*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι πικρές σκέψεις του Χρίστου Πούλιου...Πως καταντήσαμε "σύντροφοι"...

23 Σεπτεμβρίου
Πως καταντήσαμε… Μανώλη! 
Η παράταξη που ίδρυσα, να έχει κάνει "σημαία" τον… Τσέπελη και τον....Θεολόγο Καλαίτζή και νάχει αρχηγό τον ...Φανουράκη!
…………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο κύριος Παππάς  και οι τοπικοί κυβερνώντες έδιναν υποσχέσεις, για την αποπληρωμή των χρεών της καπνικής Μιχαηλίδη, προς  τους καπνοπαραγωγούς  της Ορεινής Ξάνθης.
Ένας χρόνος δύσκολος για τους ανθρώπους αυτούς που μόχθησαν αλλά δεν είδαν τους καρπούς των κόπων τους.
Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει έχοντας μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα;
(Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, Ιρφάν Χατζηγκενέ)
-Να αναρωτηθούν αυτοί που ξέρουν από φτώχια…Αυτοί που δεν ξέρουν….απλά υπόσχονται!
………………………
Αληθεύει ότι ο γνωστός κύριος Χρήστος Μέτιος του Κυριάκου και του Νέζη, όταν πήγε στο Εράσμιο για να απολαύσει τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, είπε στον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη ότι… θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις επόμενες  Εθνικές εκλογές; Διότι αυτά διαδίδει ο ίδιος ο γιατρός!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα γνωρίζει όλα αυτά;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Και ο κύριος Μέτιος όμως, γνωρίζει τι λένε δεξιά κι αριστερά οι Φανουράκης και Σπύρος Τσιλιγγίρης;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μαθαίνω από το στενό περιβάλλον του Θεολόγου ότι ο Καλαντζής πλήρωνε τις δόσεις στην Τράπεζα για το ακίνητο που αγόρασε έναντι μόνο… 260.000 ευρώ!
Δηλαδή από το 2004 μέχρι και το 2011 περίπου που ήταν διευθύνων σύμβουλος και γενικά… ο δερβέναγας της αμαρτωλής ΕΑΠΑΞ, η Τράπεζα πληρώνονταν κανονικά…!
-Μετά όταν ανέλαβε τα ηνία, ο Αλέκον δεν πλήρωσε ούτε… ένα ευρώ στη Τράπεζα!!
-Τέτοιες εντολές είδε από τον Λάκη Στυλιανίδη ή… μόνος του το αποφάσισε;
……
*Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω…Ενημέρωσε ποτέ ως μεγαλομέτοχος (εκπροσωπούσε τον Δήμο Ξάνθης) τους άλλους μετόχους ο Αλέκος Κυριακίδης ότι αυτός δεν πληρώνει πλέον τις δόσεις του ακινήτου, αλλά μπορούν να πληρώσουν αυτοί για να… μην χαθεί το ακίνητο;
-Κύριε Φανουράκη, κύριε Τσέπελη, θα μας δώσετε μια πειστική απάντηση στη συνεδρίαση της Τρίτης… Όπως και πόσα χρήματα πήρε συνολικά η Τράπεζα από τον Καλαϊτζή;
……
*Και το πιο ωραίο. Κι έχει το θράσος και υπογράφει ο Αλέκον Κυριακίδης την καταγγελία των «19» κατά του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου;!!! Αντί να καταγγείλει τον εαυτό του και τον Στυλιανίδη που τον έβαλε εκεί….Τέτοιο θράσος!
……
*Άλλο αφελές ερώτημα… Πως και οι Τσέπελης-Φανουράκης και Μπογιάρ δεν σκέφτηκαν κάποια στιγμή να πουν στον Δημαρχόπουλο να αγοράσει και τη… ΣΕΠΕΚ; Όπως έπειθαν τον Λάκη να… ξαναγοράσει τα ακίνητα της ΔΕΑΞ!!! Και πολύ ακριβότερα μάλιστα!!!
Πως δεν το σκέφτηκαν;
....
Ο Κουρουμπλής δεν άφησε τους Ράμπο του ΣΔΟΕ να ελέγξουν 
τα λαμόγια της ρυμουλκούμενης πλατφόρμας! Τσίπρα, ΔΙΩΞΤΟΝ!
Διαβάζω στο Zugla gr. Ενώ ήταν έτοιμο ένα κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος να μεταβεί κάτω στο Πειραιά και να ελέγξει το τι συμβαίνει στην ρυμουλκούμενη πλατφόρμα που έχει αγκυροβολήσει πάνω από το ναυάγιο αλλά και γενικότερα να διαπιστώσει το τι ακριβώς διαπλέκεται μεταξύ Σπανόπουλου, Κουντούρη και άλλων «λιμανίσιων» παραγόντων έπεσε σύρμα.
Το ΣΔΟΕ είχε λάβει εντολή για πλήρη έλεγχο αλλά ο άνθρωπος που σήκωσε το τηλέφωνο και ακύρωσε την εντολή δεν είχε σχέση με το Υπουργείο Οικονομικών. Είχε σχέση με το Υπουργείο Ναυτιλίας. Το ρεπορτάζ είναι αμείλικτο. Το πρόσωπο που σταμάτησε τους Ράμπο του ΣΔΟΕ ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας και πρώην ΠΑΣΟΚος κ.Κουρουμπλής που έχει «βολέψει» το μισό σόι του στο γραφείου του!
Ερώτημα στον Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα!
Πως είναι δυνατόν να κρατάς Υπουργό αυτόν τον κύριο που εγώ θυμάμαι από την εποχή του Αείμνηστου Χρήστου Κιτζονίδη που έρχονταν στην ΕΑΣ Ξάνθης να πουλήσει…ημερολόγια των τυφλών με το αζημίωτο φυσικά!
-ΔΙΩΞΤΟΝ εδώ και τώρα! Παράγινε το κακό με τους κουρουμπλήδες!!!
Συνάντηση Μέτιου με Τσιρώνη για τα Βοσκοτόπια!
«Συνάντηση είχαμε στην Αθήνα τα μέλη της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος με τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη. Θέμα της συνάντησής μας ήταν η κατάρτιση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης. Το θέμα αυτό απασχολεί ιδιαίτερα την Περιφέρεια και τους κτηνοτρόφους μας και πρέπει να δοθεί λύση», ανέφερε χθες στο fb ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος…
-Το αποτέλεσμα της σύσκεψης; Θετικό ή…απλά έγινε η συνάντηση;
Στη χώρα μας κύριοι της «ΤΕΞ» υπάρχει Μουσουλμανική 
μειονότητα… κι όχι Τουρκική!
«Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιβόητη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», σφηκοφωλιά του Τουρκικού Προξενείου και όχι μόνο… προκαλώντας για μια ακόμη φορά τις αντοχές και ανοχές όλων των Ελλήνων.
Και συνεχίζει το ανθελληνικό της παραλήρημα ως εξής:
«Η ιστορική Τουρκική Ένωση Ξάνθης της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης έχει ιστορία 90 ετών, για την οποία μαζί με άλλες ενώσεις θα υπήρχε η δυνατότητα εφαρμογής των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αλλά η αντίδραση που έδειξαν πολλά πολιτικά κόμματα και μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είδαμε για άλλη μια φορά ότι βλάπτει τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας», για να καταλήξει ως εξής: .Με αυτό τον τρόπο, όπως δήλωσε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, υπογραμμίζουμε ότι η πρόταση τροποποίησης του νόμου θα πρέπει να έρθει και πάλι στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, να εκπληρώσει τις απαιτήσεις όσον αφορά τις αξίες της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ».
-Καλά τα λέτε «πρακτοράκια» του Ερντογάν από τη δική σας πλευρά, αλλά ΤΟΥΡΚΙΚΗ μειονότητα δεν υπάρχει στην χώρα μας… Μόνο μουσουλμανική! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »