*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Δυο Ξανθιώτες στο survival secret του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»! Μαρία Παπαδοπούλου-Θάνος Πετρέλης

06 Σεπτεμβρίου
*Με μια αποκλειστική είδηση ξεκινάω σήμερα τη στήλη!
-Δύο Ξανθιώτες θα συμμετέχουν στο survival secret του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και μάλιστα σε αντίπαλες ομάδες!
-Συγκεκριμένα η μια είναι νεαρή Ξανθιώτισσα Μαρία Παπαδοπούλου (αδελφή της Δώρας) από τη Ν. Αμισσό, η οποία ύστερα από την οντισιόν που πέρασε θα συμμετέχει στο παιχνίδι survival secret του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και μάλιστα με την ομάδα των «μη διάσημων», ενώ ο δεύτερος διαγωνιζόμενος είναι επίσης Ξανθιώτης από το Σέλινο και πρόκειται για τον δημοφιλή τραγουδιστή Θάνο Πετρέλη που θα συμμετέχει διαγωνιζόμενος με την ομάδα των διάσημων!
-Το παιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!
-Η Μαρία και ο Θάνος μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους αναχωρούν σήμερα για την Κουρουτα Αμαλιάδας όπου θα γίνουν τα πρώτα γυρίσματα!
-Καλή επιτυχία και στους δυο!
……
*Αυτό το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου καλεσμένος του Κυβερνείου ο δημοφιλής DJ, παραγωγός και ιδρυτής της Swift Records, ο τρομερός «G.PAL»
-Στην κορύφωση των εορτών παλαιάς πόλης, περιμένουμε από τον αγαπημένο μας G.PAL να ακούσουμε -μεταξύ άλλων- remix, παραγωγές και συνεργασίες από labels όπως Yoshitoshi, Shinichi, Low Pressings, Addictive, Global Underground και καλλιτέχνες όπως Deep Dish,Steve Lawler, David Duriez, Terry Lee Brown Jr., Oscar G, Tim Fielding, Hardy Heller, Pascal Feos και Steve Bug.
-Λιγο μετα τα μεσάνυχτα ο G.PAL στην Ξάνθη και... κάτι καλό θα συμβεί...
Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6934607201
……
*Οικογενειακή εξόρμηση στην όμορφη Θεσσαλονίκη για… relax και ξεκούραση, ύστερα από τα καλοκαιρινά live τους στο ΚΤΗΜΑ και την περιοδεία τους για συναυλίες σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, έκανε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου το καλλιτεχνικό δίδυμο και ζευγάρι στη ζωή, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου!
-Γιώργος και Γεωργία είχαν την ευκαιρία στη συμπρωτεύουσα να… «καταστρώσουν» τα σχέδιά τους για τα live που προγραμματίζουν για τη χειμερινή σαιζόν!
……
*Στο στέκι του πολιτιστικού συλλόγου Λεύκης Ξάνθης «ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ» στην Παλιά Πόλη, θα τραγουδήσει σήμερα Τετάρτη ο τρομερός showman Νίκος Στογιαννίδης!
-Ο Νικόλας με το μπουζούκι του θα ξεσηκώσει όλο τον κόσμο με τις επιτυχίες του, παλιές και καινούριες!
……
*Στο καφέ «Ray Carpo» της Ράνιας Μάρκου απόλαυσαν τον καφέ τους την Δευτέρα το πρωί τα δυο αστέρια του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η Θωμαή και η Εμμανουέλα μαζί με την παρέα τους τον Νίκο, τον Δήμο αλλά και την Χριστίνα!
-Πάντως εξακολουθεί να είναι… «αίνιγμα» αν η Θωμαή θα είναι και φέτος η παρουσιάστρια στις βραδιές καραόκε που θα διοργανώσει πολύ σύντομα το ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Καλλιτεχνική φωτογράφηση για το νέο τραγούδι του που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, έκανε πρόσφατα ο Ξανθιώτης μουσικοσυνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός, Αντώνης Χειμωνίδης!
-Ήδη ο Αντώνης βρίσκεται καθημερινά στο προσωπικό του στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού.
-Λεπτομέρειες πολύ σύντομα!
-Σε αναμονή να το ακούσουμε!...
……
*Και το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος!
-Διάβασα χθες λοιπόν στο «reportal.gr»:
«Φόρο τιμής στην αγροτιά απέτισε μία νύφη από την Κομοτηνή, η οποία πήγε στο γάμο της όχι με αυτοκίνητο, ούτε με λιμουζίνα, ούτε καν με άμαξα, αλλά με βαμβακοσυλλεκτική μηχανή!
Ναι, καλά διαβάσατε, με βαμβακοσυλλεκτική μηχανή, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς οι καλεσμένοι την περίμεναν με… ταξί! Η Μαρία η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο είναι η κόρη του προέδρου του σωματείου ΡαδιοΤαξί της Κομοτηνής και δεδομένου ότι της αρέσουν «οι εκπλήξεις», όλοι περίμεναν να τη δουν να φτάνει με ένα ή περισσότερα ή και όλα τα ταξί της Κομοτηνής.
Αντ’ αυτού όμως η Μαρία, με οδηγό τον αδερφό της, έφτασε με τη βαμβακοσυλλεκτική μηχανή και «μοίρασε εγκεφαλικά». Για την άφιξή της πάντως πήρε και ειδική άδεια από την Τροχαία, αφού ο γάμος έγινε στο κέντρο της πόλης (στο ναΐσκο της Αγίας Παρασκευής) και χρειάστηκαν «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».
Όπως και να ‘χει, να ευχηθούμε κάθε ευτυχία στους νιόπαντρους».

Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »