Μουφτή σήμερα. Μετά τι;», την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, 18.00 στο Ξενοδοχείο Elisso
Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου σας προσκαλεί σε  ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Οι αρμοδιότητες του Μουφτή σήμερα. Μετά τι;»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Elisso, Βασ. Σοφίας 9, Ξάνθη.
Εισηγήσεις:
“Μια υπόθεση για τη Σαρία στο Στρασβούργο. Το πριν και το μετά...”, Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης, καθηγητής Παν. Μακεδονίας
“H εφαρμογή της Σαρία στην Ελλάδα”, Ιχσάν Αχμέτ Κεχαγιά, δικηγόρος
“Δικαστική αρμοδιότητα του Μουφτή....Τέλος;”, Κωνσταντίνος Γούναρης, δικηγόρος, πρ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης
“Νομικές προσεγγίσεις και πρακτική των συναλλαγών”, Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, συμβολαιογράφος
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σαμή Καραμπουγιούκογλου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »