*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Βραδιά νταουλιού και κεφιού σήμερα στο ΚΥΤΤΑΡΟ

25 Νοεμβρίου
*Ετοιμαστείτε…
-Άλλη μια βραδιά νταουλιού και κεφιού διοργανώνεται σήμερα στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης το… ΚΥΤΤΑΡΟ!
-«Υπεύθυνοι» για τη διασκέδασή σας θα είναι άλλη μια φορά το τρομερό δίδυμο, στα decks για την επιλογή της μουσικής η DJ ΤΖΟ STAV και ο φοβερός πόντιος νταουλιστής με το νταούλι του Κώστας Τσαρμαντίδης!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 6982 323540 γιατί αναμένεται να γίνει… χαμός!!!
……
*Της Αγίας Αικατερίνης σήμερα και από τη στήλη θα ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες που γιορτάζουν και ιδιαίτερα στη φίλη μου Κατερίνα Μαυρομάτη!
……
*Επίσης, σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου διοργανώνεται ένα υπέροχο latin party στο LOLA Postmodern bar στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης!
Ο Πάρις Χανιώτης συναντά σήμερα στις 22:30 το Fuego Latino σε ένα επετειακό Latin Party!
Special guests: η Ντέπυ Ρόζου από τη σχολή χορού «Επί σκηνής» από τα Τρίκαλα και Zumba Team από το γυμναστήριο «Εν σώματι» της Ξάνθης!
-Και όσοι δεν ξέρετε να χορεύετε, μην ανησυχείτε!...
-Θα προηγηθεί μάθημα Salsa και Bachata από τις 21:00 έως τις 22:30!
-Είσοδος 5 ευρώ!
-Πάρτε τον καβαλιέρο ή την ντάμα σας και… σπεύσατε!
……
*Μέσα σε ένα μήνα ξεπέρασε τις 85.000 προβολές στο YOU TUBE το νέο videoclip του τραγουδιού με τίτλο «Δεν σε ξέχασα ποτέ» του Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη, στο οποίο στίχους αλλά και μουσική έγραψε ο ίδιος!!!
-Μπράβο Γιώργο και σου εύχομαι να ξεπεράσεις και το 1.000.000!
-Χαράλαμπος Κυρκούσης και Αντώνης Χειμωνίδης σίγουρα θα βοηθήσουν ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος!
……
*Ένα αυστηρά Κυριακάτικο, απογευματινό αλλά και Ελληνικό πάρτι διοργανώνεται αύριο Κυριακή 26/11 από τις 19:00 το απόγευμα στο καταπληκτικό cafe-bar BAISER στην Ξάνθη με τον Dj Antoni Tousio!
-Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη με θητεία σε  bar και club της Χαλκιδικής (Aqua bar, Pearl club, Cabana beach bar κ.α.) τον βρίσκουμε τα τελευταία χρονιά resident σε  Goldfish bar & Carousel beach.
-Να μη λείψει κανείς!!!
……
*Και τέλος, ο διεθνούς φήμης και κορυφαίος Dj και παραγωγός της χώρας CJ «JEFF» αύριο Κυριακή 26 Νοεμβρίου έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ το οποίο παρουσιάζει, το πιο εκρηκτικό Event του φθινοπώρου!
Ο περιζήτητος Έλληνας DJ και ιδρυτής της Rhythmetic records, με αμέτρητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ίμπιζα  Μαϊάμι, Βερολίνο κ.α) έρχεται στην Ξάνθη για μία βραδιά που δεν πρέπει κανείς να χάσει.
Οι παραγωγές του CJ JEFF κυκλοφορούν στα καλύτερα δισκογραφικά label παγκοσμίως.
Club μουσική, dancefloor feeling και… CJ JEFF !!!
START 21:30

rsv: 6983908612

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »