*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Απο την ημέρα που ανέλαβε ο Αλέκος Κυριακίδης την ΕΑΠΑΞ, έπαψε να πληρώνει τις δόσεις η εταιρεία στην Τράπεζα!!!

22 Σεπτεμβρίου
Να δούμε θείε Αλέκον, με τα δικά σου υποθηκευμένα τη «λύση» θα βρουν οι σαν τους Χιώτες…Τσέπελης και Φανουράκης!
....
Αυθεντικό 1
Για να μην σπαταλάς τζάμπα τα λόγια σου Δήμαρχε Θωμά Μίχογλου. Ο Νίκος Κιατίπης είναι φίλος μου, τον θεωρώ σεμνό και καθαρό αγωνιστή, την κυρία Καρκαλιάνη μια φορά την συνάντησα και με εντυπωσίασε με το ήθος και τον χαρακτήρα της κι όλα τα άλλα που είπες στο παραλήρημά σου στην «Ανοιχτή γραμμή» τα’ ακούω βερεσέ.
-Βρες όπως είπες τους καλύτερους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ιδού το… Εράσμιο, τα Μάγγανα, το Άβατο και τα άλλα χωριά… σε περιμένουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)
-Με ή χωρίς τον… Στέλιο Μωραϊτη; Δεν μας απάντησες…
………………………..
Αυθεντικό 2
Πως θα γίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία χωρίς υπέρογκα έξοδα;;;
Κατάθεση 10€ σε οποιαδήποτε τράπεζα της χώρας (είναι υποχρεωτική άλλωστε η αστυνομική ταυτότητα) και δικαίωμα ψήφου με τον κωδικό εντολής που αναγράφει πάνω στο παραστατικό.
Όλες οι λίστες καταθέσεων από τις τράπεζες θα έρθουν στα χέρια της επιτροπής Αλιβιζάτου
(Ο Υποψήφιος για το Δήμο Ξάνθης και μέλος του ΠΑΣΟΚ Α. Τσορλίδης για την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου στον νέο Φορέα της Κεντροαριστεράς)
-Δεν έχει και άδικο…
Σεμνά &Ταπεινά
*Το ‘γραψα και χθες… Μια η πρόσφατη ερώτηση του Φανουράκη για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Κολυμβητήριο..
Για το οποίο ρωτούσε γιατί δεν εντάχτηκε στα έργα της Γραμματείας Αθλητισμού και βγήκε ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης και λίαν επιεικώς… τον άδειασε… μεγαλοπρεπώς!
……
*Και μια η νέα ερώτηση των «19» -με πρωτοβουλία Φανουράκη-Τσέπελη- για το ακίνητο της αμαρτωλής ΕΑΠΑΞ που αγόρασε εν μια νυκτί ο Θεολόγος Καλαϊτζής το 2004 έναντι μόνο…260.000 ευρώ!
-Κι έβγαλε τελικά στην επιφάνεια, «τέρατα και σημεία» που συνέβαιναν επί Στυλιανίδη…αφού αποδείχτηκε ότι τελικά η λογική τους είναι να αγοράζει ο δήμος το ίδιο ακίνητο δυο φορές!!!
-Θέλουν λοιπόν δεν θέλουν, με την πρώτη Κυριακή θα τον (ξανα)βγάλουν τον Δημαρχόπουλο άπαντες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης!
……
*Βέβαια αυτά παθαίνει κανείς όταν «παίζει» τα παιχνίδια του Τσέπελη και του διαδόχου του στην περιβόητη πρώην ΔΕΑΞ που ακόμη δεν έχει…εκκαθαριστεί εδώ και χρόνια!
Θα το μάθατε και αυτό φαντάζομαι!
……
*Εντάξει, ο Δημαρχόπουλος είναι αυτό που είναι…αλλά σίγουρα ούτε Θεολόγος είναι, ούτε Τσέπελης! Οι «άλλοι» της αντιπολίτευσης που συνειδητά ή ασυνείδητα έγιναν; Τσεπελήδες;
....
*Και κι ένα νέο ντοκουμέντο σήμερα...Οι δόσεις λοιπόν στην Τράπεζα πληρώνονταν όσο διευθύνων σύμβουλος ήταν επί Στυλιανίδη ο Θεολόγος! Με το που ανέλαβε όμως Πρόεδρος ο Αλέκον (Κυριακίδης), ΔΕΝ ξαναπληρώθηκε καμιά δόση!!!
....
*Και το κυριότερο.....Μπήκε κανείς στο παλιό αρχοντικό να δει πως το "κατάντησαν" κάποιοι φοιτητές με τους καθηγητές τους απο την Αρχιτεκτοική Σχολή Ξάνθης; Να δούν το ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελέστηκε; Πήγε κάποιος δημοτικός σύμβουλος απο τους "19¨να δει ΜΕΣΑ το κτίριο που έμεινε; 
...
*Και στο φινάλε φίλτατε Φανουράκη και φίλτατε Τσέπελη, γιατί να αναστυλώσει ο Στυλιανίδης το σπίτι του Μουζαφέρ κι όχι το συγκεκριμένο αρχοντικό που ισχυρίζεστε μάλιστα ότι ήταν παλιά και...Μητρόπολη; Μπορείτε να μας πείτε γιατί επί 10 χρόνια ο πρώην Δήμαρχος κι εσείς ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ τελείως;
Όλη η ιστορία για το περιβόητο ακίνητο, 
για τα υποθηκευμένα ακίνητα του Θεολόγου Καλαϊτζή.
Τελικά όπως αποδεικνύεται περίτρανα, όλος αυτός ο θόρυβος, η οργή και… αγανάκτηση των κυρίων Φανουράκη - Τσέπελη κλπ και το γιατί ο Δημαρχόπουλος δεν (ξανα)αγόρασε το ακίνητο των 260.000 ευρώ που αγόρασε η ΕΑΠΑΞ προς τι; Μήπως έγινε για να «γλιτώσει»τα υποθηκευμένα ο… Θεολόγος Καλαϊτζής!
-Γιατί το νέο ερώτημα που προκύπτει είναι και το γιατί στη δημοπρασία οι εκκαθαριστές δεν κάλεσαν το ΙΚΑ ή την Εφορία κλπ που ήταν άμεσα ενδιαφερόμενες και ήταν παρούσα μόνο η  Τράπεζα…
-Ναι αυτό είναι ένα ερώτημα!
-Αλλά όλοι μαζί η «παρέα» να ρίχνει τα… κροκοδείλια δάκρυά της για το περιβόητο ακίνητο -που χθες όπως μου είπε γνώστης μηχανικός, χρειάζονται τουλάχιστον 700-800.000 ευρώ για να αναπλαστεί και να επισκευαστεί γιατί κάθε μέρα από το 2004 χειροτέρευε η κατάστασή του…-και αν αφορίζει τον Δήμαρχο, επειδή δεν ενέδωσε;
-Να ενδώσει γιατί ο Δημαρχόπουλος; Για να ξαναγοράσει το ίδιο ακίνητο ο Δήμος προκειμένου να «απαλλαχτούν» τα…υποθηκευμένα από την Τράπεζα δυο ακίνητα του Θεολόγου;
-Και με τα υποθηκευμένα του Αλέκου Κυριακίδη που έβαλε και την… υπογραφή του, τι θα γίνει κύριε Τσέπελη και κύριε Φανουράκη;
(σ.σ. Αν και οι δόσεις του συγκεκριμένου κτιρίου σταμάτησαν να δίνονται στην Τράπεζα με το που ανέλαβε ο Αλέκον Πρόεδρος!!! Να το αποκαλούψουμε κι αυτό...Κι υπογράφει κι απο πάνω!)

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ, ΤΣΕΠΕΛΗ, ΘΕΟΛΟΓΟ
Όποιος αμφισβητεί ότι αγοράζονταν από τον Δήμο Ξάνθης 
επί Στυλιανίδη δυο φορές ακίνητα, ιδού η….Ρόδος!
Καθαρές κουβέντες γιατί χθες από την Ανοιχτή γραμμή τους προκάλεσα άπαντες…
Όποιος λοιπόν αμφισβητεί ότι αγοράστηκαν από τον Δήμο Ξάνθης επί Στυλιανίδη ακίνητα που είχαν αγοραστεί επί Αειμνήστου Φ. Αμοιρίδη και μάλιστα σε μια περίπτωση πολύ ακριβότερα, (σ.σ. Σε όλα τα αλισβερίσια τα ονόματα που κυριαρχούσαν ήταν φυσικά τα γνωστά…) , ιδού τους προκαλούμε ευθέως και δημόσια…
-Γιατί κάποια στιγμή και από την ώρα που ορισμένοι συνεχίζουν και προκαλούν αντί να…σιωπούν, θα πρέπει να βγει όλη η αλήθεια στο φως!
Αγωγή κτηνοτρόφων κατά Περιφέρειας ΑΜ-Θ και Δημοσίου 
για τις απώλειες από τον καταρροϊκό πυρετό του 2014
Αγωγή αποζημίωσης κατά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και κατά του ελληνικού δημοσίου, για τις απώλειες που είχαν από τον καταρροϊκό πυρετό, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας, κατέθεσαν την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 56 κτηνοτρόφοι του Ν.Καβάλας, ένας του Ν.Δράμας και ένας του Ν.Ροδόπης.
Σύμφωνα με το Paratiritis.gr κατάθεση της αγωγής έγινε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής, μετά από περίπου ένα χρόνο προετοιμασίας των κτηνοτρόφων που συμμετέχουν, και αφού όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Καβάλας κ. Νίκος Δημόπουλος είχε προηγηθεί σχετική ενημέρωση του συνόλου των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίοι υπέστησαν τις βαρύτερες απώλειες στο ζωικό τους κεφάλαιο σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »