*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός στα "Φαναράκια" με τους Χαριτάκηδες...Σήμερα οι ΝΑΔΙΡ!

08 Δεκεμβρίου
*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Live Κρητική βραδιά με τους Κρητικούς καλλιτέχνες Αντώνη και Μανώλη Χαριτάκη την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το βράδυ, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη, όπου σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή αφού πολλοί Νικολάδες και Νικολέτες που γιόρταζαν επέλεξαν να διασκεδάσουν με τις παρέες τους Κρητικά με… Χαριτάκηδες και σίγουρα δεν… έχασαν!
……
*«Σας ευχαριστούμε όλους που στηρίξατε αυτήν την υπέροχη Κρητική βραδιά και ζητάμε συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους, λόγω περιορισμένου χώρου... και η χαρτοπετσέτα έπεφτε right through!!!!!!», ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του επιχειρηματία της ταβέρνας, Χρήστου Μιχαλακίδη προς τον κόσμο που επέλεξε να διασκεδάσει στα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» με τους Κρητικούς «Χαριτάκηδες» την Τετάρτη το βράδυ!
……
*Και όσο για τις… χαρτοπετσέτες που έπεφταν «right through», όπως ανέφερε και ο Χρήστος Μιχαλακίδης στο μήνυμά του που δημοσιεύσαμε πιο πάνω…
-Ιδού και η απόδειξη με τη σχετική φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του την Τετάρτη το βράδυ στα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ»!
-Και μη ξεχνάτε… σήμερα Παρασκευή αλλά και κάθε Παρασκευή βράδυ το κέφι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με το Ξανθιώτικο λαϊκο-ρεμπέτικο συγκρότημα «Ναδίρ»!
……
*Μεγάλη κοσμοσυρροή όμως σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Η νεολαία κατέκλεισε από νωρίς το δημοφιλές Ελληνάδικο της Ξάνθης!
-Ιδού και ο Τάκης Αλεξούδας αγκαλιά με δυο νεαρούς φίλους του ΚΥΤΤΑΡΟ για του λόγου το αληθές!
……
*Αναβαθμισμένο ρόλο υποδοχής και δημοσίων σχέσεων είχε την Τετάρτη το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ η εκρηκτική barwoman του Ελληνάδικου Χρύσα, η οποία καλοσόριζε τον κόσμο που έσπευδε να διασκεδάζει!
……
*Και μη ξεχάσετε… ακολουθούν δυο εκρηκτικές βραδιές στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Με πρώτη σήμερα Παρασκευή την βραδιά «Ladies Night», αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό και το 2ο ποτό τους κερασμένο από το μαγαζί, και αύριο Σάββατο «ακούμε, αγαπάμε, ξενυχτάμε Ελληνικά»!
-Και στις δυο βραδιές DJ θα είναι ο δημοφιλής Ιορδάνης Καγιάς!
……
*Κλείνω τη στήλη σήμερα με τον τρομερό Ξανθιώτη DJ, Τόρη Παπαδήμα ο οποίος σήμερα Παρασκευή θα παρουσιάσει στο «IL POSTO» της Χρυσούπολης ένα μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Οικονομόπουλο και αύριο Σάββατο Ελληνική βραδιά με τίτλο: «ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ».

-Όσοι πιστοί θαυμαστές του… σπεύσατε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »