*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Μετά τον (παρα)ΣΥΡΙΖΑ, ο Κοσμίδης δημιουργήσε ....(παρα)ΛΑΕ!.

12 Οκτωβρίου
Μήπως τελικά το μόνο που μας «σώζει» από τα… λουκέτα στο Κυβερνείο, 
είναι το… χέρι-χέρι με το… Ζαγναφέρη;
……………….
Ο Δήμος βράβευσε τον ΑΟΞ για τα 50 χρόνια. Μπράβο και καλά έκανε.
Πώς ακριβώς όμως στηρίζει τον μαζικό αθλητισμό στην πόλη μας;
Με το κολυμβητήριο που έγινε σκουπιδότοπος;
Με τις παιδικές χαρές που έκλεισε;
(Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου στον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ…)
-Sorry σύντροφε George αλλά οι προκάτοχοι του σημερινού δημάρχου…έκλεισαν! Οπότε… νομιμοποιείστε εσείς τάχιστα το κολυμβητήριο και τις παιδικές χαρές για να ξανανοίξουν!
………………..
Έκανα κάποια ερωτήματα για την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου κυρία Δέσποινα Χαντζογλίδου και το αν οδηγεί πράγματι ή όχι, το πρώην πολυτελές τζιπ που οδηγούσαν κατά σειρά οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μανώλης Τσέπελης και Δημαρχόπουλος…
Για να δούμε,  θα μας απαντήσει τουλάχιστον η κυρία Μανά, προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα)
-Πάλι στα «δύσκολα» την έβαλε την Κατερίνα…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τέτοιο μίσος και τέτοιο μένος για τους ΣΥΡΙΖΑίους από τους ανθρώπους του Λαφαζάνη στη Ξάνθη, ειλικρινά δεν έχω δει!!!
Ωχριά μπροστά τους ακόμη και ο… παραΣΥΡΙΖΑ!
……
*Διαβάστε για παράδειγμα σχόλιο του Αντώνη Κοσμίδη της Λαϊκής Ενότητας Ξάνθης για τους πρώην συντρόφους του και πείτε μου με ειλικρίνεια τι προτιμάτε…
-(παρά)ΣΥΡΙΖΑ ή… παραΛΑΕ;
……
*Ιδού λοιπόν αυτούσιο το σχόλιο του Αντώνη Κοσμίδη στο fb:
«Μπράβο στον Ζεϊμπέκ(!). Ζεϊμπεκιά έρριξε; Στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, εμφανίστηκε πριν καμιά 15 χρόνια "ουρανοκατέβατος"(;) και δεν άνοιξε το στόμα του επί ισάριθμα χρόνια. Καλό παιδί δεν λέω, μου είπε κι ευχαριστώ που τον ψήφισα, όταν σαν Βολευτής πλέον με τον ανεκδιήγητο γραμματέα του, τον Στάθη Καραγιαννίδη ντε που αυτοχρίστηκε βολευτής στις επόμενες εκλογές -η μεγαλύτερη ασημαντότητα της Ελληνικής Βολής- δεν δέχτηκε να τον συναντήσω ως πρόεδρος Σωματείου ΑΜ-Θ για θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος!
Ενώ μας δέχτηκαν όλοι οι βολευτές της τότε αντιπολίτευσης και με μεγάλη ευγένεια μάλιστα! "Συγχαρητήρια" στους βολευτές της Ξάνθης και οι τρεις μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ για την εντιμότητά τους κι ας μην τολμάνε να εμφανιστούν στους δρόμους της πόλης μας!!! (Στάθης Γιαννακίδης, τόσο σπουδαίος που ήδη και το όνομά του ξεχάσαμε...)
Εντάξει, για το σαΐνη του καζίνο και βολευτή Ξάνθης, συνδικαλισταρά με τα όλα του σ. Στογιαννίδη, δεν μιλάμε. Ο άνθρωπος από σπόντα βγήκε βουλευτής ελέω εκλογικού νόμου, αφού πήγε να κοιμηθεί και τον ξύπνησαν για να του το πούνε!»
-Και το ερώτημα κρίσεως. Ποιόν σύντροφο από τους δυο προτιμάτε; Τον Γ. Χατζηθεοδώρου ή τον Αντώνη Κοσμίδη.
200.000 ευρώ από Σκουρλέτη στον Δήμο Αβδήρων έκτακτες ανάγκες!
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις μεταξύ των οποίων και αυτή ύψους 200.000 ευρώ στον Δήμο Αβδήρων, Νομού Ξάνθης, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Επίσκεψη του Πατριάρχη στην Άγκυρα
Την Άγκυρα, προκειμένου να ευλογήσει το ποιμαντικό έργο της νεοσυσταθείσας ορθόδοξης κοινότητας της τουρκικής πρωτεύουσας, επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Παράλληλα, επισκέφθηκε τις πρεσβείες της Ελλάδας και της Ρωσίας ενώ τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του δολοφονηθέντος πρεσβευτή της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντρέι Καρλόφ.
Συγκεκριμένα, στην πρεσβεία της Ελλάδας προσκύνησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Κλήμεντος, Επισκόπου Αγκύρας, και στην συνέχεια απευθύνθηκε στους εργαζομένους της αντιπροσωπείας. Επίσης, στην πρεσβεία της Ρωσίας, στο σημείο όπου θα τοποθετηθεί προσεχώς η προτομή του πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πατριάρχης ανέγνωσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.
Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, 
νέες μπασκέτες για το Αμοιρίδειο
Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 17 θέματα θα συζητήσει σήμερα στις 13.30 η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, τα περισσότερα από τα οποία βέβαια είναι υπηρεσιακά, αλλά αφορούν και τον καθορισμό των δημοτικών τελών για το 2018,
Τα πιο σημαντικά κατά την ταπεινή μου θέμα:
-Έγκριση διενέργειας της «Προμήθειας αθλητικού εξοπλισμού (και συγκεκριμένα ενός πλήρους συστήματος ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων – ηλεκτρονικών χρονομέτρων επίθεσης 26''-14'' και ενός ζεύγους κυλιόμενων μπασκετών δαπέδου) με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής: Κυριάκος Πεπονίδης). Προκειμένου να γίνονται Πανελλήνιοι και διεθνείς αγώνες στο Φ. Αμοιρίδης.
-Καθορισμός του τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Βασιλική Μεταξά)
-Επιβολή τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2018 (εισηγήτρια Βασιλική Μεταξά)
-Επιβολή τελών και δικαιωμάτων δημοτικών κοιμητηρίων για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Βασιλική Μεταξά)
-Καθορισμός του συντελεστή του τέλους διαφήμισης στον δήμο Ξάνθης για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Βασιλική Μεταξά)
-Καθορισμός του ειδικού τέλους για την τέλεση των πολιτικών γάμων για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Βασιλική Μεταξά)
-Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων οικονομικού έτους 2018 (εισηγήτρια: Βασιλική Μεταξά)
-Καθορισμός του ημερήσιου τέλους πωλητών λαϊκών αγορών για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Βασιλική Μεταξά)
-Καθορισμός τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου άσκησης υπαίθριου εμπορίου (στάσιμου και πλανόδιου) για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Βασιλική Μεταξά)
-Προσδιορισμός του ειδικού προστίμου για έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 50 του Ν.4257/2014 για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Αικατερίνη Μαυρομάτη)
-Επιβολή του τέλους χρήσης αρδευτικών δικτύων στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Σιμέλα Σαρροπούλου)
-Επιβολή του δικαιώματος ύδρευσης ζώων στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης για το έτος 2018 (εισηγήτρια: Σιμέλα Σαρροπούλου).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »