*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Το νταούλι του Κώστα Τσαρμαντιδη έβαλε "φωτιές" στο Κύτταρο...

22 Νοεμβρίου
*Χαμός έγινε άλλη μια βραδιά το περασμένο Σάββατο 18 Νοεμβρίου και μάλιστα νωρίς – νωρίς από τις 9:30 το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ο λόγος φυσικά η Ελληνική βραδιά με την τρομερή DJ ΤΖΟ STAV αλλά και τον Πόντιο νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη ο οποίος ξανα-επέστρεψε στο δημοφιλές Ελληνάδικο και έβαλε «φωτιά» πάνω στο μπαρ!
-Στη φωτογραφία η ΤΖΟ περιστοιχισμένη από θαυμαστές της την ώρα που παίζει μουσική!
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε όμως και την Κυριακή 19/11 στο ΚΥΤΤΑΡΟ με τον δημοφιλή DJ Ιορδάνη Καγιά ο οποίος δημιούργησε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Ελληνάδικο με την εκπληκτική Ελληνική χορευτική μουσική που έπαιξε!
-Και μη ξεχνάτε…
-Το ΚΥΤΤΑΡΟ ανοίγει πλέον από τις 21:30 το βράδυ μετά από απαίτηση των φίλων του, ώστε να ξεκινάει από νωρίς το… πάρτι κάθε βράδυ!
……
*Εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» το περασμένο Σάββατο 18/11 το βράδυ οι τρομεροί «Πάμε μπουζούκια», Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου στο τραγούδι μαζί με την ορχήστρα τους τον μαέστρο Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα, τον Γιάννη Γαβριηλίδη στο μπουζούκι και τον τρομερό Γιάννη στο σάζι!
-Ο κόσμος χόρευε ασταμάτητα το Σάββατο το βράδυ στο «ΚΤΗΜΑ» με τα τραγούδια τους, απολαμβάνοντας παράλληλα και το υπέροχο φαγητό της ταβέρνας!
-Όσοι και όσες θέλετε να ζήσετε ανάλογες στιγμές διασκέδασης κλείστε από σήμερα κιόλας τραπέζι στο τηλέφωνο 25410 21010 γιατί οι Live βραδιές τα Σάββατα στο ΚΤΗΜΑ είναι από νωρίς sold out!
……
*Live βραδιά όμως είχε το περασμένο Σάββατο 18/11 και το Ελληνάδικο ΣΚΙΕΣ στη Διομήδεια Ξάνθης με τον τρομερό τραγουδιστή Βασίλη Βαξεβάνογλου και την εκρηκτική Γεωργία Τζανή!
-Εκεί βρέθηκε και ο Στράτος Σαρχόσης ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον φίλο του Βασίλη Βαξεβάνογλου αλλά και τον βετεράνο DJ του Ελληνάδικου τον Αργύρη Κατσίκα!
……
*Τα βλέμματα όμως του αντρικού πληθυσμού, το Σάββατο το βράδυ στις ΣΚΙΕΣ, συγκέντρωσαν οι τρεις barwoman, η γνωστή Αθανασία, η Σοφία και η Μαρία οι οποίες «έκλεψαν» την… «παράσταση» από την τραγουδίστρια Γεωργία Τζανή που συνόδευε στο τραγούδι τον Βασίλη Βαξεβάνογλου!
……
*Οι Λάργκο Largo έρχονται για πρώτη φορά στο Nostos Bar στην Ξάνθη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου!
Το συγκρότημα «Λάργκο» δημιουργήθηκε το 2013 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικό τους είναι ο ηλεκτρικός ήχος με επιρροές από την παράδοση. Πρόκειται για ένα κράμα ροκ μουσικής με ποικιλία στους ρυθμούς, πλαισιωμένο από μελωδικές γραμμές ηλεκτρικής κιθάρας, τρομπέτας και ακορντεόν. Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την Ιταλική λέξη «Largo», που είναι ένδειξη του τρόπου παιξίματος ενός μουσικού κομματιού (αργά) και με μεγαλείο.
Οι Λάργκο είναι:
Κωσταντής Παπακωνσταντίνου - ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Τάσος Κοφοδήμος - ακουστική κιθάρα, φωνή
Παύλος Μέτσιος - τρομπέτα, φωνητικά
Μανώλης Σταματιάδης - ακορντεόν, synth
Ηλίας Ρότσιας - ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Αναγνώστου - τύμπανα
Φίλιππος Φασούλας – Κλαρίνο
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. Έναρξη Live στις 23.00.
Είσοδος 5 ευρώ!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »