*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Έρχονται Μαντινάδες....ΣΥΡΤΑ στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ! Με τους Χαριτάκηδες...

21 Νοεμβρίου
*Να ξεκινήσω με την μεγάλη έκπληξη που μας ετοιμάζει η ταβέρνα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ. Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Χρήστος Μιχαλακίδης, στο fb, «Έρχονται σύντομα κατευθείαν από Κρήτη – Φαναράκια Αντώνης και Μανώλης Χαριτάκης με σούπερ Μαντινάδες Συρτά»
-Θα γίνει… της Κρήτης!
……
*Η γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής καλλιτέχνιδα της Τουρκίας Seda Sayan βρέθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στη Ξάνθη φιλοξενούμενη φίλων της που έδωσαν και γεύμα προς τιμή της, στη «Ξανθίππη».
«Είχαμε τη τιμή να έχουμε σήμερα κοντά μας τη γνωστή καλλιτέχνιδα της Τουρκίας Seda Sayan!! Bugün Restoranımızda büyük sanatçı Seda Sayan ve ekip grubu», ανέφερε στο fb ο υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΕΒΕ Ξάνθης o γενικός διευθυντής της Ξανθίππης Σάκης Ζαϊτίδης.
-Βέβαια σε κάποιους δεν άρεσε η ξανθιά και δίμετρη Seda Sayan, αλλά αυτά είναι και γούστα… τι να κάνουμε!
…..
*Τα γενέθλιά του είχε την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Μικεδάκης και φυσικά στο fb έγινε πάρτι από like.
H απάντηση του Γιώργου:
«Σε όλους τους καλούς μου φίλους που μου ευχήθηκαν για τα γενέθλια μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ και σάν ελάχιστο " ΑΝΤΙΔΩΡΟ " των ευχών τους αντεύχομαι " ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ»
-Και του… χρόνου…
……
*Πανικός έγινε στον χορό του Πολιτιστικού συλλόγου Θάμυρις στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ το περασμένο  Σάββατο…
Η κοσμοσυρροή μεγάλη και το ευχαριστώ του δάσκαλου Πέτρου Δομβρίδη ήταν όλα τα λεφτά. Σας το δημοσιεύω αυτούσιο:
«Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους!!!! ΘΑΜΥΡΙΣ έγραψες πλέον αυτό που λέγεται Παράδοση σήμερα το βράδυ!!! Είμαστε εδώ πλέον ενεργοί και με πολύ όρεξη!!! Ναι καταφέραμε να γεμίσουμε τον Απόλλων με ανθρώπους της πόλης μας!!!!! Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους και τους Φίλους μας που ήρθανε και χορέψαμε όλοι μαζί!!! Τους Χορευτές μου για την άψογη εμφάνιση τους!!! Το Δ.Σ των Θαμυρις σας ευχαριστώ για όλα!!! Πρόεδρε Michail Zamparas να είσαι περήφανος για τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και συνεργάζεσαι και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου!!!! Συνεχίζουμε!!!!!!».
……
*Αποκλειστικό. Ο φοβερός Νίκος Στογιαννίδης θα τραγουδήσει ζωντανά όλες τις επιτυχίες του στις 2 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 2100 στην Χοροεσπερίδα του Γενικού Λυκείου Αβδήρων Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Παλιού Δημαρχείου Αβδήρων
-Νίκο πάρε μαζί σου το… ΤΡΑΚΤΕΡ και δώστα όλα!!! Θα γίνει χαμός!
……
*Από σήμερα και κάθε Τρίτη με τη Mania Aslanoglou, η Μουσικοταβέρνα το ΣΟΥΣΟΥΡΟ περιμένει όλους τους φίλους της, για να περάσουνε  μια πανέμορφη έντεχνη βραδιά με πολύ καλό φαγητό!!!
-Όπως επίσης και κάθε Κυριακή μεσημέρι!
Κι επειδή κάποιοι δεν το έμαθαν και με ρωτάνε, που βρίσκεται το ΣΟΥΣΟΥΡΟ;
Μα στην οδό Μητροπολίτου Παναρέτου, απέναντι ακριβώς από το πρώην City live που στη φετινή σαιζόν όμως, είναι κλειστό!
(σ.σ. Εκτός αν λειτουργήσει μόνο στις γιορτές, γιατί συζητιέται κι αυτό όπως μαθαίνω…).
……
*Χαμός και το περασμένο Σάββατο  στο Ελληνάδικο ΣΚΙΕΣ Διομήδειας με το φοβερό καλλιτεχνικό δίδυμο, Βαξεβάνογλου και Γεωργία Τζάνη σε μεγάλα κέφια και πολλές επιτυχίες..
Στην φωτογραφία ο Άρης Σαρχόσης με τους δυο δημοφιλείς τραγουδιστές..!
(σ.σ. Παιδιά αυτήν την Γεωργία Τζάνη, πρέπει οπωσδήποτε να την γνωρίσω…).

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »