*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

See Through Το ρεζίλι της Περιφέρειας με τους νέους Χάρτες του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη

21 Σεπτεμβρίου
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Τι άλλο θα δούμε τελικά από τον νέο Θεματικό Αντιπεριφεριεάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη. Ακόμη και λάθος...χάρτες, που απεικόνιζαν λάθος περιοχές στον Έβρο;!!!
……
*Σύμφωνα με μέσα της Περιφέρειας πρόκειται για απίστευτο λάθος και διεθνές… ρεζίλη φυσικά
Και χάρτες της Περιφέρειας ΑΜΘ καθώς στις φωτογραφίες που ακολουθούν, διαπιστώνει ο κάθε άνθρωπος ο οποίος έχει στοιχειώδεις γνώσεις γεωγραφίας, ότι πέρα από το γεγονός ότι έχουν «κατεβάσει» γεωγραφικά το Διδυμότειχο, δεν έχουν αποτυπώσει τα συνοριακά σημεία του Κυπρίνου και των Καστανεών!!! (σ.σ. Αυτό αποκαλύπτουν Μέσα του Έβρου...και φυσικά γελάει και το παρδαλό κατσίκι, αφού ενώ η Περιφέρεια είναι γεμάτη απο χάρτες, ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού απο την Καβάλα Κώστας Αντωνιάδης, προμηθεύτηκε νέους χάρτες η αξία των οποίων είναι 20.000 ευρώ!
Ποιος ξέρει λοιπόν τι άλλα παρόμοια «θαύματα» θα δούμε στη πορεία με τον νέο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού.
(σ.σ. Διαβάστε παρακάτω αυτούσιο όλο το ρεπορτάζ απο τα ThrakikaNea)
……
*Δεν περνάει μέρα που να μην μας παίρνει κι ένας κάτοικος από την περιοχή Κονδύλη για την… τσίκνα και τους καπνούς που συνεχίζονται από το κρεοπωλείο –σνακ μπαρ που έχει μετατραπεί σε… ταβέρνα!
-Την τελευταία φορά την Τρίτη στην «Ανοιχτή γραμμή», οπότε και τους παρέπεμψα στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
……
*«Πήραμε την κρυάδα μας από τη Λιβαδειά», έγραψε στο fb ο αθλητικογράφος του Xanthi channel Δημήτρης Αντωνιάδης (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή μετά τις 10 το βράδυ) μετά το παιχνίδι, όπου και πάλι η παρουσία των XanthiFans ήταν εντυπωσιακή.
……
*Εκατοντάδες κόσμος, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και φυσικά όλο το χωριό, αποχαιρέτισε χθες στις 1 το μεσημέρι  τον 38χρνο Χρήστο Μπαμπούρη, Πρόεδρο της Ασπίδας Πηγαδίων, στην τελευταία του κατοικία.
-Συγκίνηση μεγάλη, γιατί έφυγε ένας σπάνιος πραγματικά άνθρωπος, ένας εργάτης του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Αιωνία του η Μνήμη, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
……
*Στο Xanthi channel θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 22/9 (12.15) ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υποψήφιος Πρόεδρος για τον νέο Φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης και θα μιλήσει για όλους και για όλα στον Τένη Καμαρίδη ή στον Πάνο Παπαδόπουλο
Φυσικά η επίσκεψη του Μανιάτη στη Ξάνθη έχει να κάνει κυρίως με τις εκλογές στην Κεντροαριστερά αλλά θα αναφερθεί και στην υπάρχουσα κατάσταση.
ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ Δ. ΡΙΖΟΥ:
Αντιμετώπιση προβλημάτων ένεκα ανάκλησης 
ιθαγένειας Παλιννοστούντων Ελλήνων
Ο Βουλευτής Έβρου Ρίζος Δημήτρης κατέθεσε την 18η Σεπτεμβρίου 2017 Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων, μαζί σχετικό υπόμνημα του Αναπτυξιακού, Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Παλιννοστούντων και μη “Αργω”, με θέμα την “αντιμετώπιση προβλημάτων ένεκα ανάκλησης ιθαγένειας Παλιννοστούντων Ελλήνων”.
Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών
Θέμα: «Αντιμετώπιση προβλημάτων ένεκα ανάκλησης ιθαγένειας Παλιννοστούντων Ελλήνων»
Ο Βουλευτής Έβρου κ. Ρίζος Δημήτριος καταθέτει αναφορά την επιστολή του Αναπτυξιακού, Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Παλιννοστούντων και μη «ΑΡΓΩ», με θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει λόγω της ανάκλησης της ιθαγένειας Παλιννοστούντων Ελλήνων.
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.
Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2017
Ο καταθέτων Βουλευτής
Ρίζος Δημήτριος
Ομάδα Ψυχοθεραπείας στο Ι.Θ.Τ.Π.
Η ομάδα αποτελεί ένα ασφαλές και δημιουργικό πλαίσιο προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοθεραπείας. Στην ομάδα θα δουλέψουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, τα εμπόδια μας στην επαφή, θα διερευνήσουμε τους τρόπους μας να υπάρχουμε και να δρούμε περισσότερο αποτελεσματικά.
Η ομαδική θεραπεία διευκολύνει την κατανόηση του εαυτού και την κάθαρση  μέσα από την δημιουργική αυθεντική αλληλεπίδραση και τον εποικοδομητικό διαπροσωπικό διάλογο. Με την καλύτερη επίγνωση πλευρών του εαυτού μας, την νοηματοδότηση των εμπειριών μας και την απελευθέρωση εγγενών ικανοτήτων μας θα κινηθούμε προς την αυτογνωσία και την ολοκλήρωση.
Θα βασιστούμε στην φιλοσοφία και την μεθοδολογία της ψυχοθεραπείας Gestalt, η οποία αποτελεί μια υπαρξιακή, ολιστική και ανθρωποκεντρική προσέγγιση.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 3 Οκτωβρίου 2017.
Πληροφορίες για τη συμμετοχή στην ομάδα: 6947605065, ssechlidou@gmail.com, Σταυρούλα Σεχλίδου, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια και στα τηλέφωνα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης 25410-26635, 25410-29282.
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Αυτά είναι καραγκιοζλίκια!
Συγγνώμη αλλά οι δηλώσεις και του αντιπροέδρου της ΝΔ, αλλά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗ.ΣΥΜ. ότι δεν ψήφισαν την τροπολογία μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελαν να βάλουν πλάτη στην κυβερνητική αρρυθμία λόγω των ΑΝΕΛ, ειναι απαράδεκτες, πολιτικά και ιδεολογικά άνευ τεκμηρίου και επίσης καθαρά ψηφοθηρικες. Πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον κ. Κοντονή ότι αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Επίσης όταν διατάξεις ή τροπολογίες φωτογραφίζουν ή αφορούν άμεσα συγκεκριμένες περιοχές, υπάρχει μια συσκευή που λέγεται τηλέφωνο και κάτι εκλεγμένα όργανα που λέγονται ΝΕ. Επίσης υπάρχει ένα άλλο χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό στην πολιτική. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ. Μετά απορούν οι αναλυτές γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα στο 20%. ΓΙΑ ΑΥΤΌ. Γιατί αυτή η τιμημένη λέξη ΑΛΛΑΓΉ από ταμπέλα και τσίχλα πρέπει να γίνει πράξη. Κυρίως στον τρόπο λειτουργίας, νοοτροπίας και ζωής. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ.
*Τα παραπάνω ανέφερε σε δήλωσή του στο fb το βράδυ της Τρίτης ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης.
ΣΟΚ στην τοπική κοινωνία! Πέθανε σε ηλικία 38 χρονών ο Πρόεδρος
της Ασπίδας Πηγαδίων Ξάνθης Χρήστος Μπαμπούρης.
Σοκ στην τοπική κοινωνία και ιδίως στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΕΠΣ Ξάνθης, αφού έφυγε ξαφνικά ο 38χρονος Πρόεδρος της Ασπίδας Πηγαδίων Χρήστος Μπαμπούρης μετά από πετυχημένη εγχείρηση μπαι πας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,
Όπως μας είπε ο γνωστός αθλητικός παράγοντας, ο Χρήστος Μπαμπούρης μπήκε κανονικά στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολη για μια εγχείρηση που έχει γίνει πλέον ρουτίνα στην εποχή μας, ωστόσο ενώ πέτυχε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε κι όλα ήταν μια χαρά, τελικά η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα να υποκύψει τελικά σκορπίζοντας την θλίψη και την λύπη σε συγγενείς φίλους και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.
Η κηδεία του έγινε χθες στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πηγάδια και στο τελευταίο αντίο των ακολούθησαν εκτός απο τους συγγενείς και την οικογένειά του, εκατοντάδες κάτοικοι του χωριού, αθλητικοί παράγοντες, ο Δήμαρχος Αβδήρων  Γιώργος Τσιτιρίδης και πολύς κόσμος. Καλό ταξίδι Χρήστο...
Νίνα Κασιμάτη: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει
την τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»
Η βουλευτής Β' Πειραιά, που επιδεικνύει σταθερή ευαισθησία στα εθνικά θέματα, φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως διαφωνεί με την ρύθμιση και δεν προτίθεται να την στηρίξει
Ισχυρές αναταράξεις που κλονίζουν και το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ -εκτός από τις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων- προκαλεί η υπουργική τροπολογία που, όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», ανοίγει τον δρόμο για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τον ισχυρό προβληματισμό για την προωθούμενη ρύθμιση έχουν εκφράσει και ορισμένοι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, μεταξύ των οποίων και η κυρία Νίνα Κασιμάτη.
Η βουλευτής Β' Πειραιά, που επιδεικνύει σταθερή ευαισθησία στα εθνικά θέματα, φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως διαφωνεί με την ρύθμιση και δεν προτίθεται να την στηρίξει.
Εκτός αυτού, τον προβληματισμό τους προς το υπουργείο Δικαιοσύνης φαίνεται να έχουν εκφράσει και αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών.

Διεθνές ρεζίλι της περιφέρειας ΑΜΘ

περιφέρεια ΑΜΘ ΔΕΘ
Απίστευτο λάθος από την περιφέρεια ΑΜΘ. Πώς έγινε, γιατί έγινε, αποδόθηκαν ευθύνες;
Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρίσκονται όσοι επισκέπτονται το περίπτερο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Όσο κι αν δεν μπορεί κάποιος να το πιστέψει η περιφέρεια έχει τυπώσει λάθος χάρτη.
Τη γκάφα, αποκάλυψε η ίδια η περιφέρεια ΑΜΘ, μέσα από την ιστοσελίδα της.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, διαπιστώνει ο κάθε άνθρωπος ο οποίος έχει στοιχειώδεις γνώσεις γεωγραφίας, ότι πέρα από το γεγονός ότι έχουν «κατεβάσει» γεωγραφικά το Διδυμότειχο, δεν έχουν αποτυπώσει τα συνοριακά σημεία του Κυπρίνου και των Καστανεών. Το λάθος αφορά στα συγκεκριμένα σημεία κι όχι στα άλλα, όπως Κήπους, Εξοχή, Νυμφαία κτλ.
Ποιος και γιατί έκανε ένα τέτοιο λάθος;
Πώς δέχεται η περιφέρεια να έχει ένα τέτοιο λάθος στο περίπτερό της στη μεγαλύτερη έκθεση της Ελλάδας;
Γιατί μέχρι τώρα δεν υπάρχει ούτε ένας αρμόδιος που να το αντιλήφθηκε ή μήπως το αντιλήφθηκε και ο χάρτης δεν αποσύρθηκε;
Πόσο καιρό κυκλοφορεί αυτός ο χάρτης;
Ποια εντύπωση για τη διέλευση προς τη χώρα μας, σχηματίζουν οι ξένοι επισκέπτες;
Πόσο επηρεάζει την τουριστική προβολή του βορείου τμήματος του Έβρου αυτός ο χάρτης;
Τα ερωτήματα θα μπορούσαν να είναι δεκάδες.
Όμως μέχρι αυτή τη στιγμή, ο χάρτης παραμένει σε κοινή θέα στη ΔΕΘ.
Για το θέμα ο δήμαρχος Ορεστιάδας, απέστειλε επιστολή στην περιφέρεια και όπως πληροφορούμαστε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.
Το thraki Νεα, στην προσπάθειά του εύρεση απαντήσεων από την περιφέρεια ΑΜΘ, ρώτησε τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, ο οποίος μας ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί μόλις δει το χάρτη, καθώς είναι καθ οδόν προς ΔΕΘ.

Ο χάρτης σε κοινή θέα. . .
Thraki Nea
χάρτης ΔΕΘ περιφέρεια ΑΜΘ
 
……………………………..
Η φωτογραφία της ημέρας

Ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ξάνθης Λοϊζος Σερραίος 
με τον γραμματέα Χάρη Χόχολη, υποδέχτηκαν τον Μητροπολίτη Ξάνθης
το απόγευμα της Τρίτης στο καταφύγιο θηραμάτων του Σελέρου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »