*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

Αποκλειστικό ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ! Οι μισοί αρνήθηκαν να πάνε, οργίλη αντίδραση Οντέρ Μουμίν!

13 Δεκεμβρίου
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ των Περιφερειακών Συμβούλων Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης» κατά Αργύρη Πατακάκη
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Πριν αλέκτωρ λαλήσει και μετά την αποκάλυψη του «Μ» για το… ενωτικό και συμφιλιωτικό γεύμα του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου για τους Περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Αναγέννησης (σ.σ. Ήταν για σήμερα στις 6 το απόγευμα στη Κομοτηνή…), ήρθε τελικά η… ΑΚΥΡΩΣΗ!!
Το γεύμα ματαιώθηκε και δεν θα γίνει, διότι όπως λένε οι πληροφορίες μου, οι μισοί αρνήθηκαν ή ήταν διστακτικοί στο να πάνε…προκειμένου να τα "συμφιλιωθούνε" με τις λογικές Μέτιου! Δεν αποκλείεται μάλιστα Χριστουγεννιάτικα να "πλακώσει" και πάλι στην περιοχή μας ο γνωστός Νέζης...
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Περιφερειακού συμβούλου Οντέρ Μουμίν που με ξεκάθαρη αποκλειστική δήλωσή του στο «Μ» τόνισε επί λέξει: «Ούτε τώρα (σ.σ. Δηλαδή την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου), ούτε και ποτέ στο μέλλον, θα καθίσω εγώ στο ίδιο τραπέζι με τον Μέτιο»!!!
Στο μεταξύ με την στήριξη και του κόμματος, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος μετά την προσωπική επίθεση που του έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, μεθόδευσε την παρακάτω κοινή δήλωση των τεσσάρων Περιφερειακών συμβούλων Δράμας της Περιφερειακής Αναγέννησης.(σ.σ. Για να πεισθεί να υπογράψει την επιστολή η Περιφερειακή σύμβουλος Δράμας και εκπαιδευτικός Γεωργία Χειράκη επιστρατεύτηκε μέχρι και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς...!)
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη προς τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο.
Σε ό,τι μας αφορά, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως με τον κ. Χρήστο Μέτιο έχουμε στενή και εποικοδομητική συνεργασία για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.
Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις μας για τον τόπο μας και δηλώνουμε ότι δεν ακολουθούμε τον κ. Πατακάκη στην πορεία που αποφάσισε να ακολουθήσει.
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης»
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΙΝΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΙΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΕΙΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »