*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

See Through Tην Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου η κηδεία του Σάββα Παπαδόπουλου...

28 Νοεμβρίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Άβυσσος βέβαια η ψυχή του ανθρώπου, αλλά κομμάτι δύσκολο να «ξεφύγει» στις εκλογές του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και να μην ψηφίσει ο Θανάσης Ξυνίδης για Πρόεδρο την κουμπάρα του Δέσποινα Χατζηφωτίου…
……
*Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ανέκαθεν ο Θανάσης και το δικηγορικό του γραφείο (επί εποχής ακόμη Κώστα Γούναρη), πάντα έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης κι είχαν ενεργό ανάμιξη στις εκλογές των δικηγόρων…
……
*Από την άλλη ο Κώστας Μαλάκης στηρίχτηκε κυρίως στους νέους δικηγόρους και αυτούς που δεν προέρχονται από οικογενειακά «τζάκια» με βασικό προτέρημά του ότι «ο Δικηγορικός σύλλογος θέλει έναν Πρόεδρο που να είναι και λίγο έως πολύ τσαμπουκάς…» σε μια περίοδο που η σημερινή Κυβέρνηση με την πρακτική της, τείνει να καταντήσει τον δικηγορικό κλάδο, είδος προς… εξαφάνιση!
……
*Σημειώνω πάντως ότι με το που βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα  των Προέδρων (1ος Μαλάκης Κωνστατίνος του Αργυρίου 77 ψήφοι και  2η Χατζηφωτιάδου Δέσποινα του Κών/νου 61 ψήφοι),  η υποψήφια Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Νόπη Ιωαννίδου (πήρε 46 ψήφους), είπε ότι θα στηρίξει την ερχόμενη Κυριακή 4/12 για νέο Πρόεδρο τον Κώστα Μαλάκη. Σε αναμονή λοιπόν.
……
*Άστοχη εντελώς η «αυθόρμητη» παρέμβαση της αποσπασμένης δασκάλας Σάσας  Κιόρπε στο γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη να επιτεθεί σε προσωπικό επίπεδο κατά του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για το θέμα των προσλήψεων 337 συμβασιούχων του Δήμου Ξάνθης στη κοινωνική εργασία…
-Να μη ξέρει ούτε την συμμετοχή του Δημάρχου Ξάνθης στην πορεία των συμβασιούχων του Δήμου Ξάνθης στην Αθήνα;
-Δεν ήξερε, δεν ρώταγε…;
……
*Κι ένα μικρό ερώτημα… Η κυρία Κιόρπε που κατάγεται από τη Δράμα, έχει τουλάχιστον τα εκλογικά της δικαιώματα στη Ξάνθη, ώστε να ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές τον εργοδότη της κύριο Στάθη Γιαννακίδη; Πιστεύω να προνόησε σε αυτό…
……
*Λόγω της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή των γραφείων της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης εξαιτίας των εργασιών στο δίκτυο της ΔΕΗ , δεν θα λειτουργούν τα ταμεία της επιχείρησης τις παρακάτω ημέρες
Τρίτη  28/11/2017 από ώρα 9:00 μέχρι 12:30
Τετάρτη 29/11/2017 από ώρα 9:00 μέχρι 12:30
Πέμπτη 30/11/2017 από ώρα 9:00 μέχρι 12:30
Ζητούμε συγγνώμη και την κατανόηση των δημοτών
ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑ ΚΙΟΡΠΕ, 
ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ
Δεν ξέρω αν και ο Στάθης Γιαννακίδης την περίοδο που ήταν στο γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή υποκαθιστούσε ως υπάλληλος τον εργοδότη του και έγραφε άρθρα στο Xanthileft επιτίθονταν στους πολιτικούς του αντιπάλους, έχω όμως την εντύπωση ότι ήταν εντελώς άκομψη η πρωτοβουλία της αποσπασμένης υπαλλήλου του στο γραφείο του κ. Σάσας Κιόρπε να επιτεθεί στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, γιατί δεν της άρεσε το ρεπορτάζ του «Μαχητή» που αναφέρονταν στις προσλήψεις των 337 νέων συμβασιούχων στο Δήμο Ξάνθης…
Θα ‘ταν καλύτερο να ασχοληθεί λίγο με τα απανωτά fake news στην ΕΡΤ Κομοτηνής και να μην εμφανίζει εαυτόν σε ρόλο πολιτικού παράγοντα…
Ο κύριος Γιαννακίδης άλλωστε αν θέλει να πει κάτι στον Δήμαρχο ή να διαφωνήσει κάπου με τα Μέσα –κάποια από τα οποία μάλιστα του ασκούν σκληρή κριτική-μπορεί να υπερασπιστεί και τον εαυτό του αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…
(σ.σ. Εκτός αν νομίζεις Σάσα ότι με αυτά τα σχόλια ανοίγεις από το τώρα το δρόμο του κυρίου Γιαννακίδη για τον Δήμο Ξάνθης…Μόνο που λάθος τρόπο διάλεξες!).
Ένας 75χρονος νεκρός και μια 42χρονη τραυματίας 
σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πετρωτών – Ορμενίου στον Έβρο
Την Κυριακή (26-11-2017) το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Πετρωτών – Ορμενίου, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονη ημεδαπή και επέβαινε 75χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο τσιμεντένιο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 75χρονου και τον τραυματισμό της 42χρονης.
 Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.
Ο φίλαθλος της Ξάνθης Βασίλης Ντάφος που ταξίδεψε στα Γιάννενα 
ως προσκεκλημένος του Προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη
Μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων να απαγόρευσε επίσημα την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της Ξάνθης και να ακυρώθηκε η εκδρομή που ετοίμαζαν, όμως αυτό δεν εμπόδισε έναν Ξανθιώτη φίλο της ομάδα να ταξιδέψει στα Γιάννενα, όντας μάλιστα και «προσκεκλημένος» του φίλου του και ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη.
Ο λόγος για τον παλιό διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Ανάπτυξης στη Θράκη (ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ Θράκης) και υπεύθυνο της Βιομηχανικής Περιοχής στους τρεις Νομούς της Θράκης Βασίλη Ντάφο, που φαίνεται γνωρίζει και έχει αναπτύξει μια σχέση φιλίας όλα αυτά τα χρόνια με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη λόγω και της συνεργασίας που είχαν για το εργοστάσιο Benjamin Moore που έχει ο τελευταίος στην Κομοτηνή.
Σύμφωνα λοιπόν με το Thrakisport έχοντας συνεννοηθεί μαζί του προηγουμένως, ο Βασίλης Ντάφος ταξίδεψε οδικώς από την Ξάνθη στα Γιάννενα για να τον δει από κοντά για άλλη μια φορά, με αφορμή φυσικά και τον αγώνα της Ξάνθης, της οποίας είναι φίλαθλος και μόνιμος θαμώνας στο γήπεδο των Πηγαδίων, με τον ΠΑΣ. Μάλιστα μετά τον αγώνα γευμάτισαν μαζί σε μαγαζί της πόλης και στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής.
Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα ο Ξανθιώτης 
πρώην συνδικαλιστής Σάββας Παπαδόπουλος!
Στην Αθήνα όπου βρισκόταν τον τελευταίο καιρό ο πρώην συνδικαλιστής Σάββας Παπαδόπουλος σκοτώθηκε άδικα από αβλεψία και παράνομη αναστροφή γυναίκας οδηγού.
Ο εκλιπών ασχολήθηκε όταν ζούσε στην Ξάνθη με διάφορες εργασίες, κατάστημα μπουγάτσας, διανομέας εφημερίδων, μάγειρας στην αστυνομική σχολή Ξάνθης κ.α. εργασίες. Το τροχαίο συνέβη στην Κρήνη Αχαρνές όταν γυναίκα οδηγός έκανε αναστροφή σε κεντρικό δρόμο παράνομα χωρίς να ελέγξει αν έρχεται κανείς από την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θάνατο του ξανθιώτη φίλο Σάββα Παπαδόπουλου. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 στις 12 μ. μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο νέο νεκροταφείο Κρήνης 24 Αχαρνές. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους του.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης
Συμφώνησε για την τουρκική χορηγία στον Άρη 
ο Ξανθιώτης ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Νίκος Λάσκαρης
Εδώ και μέρες φημολογούνταν πως ο Ξανθιώτης μεγαλομέτοχος του Άρη Νίκος Λάσκαρης έχει έρθει σε συμφωνία με Τούρκους επενδυτές , ώστε να εισέλθουν στον μπασκετικό Αρη με χορηγίες και να δυναμώσει και πάλι ο άλλοτε αυτοκράτορας του μπάσκετ.
Αυτό που μένει είναι να υπογραφούν τα συμφωνητικά , να γίνει μέλος στο Δ.Σ ο Τανιέλ Γιλμάζ, ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι θα πετύχει εμπορικές και χορηγικές συνεργασίες με Τούρκικες εταιρίες.
Την Τετάρτη 29/11 θα γίνει και επίσημη αυτή η συνεργασία, καθώς αναμένεται να πέσουν  και οι υπογραφές. Ο Τανιέλ Γιλμάζ εκπροσωπεί την εταιρεία Storks , η οποία εμπορεύεται  πολύτιμους κοσμήματα,  αλλά και άλλες μεγάλες εταιρίες στην γειτονική μας χώρα.
Το όφελος του Αρη θα είναι διπλό. Πρώτα θα γίνει χορηγική διαφήμιση, ώστε να εισέλθουν στα ταμεία της ομάδας κάποια χρήματα, και μετά η εταιρία Storks, θα παράγει κοσμήματα με το εμπορικό σήμα της ομάδας που θα αποφέρει κέρδη από οποιαδήποτε πλευρά.

Ο Ξανθιώτης Νίκος Λάσκαρης φαίνεται ότι πέτυχε… χρυσό ώστε να μπορέσει να απαλλάξει τον Άρη να ξεπεράσει τα προβλήματα και να τον βάλει για τα καλά και πάλι στην ελίτ του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, παρά τα δικά του προσωπικά ζητήματα.
....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Άτυχος ο Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν (πρώτος αναπληρωματικός στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης), αλλά και οι «4» μειονοτικές υποψηφιότητες, διέσπασαν τις ψήφους τους…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »