*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ! Ή να σε «παραιτήσει» ο… Μέτιος να τελειώνουμε!

20 Οκτωβρίου
Απαίτηση της κοινωνίας για τον αποτυχημένο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού που «πανηγύριζε» κι από πάνω για το φιάσκο-βίντεο του TAP στο Euronews
Με μια σειρά καυτών ερωτημάτων που απευθύνονται κυρίως στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και στον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη, η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με επικεφαλής τον Φώτη Καραλίδη φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο το βίντεο-φιάσκο που προβάλλεται από το Euronews και αφορά την Τουριστική προβολή της Περιφέρειας.
Παράλληλα ο κύριος Φώτης Καραλίδης –επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης- μιλώντας χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή», ζήτησε την παραίτηση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη, καταγγέλλοντας μάλιστα την θητεία του ως 10μηνο… συνεχώς γκαφών!
Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ρωτάει: «Ποιος φέρει την ευθύνη παραγωγής; Γιατί απουσίαζαν Θάσος, Αρχαία Άβδηρα, Βιστωνίδα, πόλη της Δράμας; Ποιο είναι το κόστος; Ποιος το ενέκρινε;».
Σημειώνεται ότι το βίντεο κατά την Περιφέρεια πλήρωσε ο TAP που ελέγχεται επίσης για την πονηρή «διατύπωση» περιοχών της περιοχής μας αλλά και τις «εικόνες» που προβλήθηκαν, κάτι που ξεσήκωσε και τις δίκαιες και έντονες διαμαρτυρίες τόσο του Δημάρχου Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ.
Κομοτηνή 19-10-2017
ΠΡΟΣ
α. Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ
β. Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ
γ. Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού
ΕΠEΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: «Προωθητικό μήνυμα για την ΠΑΜΘ μέσω του ειδησεογραφικού δικτύου EURONEWS»
Μετά από έντονες αντιδράσεις αυτοδιοικητικών και άλλων φορέων των Περιφερειακών Ενοτήτων σχετικά με το φιλμ προβολής της ΠΑΜΘ από το κανάλι EURONEWS και την παράλειψη σημαντικών περιοχών και αξιοθέατων της Περιφέρειας μας από το συγκεκριμένο διαφημιστικό μήνυμα,
Επερωτάσθε:
1.Ποιος φέρει την ευθύνη παραγωγής του συγκεκριμένου φιλμ.
2.Γιατί δεν περιελήφθησαν περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος και αξιοθέατων της Περιφέρειας.
3.Ποιο το κόστος και από πού κατεβλήθη η δαπάνη παραγωγής και προβολής.
4.Ποιος το είδε, ποιος το ενέκρινε και ποιος τελικά έδωσε την εντολή προβολής.
Για την Κοινωνική Συμμαχία
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Παράταξης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »