*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: Oπαδός γρονθοκόπησε τον Καζναφέρη! "Τρόπος δράσης ανεγκέφαλων, τους οποίους δεν θέλουμε στο γήπεδο μας"

23 Σεπτεμβρίου
Εκτροχιάστηκε η κατάσταση σήμερα στη Ριζούπολη, καθώς οπαδός του Απόλλωνα γρονθοκόπησε τον Γιώργο Καζναφέρη. 
Ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε αρχικά λεκτικό επεισόδιο με έναν φίλαθλο και μόλις «άναψαν τα αίματα» μεταξύ τους, περικυκλώθηκε από 10 οπαδούς. Ενας εξ' αυτών τον γρονθοκόπησε και μάλιστα παρόντες στο επεισόδιο ήταν οι Παναγιώτης και Εκτορας Μονεμβασιώτης, οι οποίοι δεν πίστευαν ότι έβλεπαν. Μάλιστα ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έλεγε προς τον κόσμο «αυτοί είστε»!
Σε ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καταδίκασε την επίθεση ενάντια στον Γιώργο Κασναφέρη τονίζοντας πως η βία "αποτελεί τρόπο δράσης ανεγκέφαλων, τους οποίους δεν θέλουμε στο γήπεδο μας".
Αναλυτικότερα: Περιστατικό βίας σημειώθηκε στο "Γεώργιος Καμάρας" μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Πλατανιά, που έληξε με ήττα για τους γηπεδούχους.
Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιώργος Κασναφέρης, κατά τη λήξη του αγώνα είδε έναν οπαδό των γηπεδούχων να μπαίνει μέσα στο γήπεδο, κάτι γύρισε και του είπε για να απαντήσει οπαδός και να υπάρξει μια λογομαχία μεταξύ των δυο τους.
Αμέσως γύρω του μαζεύτηκαν και άλλοι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης και μέσα στην αναμπουμπούλα ο Κασναφέρης δέχτηκε και μια γροθιά στο πρόσωπο.
Το περιστατικό καταδίκασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.
Αναλυτικά:
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Καταδικάζουμε τη βία προς οποιονδήποτε και φυσικά όταν αυτή εκδηλώνεται σε βάρος μέλους της οικογένειας του Απόλλωνα.
Θεωρούμε ότι οι δράστες περιστατικών όπως αυτό που ζήσαμε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά, όσο και αν σε αυτό δόθηκε μεγαλύτερη από την πραγματική, από τα ΜΜΕ, έκταση, δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην οικογένεια μας.
Θεωρούμε ότι μόνο ζημιά κάνουν στον Απόλλωνα και εμποδίζουν με τη συμπεριφορά τους το έργο και την προσπάθεια ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά για την ομάδα και εργάζονται για το καλό της. Η βία δεν αποτελεί λύση και είναι δεδομένο ότι αποτελεί τρόπο δράσης ανεγκέφαλων, τους οποίους δεν θέλουμε στο γήπεδο μας".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »