*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Δεκεμβρίου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 33χρονος κυνηγός σκότωσε κατά λάθος την ώρα που κυνηγούσε 51χρονο κυνηγό στην Ορεστινή Σταυρούπολης

06 Δεκεμβρίου
Με ανάρτησή του στο fb αργά το απόγευμα της  Τρίτης, ο Κυνηγετικός Σταυρούπολης Ξάνθης ανακοίνωσε την παρακάτω δυσάρεστη είδηση που αφορά στον θάνατο ενός κυνηγού απο σκάγια συναδέλφου του....
Ιδού τι αναφέρουν οι Κυνηγοί της Σταυρούπολης:
Θανάσιμος τραυματισμός κυνηγού στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης σήμερα το απόγευμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ατύχημα ανάμεσα σε 2 κυνηγούς. Εφιστούμε για ακόμα μια φορά την προσοχή όλων των συναδέλφων κυνηγών. ΜΈΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΠΆΝΤΑ. ΤΑ ΆΔΕΙΑ ΌΠΛΑ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ
ΙΔΟΥ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Θανάσιμος τραυματισμός 51χρονου ημεδαπού κυνηγού, στην ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης
Την Τρίτη (5-12-2017) το μεσημέρι, 51χρονος ημεδαπός κυνηγός τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, σε ορεινή περιοχή της Ξάνθης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, ένας 33χρονος ημεδαπός κυνηγός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης, σε ορεινή περιοχή της Ορεστινής Ξάνθης, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, ο 33χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 51χρονο.
Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε νόμιμα ο 33χρονος καθώς επίσης ένας κάλυκας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σταυρούπολης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »