*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Πάλι στη Ξάνθη ο Θόδωρος Μαρκόπουλος για να τα "πει" με τον Ζαγναφέρη...

06 Σεπτεμβρίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η προχθεσινή εκδήλωση (της ΣΕΚΕ) για τα 70χρονα, που τίμησε, όχι μόνον τους «πρώην», αλλά και τους νυν, εννοώντας όλους όσους εργάζονται αυτή την στιγμή…Και διέκρινα τόσο τον Αλέξανδρο Κοντό, όσο και τον Παναγιώτη Ταρενίδη να είναι πιο οικείοι και ένθερμοι με τους απλούς εργαζόμενους και τους φτωχούς καπνοπαραγωγούς, χριστιανούς και μουσουλμάνους, παρά με τους «τιτλούχους», τους αξιωματούχους και τους πρωταγωνιστές των πρωτοκόλλων!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ευτυχής δηλαδή που δεν έχω… τίτλο;! ...Αν παρεβρισκόμουνα…
…………………..
Οι αναγνώστες της εφημερίδας μας θα θυμούνται την απόφαση του νέου, τότε, δημάρχου Χαρ. Δημαρχόπουλου να συστήσει γραφείο στην Σταυρούπολη.
Οι λόγοι; Άγνωστοι. Το πιθανότερο συμπέρασμα που εύκολα βγαίνει είναι ότι οι υποσχέσεις για την περιοχή είχαν εξαντληθεί…
Τούτων δοθέντων λοιπόν, η άνοδος προς Σταυρούπολη εγκαταλείφτηκε άρον-άρον.
(Ο Γιάννης Διαφωνίδης στο «ΕΜΠΡΟΣ»
-Μα όλο ο Δήμος εγκαταλείφθηκε…άρον άρον! Καθότι τώρα προέχει να «βγει» καθαρός από τις ποινικές υποθέσεις που έπονται…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Και βέβαια και δεν κάναμε καμιά αναφορά για τα καλά λόγια των Coda Project στη συναυλία τους για τον εκδότη μας Πάνο Παπαδόπουλο και τον «Μαχητή», για τον απλούστατο λόγο…Ήταν υποχρέωσή μας να τα στηρίξουμε, γιατί ΑΞΙΖΟΥΝ!
-Τα παιδιά αυτά (από την Ξάνθη…), έχουν φοβερό ταλέντο! Αλλά και θράσος…!
-Με μια κιθάρα όλο κι όλο και....Σάββας και Γιώτα ήταν θεϊκοί!!! Και δεν μας συγκίνησαν μόνο αλλά και μας έκαναν υπερήφανους!!!
(σ.σ. Θα τολμούσε ο πολύς Κωστής Μαραβέγιας να κάνει το ίδιο αντιμετωπίζοντας μάλιστα με μια κιθάρα τόσο κοινό και μια κατάμεστη αίθουσα στο Κτήμα Πολιτεία 1200 ατόμων;).
…….
*Κουιζ. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ξάνθης Ελένη Χατζηγεωργίου προσκάλεσε στο στέκι του Συλλόγου τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη κατά την επίσκεψη της εκπροσώπου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κυρίας Ιωάννας Χατζηκωστή,  ή ο Λύρατζης για να τον κάνει αβάντα;
-Όποιος το βρει, κερδίζει το δωρεάν ταξίδι των 4 ημέρων για την Κύπρο που κληρώνει ο Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης στο στέκι του (σ.σ. Αντί για σουβλάκια έχει βιβλία), προσφορά του Υπουργείο Τουρισμού της Κύπρου!
.....
*Με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Θόδωρο Μαρκόπουλο θεάθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στο Elisso Hotel....
Πως δεν τους πήρε "χαμπάρι" ο Μιχάλης Αμοιρίδης, ειλικρινά απορώ...!
……
*Τυχαίο; Χθες πάντως την καταγγελία του Μανώλη Φανουράκη για τον Δήμαρχο Ξάνθης σε σχέση με τα αθλητικά έργα της  Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού όπου δεν συμπεριλαμβάνεται κανένα έργο του Δήμου Ξάνθης, μόνο η Κοινωνία Δημοτών την υπέγραψε!!! Καμιά άλλη παράταξη!!! Τον αδειάζουν ένας ένας τον Φανουράκη και στο τέλος μόνο ο Σάββας θα του μείνει με τον πρώην συνέταιρό του τον Μάκη...
.....
Μπάμπης κερνάει, Δημαρχόπουλος πίνει:
Με κοινή στρατηγική ο Δήμος Ξάνθης στο αναπτυξιακό συνέδριο ΑΜ-Θ
Μπάμπης κερνάει, Δημαρχόπουλος πίνει, και ιδού το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης όπου ο Δήμαρχος ευλογεί τα γένια του και με το ζόρι θέλει να μας αποδείξει ότι είναι και… ηγέτης!
«Την κατάθεση θέσεων και προτάσεων από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, το ΕΒΕ Ξάνθης, το ΤΕΕ Θράκης και τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής ζήτησε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την υποβολή προτάσεων, ενόψει του επικείμενου αναπτυξιακού συνεδρίου που εξήγγειλε η Κυβέρνηση και θα πραγματοποιηθεί στην Αν. Μακεδονία και Θράκη.
Στόχος όπως δήλωσε είναι, οι τελικές προτάσεις που θα κατατεθούν για την περιοχή μας στο επερχόμενο συνέδριο να λαμβάνουν υπόψη τις θέσεις και προτάσεις των φορέων, επί της θεματικής του συνεδρίου, ώστε να δημιουργηθεί μια κοινή κατεύθυνση για την ανάπτυξη του Δήμου Ξάνθης.
 ΔΗΜΟΣ Ξάνθης»
-Στόχος ξε-στόχος… εγώ ξέρω φίλτατε Μπάμπη ότι ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει κανείς, το ότι ο Δήμος Ξάνθης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ από το σχέδιο, Στρατηγικών βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης!!!! Και γελάει και το παρδαλό κατσίκι…
Αίτημα για Αιμοδυναμικό στο νοσοκομείο Καβάλας
Πιο κοντά στη δημιουργία Αιμοδυναμικού Κέντρου στο Νοσοκομείο της Καβάλας
Το αίτημα μεταφέρθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους διοικητές των Νοσοκομείων Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης στον ΔΥΠΕάρχη Στρατή Πλωμαρίτη
Το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2017 συναντήθηκαν στο γραφείο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Κώστας Μορφίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου, του Νομού Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης και του Νομού Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και οι Διοικητές των νοσοκομείων Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης, Τάσος Καρασαββόγλου, Νίκος Λιάτση και Αχιλλέας Γερόπουλο μαζί με τους υποδιοικητές των αντίστοιχων Νοσοκομείων με τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Στρατή Πλωμαρίτη.
Στη  συνάντηση αποφασίσθηκε να προωθηθεί στο Υπουργείο Υγείας το αίτημα της λειτουργίας ενός Αιμοδυναμικού Κέντρου στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες και των τριών νομών. Το ζήτημα υποστηρίζεται και από την 4η ΥΠΕ.
Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με φορείς της Βορείου Ελλάδος, παρών και ο Στέλιος Μωραϊτης
Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με όλους τους παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας μας. Οι επισκέψεις αυτές ήταν ουσιαστικές και όχι εθιμοτυπικές. Ο πρόεδρος αφουγκράστηκε τις αγωνίες και τις προσδοκίες τους και λίγο πριν την σημαντική ομιλία του στην Δ.Ε.Θ. είχε συνάντηση την Τετάρτη 30 Αυγούστου με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, Σ.Ε.Β., ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ και ΣΕΤΕ), στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. 
Μεταξύ άλλων μεταρρυθμίσεων ο πρόεδρος επέμεινε στο «να μικρύνουμε το καταστροφικό χάσμα, σε φόρους και εισφορές, με τις ανταγωνιστικές γειτονικές μας χώρες», το οποίο και αποτελεί πάγιο αίτημα των φορέων της περιφέρειας Α.Μ.Θ.
Για την Περιφερειακή Οργάνωση Α.Μ.Θ της Ν.Δ.
Ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας
Αθανάσιος Γκακίδης
τηλ.6932647029 mail: organotiko.pamth@gmail.com 
athanasiosgakidis@hotmail.com
.....
                   H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Έλλειπε ο Ξυνίδης από την συναυλία της Χρυσούπολης για τον Μίκη!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Συγχωρώ τον Θανάση Ξυνίδη που δεν «πάει» τον Μπάμπη, 
αλλά σήμερα ήταν η βραδιά της… Χρυσούπολης!
(σ.σ. Δεν το είπε δυνατά ο Δήμαρχος Νέστο....αλλά από μέσα του, σίγουρα το είπε)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »