*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Σεπτεμβρίου

See Through Ο...εκφοβισμός του (παρα)ΣΥΡΙΖΑ, ο πυροσβέστης...Λουκμακιάς και οι ειδήσεις...

22 Σεπτεμβρίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Άλλο πάλι κι αυτό… Ο γνωστός (παρά)ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί… εκφοβισμό το να ενημερώνει τα Μέσα, ποια μέλη του αποτελούν την… Επιτροπή Πολιτισμού!
Μα είναι δυνατόν;
….
*Η επιστολή για τις γιορτές Παλιάς Πόλης είχε υπογραφή του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Γιατί πρέπει να γνωρίζει ο κάθε αυτοαποκαλούμενος» δημοσιογράφος» ποιος ή ποια ή ποιοι συνέταξαν την επιστολή;
-Αν εμείς συμπεριλαμβανόμαστε στους…αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφους φίλτατε George, τότε πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε εσένα που πριν γίνει Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, έτρεχες στις συνεντεύξεις των… αυτοαποκαλούμενων; Αλέξανδρου Παυλικιάνου, Σταύρου Καρυπίδη κλπ;
…..
*Λέει επίσης κραυγάζων και αλαλάζων ο παραΣΥΡΙΖΑ γραμματέας..
«Ένα μεγάλο μέρος του τοπικού τύπου, το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, είναι:
-τυφλό, γιατί πώς γίνεται ολόκληρο βουλευτή να μην τον δει(!) στην τελετή μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή
-κουφό, αφού δεν ακούει αλλά απαντά σε όλα
-συκοφαντικό, αφού μιλάει για γεγονότα και ανθρώπους χωρίς να γνωρίζει
-ανορθόγραφο»
-Να γελάσω… ή να μειδιάσω; Ειδικά για τις…ανορθογραφίες ακόμη και σε επίσημες ανακοινώσεις;
Ή μήπως πρέπει να της απαριθμώ από δω και πέρα;
……
*Κι όσο για την παρουσία του Γρηγόρη Στογιαννίδη και την κατάθεση μάλιστα δάφνινου στεφάνου και ΜΠΡΑΒΟ του είπαμε και την φωτογραφία φιλοξενήσαμε…
-Οι έτεροι δύο όμως βουλευτές, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και ο πρώην διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, απουσίαζαν συνειδητά ή ήταν… απασχολημένοι; Ένα απλοϊκό ερώτημα φίλτατε Γραμματέα….!
2 νεκροί αγνώστων στοιχείων σε τροχαίο στον Έβρο
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης γύρω στις 4.30 ώρα, στην Εγνατία οδό στο 603 χλμ Ηγοουμενίτσας - Κήπων (λίγο πριν τη Μάκρη).
Πιο συγκεκριμένα, όχημα με κατεύθυνση από τους Κήπους προς την ενδοχώρα, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβατών του, αγνώστων στοιχείων. Πρόκειται, πιθανόν, για παράνομους μετανάστες ή για λαθροδιακινητές. Οι επιβαίνοντες εξφενδονίστηκαν από το όχημα και τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Συνελήφθη 55χρονος Έλληνας στην Ξάνθη με 110 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Συνελήφθη την Τετάρτη (20-9-2017) το βράδυ, σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν 110 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου Ξάνθης.

Αλεξανδρούπολη: Αποπειράθηκε να βιάσει την 8χρονη δισέγγονή του
Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία έλαβε χώρα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Πιο συγκεκριμένα, στα χέρια της αστυνομίας "έπεσε" 69χρονος μουσουλμάνος ο οποίος κατοικεί στην οδό Άβαντος (Βορειοανατολικά της Αλεξανδρούπολης), ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει την 8χρονη δισέγγονή του.
Ενώ η απόπειρα βιασμού έγινε πριν μερικές μέρες, η καταγγελία έγινε μόλις χθες από τους γείτονες του 69χρονου. Η γρήγορη κινητοποίηση της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 69χρονου μουσουλμάνου, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Την παραίτηση του υπουργού Ναυτιλίας ζήτησε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, 
η οποία χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή «ψεύτη με σφραγίδα».
Με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση επικαλείται τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Θαλάσσιας Ασφάλειας, ο οποίος αναφέρει ότι η κυβέρνηση απηύθυνε αίτημα συνδρομής του, το βράδυ της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου για το «έγκλημα» στο Σαρωνικό. Υπενθυμίζεται ότι το «Αγία Ζώνη 2» είχε βυθιστεί ήδη τα ξημερώματα της Κυριακής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:
«Μετά την σημερινή επιβεβαίωση της Εκπροσώπου Τύπου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας (ΕΜSA), κυρίας Russeva, ότι η Κυβέρνηση έστειλε το αίτημα συνδρομής το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Κουρουμπλής είναι ψεύτης με σφραγίδα και αναμένουμε την παραίτησή του».

Νέο Δ.Σ. στους ΑΗΕΠΑ Ξάνθης. Συνεχίζει πρόεδρος ο Γιώργος Μυλωνάς
Στις 20/9/2017 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του τμήματος AHEPA Ξάνθης AHj019 «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ» σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας. Έγινε ο απολογισμός της περσινής χρονιάς όπου ήταν μία πετυχημένη χρονιά με κορυφαία διάκριση το επόμενο πανελλήνιο συνέδριο AHEPA να γίνει στην Ξάνθη το Μάιο του 2018. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε το διοικητικό για την άψογη συνεργασία της περσινής χρονιάς και σίγουρα το 2018 οι στόχοι είναι υψηλή για ένα πετυχημένο συνέδριο στην πόλη μας.
Πρόεδρος: Μυλωνάς Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Καρολίδης Χρήστος
Γραμματέας: Μπαχάς Ζιάντ
Ταμίας: Μπακιρτζής Δημήτριος
Τελετάρχης: Παναγιώτης Μιχαηλίδης

ΤτΕ: Αύξηση 5,3% στα έσοδα του Ιουλίου 
από τον Τουρισμό, 6,4% στο επτάμηνο
Αυξημένα κατά 5,3%, σε σύγκριση με πέρυσι, ήταν τα έσοδα από τον Τουρισμό τον  Ιούλιο, σύμφωνα με το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Τράπεζας της Ελλάδος. Αντίστοιχα οι αφίξεις ξένων επισκεπτών κατέγραψαν διψήφια άνοδο, αγγίζοντας το 10,2%.
Στο επτάμηνο, τα αποτελέσματα είναι εξίσου θετικά, καθώς σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2016, οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών αυξήθηκαν κατά 8% και οι αντίστοιχες εισπράξεις κατά 6,4%.
Με τα παραπάνω αποτελέσματα φαίνεται ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά ο φετινός στόχος για 14 δισ. ευρώ τουριστικές εισπράξεις που είχε θέσει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στην έναρξη της σεζόν. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Ρέτσος εξάλλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη στρατηγική ανάπτυξης του Τουρισμού αναφέρθηκε στο θέμα των εσόδων, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως θα κινηθούν εντός των αρχικών εκτιμήσεων.
Πηγή: capital.gr
……………………………………
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ Ο ΣΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ!
Ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας Τοπείρου Σάκης Λουκμακιάς κατέφτασε ταυτόχρονα 
με τα πυροσβεστικά οχήματα στη πυρκαγιά στο δασύλλιο των Τοξοτών.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »