*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης στο Στρατόπεδο Υπιάτρου Κων/νου Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι Ξάνθης, για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

21 Νοεμβρίου




 Το Στρατόπεδο Υπιάτρου Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι Ξάνθης επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, με πρωτοβουλία της διευθύντριας του σχολείου Έλενας Τάτσιου.

Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη με αποτέλεσμα η Elena Tatsiou να σχολιάσει τα παρακάτω στο fb:
Το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης είχε την χαρά να επισκεφτεί το Στρατόπεδο Υπιάτρου Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη στο Προχωρεί Ξάνθης που σήμερα 21 Νοεμβρίου Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό και μάλιστα στους μαθητές και στις μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!! Τα παιδιά μας παρακολούθησαν επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων και πραγματικές βολές από τα πλέον σύγχρονα άρματα του Ελληνικού Στρατού LEO2 HEL.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Στρατηγό κ Καμπά για το άνοιγμα του στρατοπέδου στην τοπική κοινωνία και φυσικά στο εξαιρετικό επιτελείο του για την ιδιαιτέρα θερμή υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, για την διαρκή παροχή πληροφοριών σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών μας και πάνω από όλα για το χαμόγελο τους που μόνο όμορφες εντυπώσεις άφησε σε όλους μας!!! Σας ευχαριστούμε!!!





 






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »