*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Νοεμβρίου

Τα "παιχνίδια" του Ούτση με τους πρατηριούχους, η Μανά και οι σχέσεις του Στρατηγού με κάποια ΜΜΕ

24 Νοεμβρίου

…………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Μανώλη Φανουράκη μην πτοείσαι με τίποτα και μην το βάζεις κάτω φοβούμενος τον κόσμο. Περιμένω όχι μόνο να καταφύγεις στην Αποκεντρωμένη όπως είπε ο Αρχηγός, αλλά και να απαιτήσεις να ΜΗΝ μειωθούν οι μειώσεις των δημοτικών τελών έως 50% που ανακοίνωσε ο Δημαρχόπουλος αλλά να μειωθούν το πολύ έως 15% και μόνο για τα μαγαζιά σας…
-Για έναν εγωισμό ζούμε άλλωστε Μανώλη..! Με το λαουτζίκο θα ασχολιόμαστε…;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Για έναν εγωϊσμό και πως θα….ρίξουμε τον…Δημαρχόπουλο!
………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Η τόσο σημαντική υπηρεσία του ΥΠΕΞ στην Θράκη… δυστυχώς, όλο αυτό το χρονικό διάστημα επί Καφόπουλου, έλαμψε δια της… ανυπαρξίας της! Ελπίζω να αναζητήσει πληροφορίες για τα λάθη του κου Καφόπουλου ο νέος διευθυντής, ώστε να μην επαναληφθούν επί ημερών του… Εμείς ως φιλόξενοι Θρακιώτες υποδεχόμαστε τον κο Παπακώστα και φυσικά επιφυλασσόμαστε για τα περαιτέρω…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Άργησες Τένη μου…Σε πρόλαβε και τον υποδέχτηκε ήδη η…Χρύσα Ούτση με…like!
ΣΕΜΝΑ&ΤΑΠΕΙΝΑ
*Είναι καιρός ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος να ασχοληθεί λίγο και με τις υπηρεσίες του. Διότι ενώ γνωρίζει η Κατερίνα Μανά ότι άνετα μπορεί να κάνει την μελέτη της πεζογέφυρας των Κιμμερίων η Τεχνική υπηρεσία με τους άξιους μηχανικούς τους –το άξιοι μηχανικοί το υπογράμμισαν οι Παράσχος Ευστρατίου και Κώστας Αντωνιάδης στην Ανοιχτή Γραμμή- ανέθεσε λέει την μελέτη σε… ιδιώτη!
……
*Και γιατί σε ιδιώτη;
-Διότι ενώ μέσα σε δυο μήνες η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης θα μπορούσε να κάνει τη μελέτη και να προχωρήσει άμεσα σε δημοπράτηση του έργου όπως είπε και ο πολιτικός μηχανικός Κώστας Αντωνιάδης , με τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται ο… Φανουράκης και όχι μόνο, προκειμένου το έργο να καθυστερήσει!!!
Και να μην προλάβει τις δημοτικές εκλογές του 2019!
……
*Προς Χρύσα Ούτση Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ενταύθα.
Σας παρακαλώ δώστε καμιά αποκλειστικότητα και σε κανένα άλλο Μέσον, γιατί έχω σιχαθεί με τη μιζέρια και την κακομοιριά ορισμένων…
-Ότι σε σένα χρωστάμε τις… αποκλειστικότητες του «Μ»!
….
*Παράδειγμα η αποκλειστικότητά μας για τον Αντώνη Παπακώστα που αναμένεται το Σαββατοκύριακο στο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων στη θέση του νύχτα…έφυγα Θάνου Καφόπουλου…!
-Πείτε τους κυρία Ούτση ότι κι εσείς από μας το μάθατε, διότι του κάνατε του ανθρώπου ένα απλό… like και τον μπέρδεψαν με τον… Στρατηγό! Έλεος…
ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Γ. ΚΑΜΠΑ
Ο Στρατός «παιχνίδια» με τα ΜΜΕ της περιοχής; 
Έχει διαχωριστικές γραμμές;
Είναι καιρός να τα πούμε λίγο με τον  Στρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού Γιώργο Καμπά, διότι η ανοχή και οι αντοχές, δεν σημαίνουν αδυναμία ή ότι δεν καταλαβαίνουμε…
Δεν είναι δυνατόν λοιπόν και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, ο Στρατός να κάνει παιχνίδια με τα ΜΜΕ της περιοχής μας και να με στέλνει «φωτορεπορτάζ» σε συγκεκριμένα ηλεκτρονικά Μέσα..
Δεν ξέρω αν αυτό το κάνει ο ένστολος φωτογράφος ή ο φωτογράφος με τα πολιτικά, αλλά ο Στρατός δεν μπορεί να συμμετέχει σε τέτοια «παιχνίδια»….
Ανεχτήκαμε μέχρι σήμερα και δεν είπαμε τίποτα, διότι θεωρούμε ότι ο Στρατός ειδικά στην περιοχή μας παίζει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο, ωστόσο ο κύριος Γ. Καμπάς δυστυχώς δεν εκτίμησε ούτε το ήθος με το οποίο μέχρι σήμερα αντιμετωπίσαμε τις λογικές διαχωρισμού….! Μέχρι εδώ όμως…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!;
Τι συμβαίνει Πέτρο Ούτση; Τι παιχνίδια «παίζεις» με τους πρατηριούχους
και τι σε «ενοχλεί» να πουλάνε σε τιμές κόστους;
Ειλικρινά μας έχει εκπλήξει αλλά και μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά η δημοσιογραφία του είδους Πέτρου Ούτση, το να «χτυπάς» δηλαδή στη Ξάνθη Πρατηριούχους  καυσίμων επειδή πουλάνε…φθηνά (!) κάτι που είναι υπέρ των καταναλωτών..
Αναφέρομαι στο σχόλιο του συγκεκριμένου κυρίου στο site που διαθέτει με τίτλο, «Σε μόνιμο Black Friday οι Πρατηριούχοι της Ξάνθης» και σχολιάζει τα παρακάτω:
«Ξεφεύγει η κατάσταση με τους πρατηριούχους της Ξάνθης οι όποιοι φαίνεται να είναι σε μόνιμο Black Friday. Η τιμή του υγραερίου κίνησης η οποία είναι στα 0.67 λεπτά είναι η τιμή αγοράς (σύμφωνα με πρατηριούχους άλλων περιοχών)  και είναι πραγματικά περίεργο πως γίνεται για πουλάνε κόστος για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η τιμή στους γειτονικούς νομούς είναι μέσο όρο στα 0.80 λεπτά και είναι απόλυτα λογική αυτή η τιμή που περιλαμβάνει φπα, φόρους και έξοδα.
Οι πρατηριούχοι της Ξάνθης κάποια στιγμή θα πρέπει να δίνουν και εξηγήσεις πως γίνεται να κρατάνε τα μαγαζιά τους ζωντανά πουλώντας σε τιμές κόστους.»
-Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τον Πέτρο Ούτση.
-Τι «παιχνίδια» παίζεις σύντροφε και γιατί τόσο πολύ σε «στεναχωρεί» να μπορούν οι πρατηριούχοι της Ξάνθης να πουλάνε φτηνά και να εξυπηρετούν έτσι καλύτερο τον κόσμο της περιοχής μας και ιδίως τα λαϊκά στρώματα; 
-Και γιατί δεν λες ονόματα; Και τι υπονοείς;
Άρση διώξεων δημάρχων για πληρωμές εργαζομένων με ασφαλιστικά μέτρα
Αίρονται οι διώξεις για δημάρχους και διοικητικούς υπαλλήλους, που κατέβαλαν μισθό σε εργαζόμενους που παρέμεναν στην θέση τους έως ότου τελεσιδικήσει η δικαστική προσφυγή τους, με αίτημα την τακτοποίησή τους.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από τροπολογία, που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτη, του υπουργού Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονή και της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.
Το πρόβλημα είχε ανακύψει, καθώς ο νομοθέτης δεν είχε προβλέψει τί γίνεται στον ενδιάμεσο χρόνο μέχρι η υπόθεση προσφυγής των εργαζομένων κατά του Δήμου να τελεσιδικήσει και το δικαστήριο να κρίνει εάν αυτοί θα έχουν εργασιακή σχέση αορίστου χρόνου.
Με την προηγούμενη διάταξη, οι αιρετοί και οι υπάλληλοι των ΟΤΑ απειλούνταν με την επιβολή πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων, αλλά και τον καταλογισμό των ποσών, που καταβλήθηκαν από τους ΟΤΑ και νομικά πρόσωπα αυτών για την απασχόληση του προσωπικού εν αναμονή της έκδοσης αποφάσεων ασφαλιστικών μέτρων και μέχρι την έκδοση οριστικής ή τελεσίδικης απόφασης επί της τακτικής αγωγής.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
 
Δηλαδή Στρατηγέ μου, πρέπει να λιβανίζουμε ή να…σκυλοβρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ
για να μας στέλνουν φωτογραφίες οι φωτογράφοι του Δ’ Σώματος Στρατού;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »