*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΚΥΡΙΕ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ;

23 Σεπτεμβρίου
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 
ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕ;
Θα το κάνουμε συνέχεια το ερώτημα, όχι μόνο γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο και τυγχάνει μιας περίεργης «ασυλία» από όλες  τις Κυβερνήσεις, αλλά και γιατί προκαλεί κι από πάνω με τις συμπεριφορές του ο επί 30ετία και πλέον επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος και υπαρχηγός των πρώην Δημάρχων Φ. Αμοιρίδη και Λ. Στυλιανίδηm, ιδιοκτήτης του τριώροφου και προσφάτως ενός ακόμη ακινήτου στην Πλατεία Αντίκα στη Π. Πόλη, λέγοντας "ε και τι έγινε...λεφτά έχει ο Δήμος, μπορεί να...(ξανα)αγοράσει το ερείπιο που αγόρασε ο γνωστός Καλαϊτζής το 2004 στον οικισμό έναντι 260.000 ευρώ!
Να μας πει λοιπόν ο Μανώλης Τσέπελης, ποιος ήταν, δηλαδή ποια ήταν η περιουσιακή του κατάσταση πριν αναμιχθεί με τον Δήμο Ξάνθης από 1/1/1991 που πήρε τις θέσεις κι έγινε "υπαρχηγός" του Αμοιρίδη και ποια είναι… τώρα! Δικαιολογείται η σημερινή οικονομική του κατάσταση και τα πλούτη που έχει αποκτήσει από την φορολογική του δήλωση; Ναι ή όχι; Μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα απλά ερωτήματα;
Και μετά συζητάμε και για τα υπόλοιπα, όπως για παράδειγμα την αγορά του ακινήτου της Π. Πόλης που αγόρασε ο Θεολόγος το 2004 και ήθελαν μαζί με τον Φανουράκη να… ξαναγοράασει ο Δήμος Ξάνθης!!! Διότι λεφτά υπάρχουν...μόνο που είναι των δημοτών κι όχι δικά τους!
Οι δημότες λοιπόν περιμένουνε τις απαντήσεις του…Άλλωστε αυτά τα πράγματα πρώτη τα ρώτησε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη που ηγείται τώρα ο κύριος Φανουράκης! Που έγινε δηλαδή και ο...νέος της αρχηγός!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ «ΠΟΛΕΜΑΕΙ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ… 
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!
Επειδή όμως και χθες ήρθαν κάποιοι και μου είπαν, πως είναι δυνατόν ενώ μας κάνει τέτοιο αδυσώπητο πόλεμο ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, εμείς τον στηρίζουμε με δύναμη ψυχής σε κάποιες περιπτώσεις…και κυριως όταν συγκρούεται με το διεφθαρμένο παρελθόν του Δήμου Ξάνθης κι όλες αυτές τις λαμογιές που κυριολεκτικά βγάζουιν "μάτια"!
-Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά, ότι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο! Άλλο να στηρίζει κανείς το φαύλο παρελθόν στο Δήμο Ξάνθης μόνο και μόνο για να χτυπήσει τον Δήμαρχο (σ.σ Μέχρι κι ο Τσιακίρογλου ξαφνικά...ξύπνησε!) κι άλλο το να του ασκείς κριτική για πρακτικές και συμπεριφορές που διαφωνείς…
Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν τι κάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος για μας, όσο το να είμαστε εμείς συνεπείς απέναντι στις αρχές μας και σε αυτά που δεσμευτήκαμε απέναντι στους αναγνώστες μας εδώ και χρόνια…Γιατί εμείς αυτήν την "παρέα" Τσέπελη και Θεολόγου Καλαϊτζή την πολεμάμε και αντιστεκόμαστε πάνω απο μια 25ετία! Και στις δόξες της κι όχι τώρα που είναι υπό κατάρρευση!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ 
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ;
Ειλικρινά εμείς περιμέναμε να δούμε τα μέλη του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να είναι παρόντα στην Οργανωτική Επιτροπή των συλλόγων την περασμένη Τετάρτη, να τοποθετούνται, να καταθέτουν τις προτάσεις και τις ενστάσεις τους κι όχι να παραμένουν… αόρατοι και εξαφανισμένοι, αρκούμενοι σε κριτική εκ του ασφαλούς!
Γιατί λοιπόν απουσίαζαν; Μήπως γιατί είναι μόνο για… κριτική και αντιπολίτευση για την… αντιπολίτευση; Μήπως;
(σ.σ. Και επαναλαμβάνω βέβαια στον γραμματέα οτι...σήμερα έχουμε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουμε....Καψήδες! Επομένως οι ισχυρισμοί του δεν εμφανιζόμαστε γιατί...φοβόμαστε, αδικούν το ίδιο του το κόμμα!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »