*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ.Ιρφάν, ο Κυριάκος, ο Ζαγναφέρης και οι εκλογές..

07 Οκτωβρίου
.....
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1



Με μεγάλη μας έκπληξη στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας μας διαβάσαμε «και αυτό!!!»: ότι για 1η φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων και ποτών ΑNUGA στην Κολωνία της Γερμανίας.
Αναρωτιόμαστε αν είστε «ψεύτες από επιλογή ή από άγνοια»; Δυστυχώς και τα δύο είναι επικίνδυνα χαρακτηριστικά για αυτούς που διοικούν τον τόπο μας!!!
(Από το δελτίο τύπου του επικεφαλής της «Κοινωνικής Συμμαχίας» Φώτη Καραλίδη)
-Πάντως Φώτη ομολογείς ότι είσαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ αναγνώστης του Μέτιου, οπότε (σου)… συγχωρούνται και οι εκπλήξεις!
…………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2 
 Αν ο κ. Καραλίδης διάβαζε ολόκληρο το δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Έκθεση ANUGA 2017 και δεν έμενε μόνο στον τίτλο, θα καταλάβαινε αυτό που αναφέρεται ξεκάθαρα, ότι δηλαδή η ΠΑΜΘ συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην Έκθεση ANUGA με δικό της, αυτόνομο περίπτερο.
(Από την απάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστου Μέτιου στον Φ. Καραλίδη).
-Την επόμενη φορά που θα τον… ενημερώσει καλύτερα ο Μιχάλης Αμοιρίδης!
Σεμνά &Ταπεινά
*Νόμιζα ότι ο Στάμος Τριμίτζιος είχε δώσει… άφεση αμαρτιών στον κύριο Δημαρχόπουλο για το θέμα του διαγωνισμού για τον νέο ΧΥΤΑ Ξάνθης, αλλά μάλλον… ατύχησα!
Διότι καλύτερα να μην σας περιγράψω προχθές που τον είδα μετά από πολύ καιρό, πως εκφραζόταν για τον Δήμαρχο Ξάνθης  Μπάμπη Δημαρχόπουλο και τι του «χρέωνε»…
……
*Μάλιστα ο Στάμος Τριμίτζιος μου επανέλαβε ότι περιμένει να εκδικαστεί η προσφυγή που έκαναν σαν εταιρείες στην Αποκεντρωμένη κατά της εταιρείας που έχει πάρει τα μισά ΧΥΤΑ των Δήμων σε όλη την Ελλάδα, για να τοποθετηθεί ακόμη πιο σκληρά κατά του Δημάρχου Ξάνθης…
-Τον οποίο θα καταγγείλει και με προσωπική επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού χαρακτηρίζει ως ΣΚΑΝΔΑΛΟ τον διαγωνισμό για τον ΧΥΤΑ Ξάνθης!
……
*Υπενθυμίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος κατάφερε να το περάσει από τον ΣΔΑΝ με ψήφους 2-1 χάρις στον δημοτικό του σύμβουλο Ιγιαννίδη Στέφανο, αφού μειοψήφησε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου!!!
…..
*Ξεκαθαρίζω τι θέση μου. Όποιος έχει στοιχεία για λαμογιές και λαμόγια, είμαι στη διάθεσή του και δεν με σταματάει τίποτα…
Οπότε τον περιμένω.
......
*Για τον Μάιο πήγε η δίκη του γνωστού Δεδέ με μηνυτή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ που επρόκειτο να εκδικαστεί την Παρασκευή στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης, λόγω ωραρίου...
Δικηγόρος-πολιτική αγωγή του Χουσειν ο Θανάσης Ξυνίδης, οπότε μην ξανακούσω κακιά κουβέντα απο τον (παρα)ΣΥΡΙΖΑ για τους Ξυνιδαίους και τον ΓΑΠ!
......
Η Ελλάδα δεν ανήκει ούτε στην μπανανία, ούτε στην Ανατολία…! 
Είναι Ευρώπη…Κύριε Ιρφάν Μεχμέτ Αλή
 Δεν πήρα θέση και δεν έπαιρνα θέση, αν με τόση υποκρισία δεν επιχειρούσαν κάποιοι να το παίξουν υπέρ της… «μαντίλας» γιατί θυμήθηκαν την «γιαγιά» τους ή κάποιοι άλλοι για να χρεώσουν την όλη ιστορία στον Κεραμάρη, την Ούτση και τους ΑΝΕΛ, αφού όπως είναι γνωστό, Μετέ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ), δεν επιθυμούσαν να έρθει το Ιεροσπουδαστήριο του Εχίνου στη Ξάνθη και είναι κατά....του σχολείου, όχι της μαντίλας!
Απάντησα λοιπόν χθες στον Γιάννη Σιδηρόπουλου και στα περί «μαντίλας» υποκριτικά που έγραψε, με μια δικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στις 14/3/2017, σύμφωνα με την οποία θεσπίζονταν «Νόμιμη η απαγόρευση της ισλαμικής μαντίλας σε ευρωπαϊκούς χώρους εργασίας….»
-Και για να λέμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαστε στο 2017 πλέον…και οι «μαντίλες» μπορούν να κάνουν πιάτσα στο παζάρι ή στα απομακρυσμένα χωριά ή στα Ελληνάδικα που πάει ο Ιρφάν ή και όπου αλλού θέλουν αυτοί που τις "επιθυμούν"! Εδώ όμως μιλάμε για την ΠΑΡΕΛΑΣΗ στη Γιορτή Απελευθέρωση της πόλης!
-Η Ξάνθη λοιπόν της Ευρώπη δεν ανήκει ούτε στην μπανανία, ούτε στην Ανατολία, ούτε και στα αναχρονιστικά έτη των φερετζέδων κυρία  Ούτση και κύριε Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, πολιτευτή των ΑΝΕΛ….Γιατί είναι ΕΥΡΩΠΗ!
-Αν λοιπόν θέλετε παρελάσεις με φερετζέδες και μαντίλες…ε τότε, καταργήστε τες τελείως.
-Αυτό άλλωστε ήταν και το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ…
(Σ.Σ. Κι ένα ερώτημα κύριε Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, απο πρώην πολιτευτή των ΑΝΕΛ... Είστε έμμισθος πολιτευτής ή άμισθος; Απλό ερώτημα και περιμένω μια απάντηση...
Η Σοσιαλιστική Τάση αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ,
οι Κουρουμπλήδες… μένουν!

Την αποχώρηση της από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη μετατροπή της σε αυτόνομη πολιτική κίνηση αποφάσισε η Σοσιαλιστική Τάση μετά τις ενστάσεις διατύπωσε ο Κώστας Χρυσόγονος για τον τρόπο λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «συγκεντρωτισμό, αντίγραφο των κομμάτων εξουσίας».
Όπως ανακοινώθηκε, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των μελών της σχετικά με την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετατροπή της σε αυτόνομη πολιτική κίνηση είναι το εξής:
-Εγγεγραμμένα μέλη: 2032
-Υπέρ της πρότασης αποχώρησης: 1678 (Ποσοστό 82.6%)
-Κατά της πρότασης αποχώρησης: 31 (Ποσοστό 1.5%)
-Αποχή: 323 (Ποσοστό 15.9%)
Σημειώνεται πως βασικά στελέχη της Σοσιαλιστικής Τάσης, όπως ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής και το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αντ. Κωτσακάς, έχουν διαμηνύσει πως διαφωνούσαν με τις κινήσεις του κ. Χρυσόγονου.
Το γεγονός σχολιάστηκε ως «αναμενόμενο» από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σιγά μη χάσουν την καρέκλα οι Κουρουμπλήδες!!!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε με τον… Ζαγναφέρη!
Οι εκλογές θα γίνουν γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά!
 Περιοδεία στο Νομό Κιλκίς, πατρίδα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017. Τονίζεται πως κατά τη διάρκεια τόσο των επισκέψεων που είχε όσο και με τις απλές συναντήσεις που είχε με τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, ο κ. Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα αποδεκτός από τον κόσμο. Μάλιστα, η παρουσία του, συνοδεύτηκε από επευφημίες, χειροκροτήματα, μηνύματα στήριξης και μεγάλης αποδοχής της όλης πολιτικής του.
Το ρεζουμέ των όσων είπε ο Κυριάκος στο Κιλκίς;
-Οι εκλογές θα γίνουν γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με διαφορά!!! Ότι είπε δηλαδή μια μέρα πριν στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ο ίδιος ο Ζαγναφέρης!
...
Η φωτογραφία της ημέρας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »