*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Απίστευτο! Οι μισοί υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Μαυρίδη στις εκλογές του ΕΒΕ, ήταν απόντες από την παρουσίαση!

22 Νοεμβρίου
Mε απόντες τους 6 από τις 14 υποψηφίους του, τον συνδυασμό «Συν Επιχειρώ» που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΔΗΣΟ Ξάνθης παρουσίασε στο Επιμελητήριο το βράδυ της Δευτέρας ο επιχειρηματίας Γιάννης Μαυρίδης. Μεταξύ των υποψηφίων ήταν και ο υπάλληλος του γραφείου του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ Μεστάν Οσμάν Ουμίτ που διατηρεί παντοπωλείο στο Σούνιο.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο πρώην βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης, ο γραμματέας του ΚΙΔΗΣΟ Αχιλλέας Τσαρτσάρας και ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Γιάννης Αθανασιάδης, ο Μπάμπης Χρυσοχοίδης κλπ ενώ αίσθηση προκάλεσε ότι σνόμπαραν την εκδήλωση οι μισοί υποψήφιοι του συνδυασμού που απουσίαζαν και χωρίς λόγο εξέθεσαν τον αρχηγός τους!
Εντύπωση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι η παρουσίαση του τυποποιημένου προγράμματος έγινε από το μέλος του συνδυασμού Παναγιώτη Ανδρέου κι όχι από τον επικεφαλής.
Οι πυλώνες για τους οποίους θα αγωνιστεί ο νέος Πρόεδρος όπως ειπώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος είναι οι παρακάτω:
-Η τοπική αγορά
-Η Νεοφυής επιχειρηματικότητα
-Η κοινωνική επιχειρηματικότητα
-Η υγιής επιχειρηματικότητα
-Η δημιουργική επιχειρηματικότητα
Τώρα πως ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πείσει τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες να τον στηρίξουν, όταν  η μικρομεσαία τάξη έχει μπει στο στόχαστρο και τείνει είδος προς…εξαφάνιση, αυτό το γνωρίζει προφανώς μόνο ο ίδιος!
Σημειώνω ότι στην εκδήλωση του συνδυασμού παραβρέθηκαν, πέραν των υποψηφίων και των στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ Ξάνθης ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, Στέλιος Μωραΐτης, ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ, Σπύρος Κάλφας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Ευθύμης Μίλκογλου.
Απο τις 8 παρόντες πάντως υποψήφιους, οι δυο είναι η ανεψιά του Χουσειν Ζεϊμπέκ και ο υπάλληλος το γραφείο του και παντοπώλης στο Σούνιο ενώ τουλάχιστον 2-3 υποψήφιοι πρόσκεινται στο ΚΙΔΗΣΟ...
*Οι φωτογραφίες είναι από τη Θράκη, διότι ο κ.Γ. Μαυρίδης δεν μας προσκάλεσε, προφανώς γιατί θα φοβήθηκε μην δείξουμε την γύμνια του συνδυασμού και της εκδήλωσής του ή γιατί έτσι τον συμβούλευσαν οι φίλοι του. Απολύτως σεβαστή ωστόσο η απόφασή του.






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »