*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Το προεδρείο του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Κοντό, συναντήθηκε την Τρίτη 19/9 με τον Προκόπη Παυλόπουλο!

20 Σεπτεμβρίου
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν Αλέξανδρος Κοντός, Νικήτας Πρίντζος και Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος, α΄ αντιπρόεδρος και β΄ αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και  o Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας  ενημερώθηκε  για τους σκοπούς του Συνδέσμου
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ επιτυχία για το Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε  και το μέλλον του Συνεταιριστικού Κινήματος, αποτελεί η χθεσινή συνάντηση που είχε το Προεδρείο του, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Το ραντεβού έκλεισε φυσικά ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ενώ το δελτίο τύπου του ΣΑΣΟΕΕ δίνει λεπτομέρειες από τη σημαντική αυτή συνάντηση:
Την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου το προεδρείο του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Στην συνάντηση αυτή, στην οποία παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Κοντός, Νικήτας Πρίντζος και Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος, α΄ αντιπρόεδρος και β΄ αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε., ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας  ενημερώθηκε  για τους σκοπούς του Συνδέσμου, αλλά και τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και το συνεταιριστικό κίνημα της χώρας μας.
Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα χιλιάδες αγρότες αλλά και οι συνεταιριστικές οργανώσεις, το οποίο δεν είναι άλλο από την υψηλή φορολόγηση και τις σημαντικά αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές που επιβαρύνουν τον αγροτικό κόσμο.
Παράλληλα, επισημάνθηκε η ανάγκη διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης αγροτικής πολιτικής , για τη διαμόρφωση της οποίας τα μέλη του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω ενδυνάμωση του συνεταιριστικού κινήματος.
Επίσης, τονίστηκε από τους εκπροσώπους του Συνδέσμου ότι, οι υγιείς συνεταιριστικές οργανώσεις μπορούν να προσφέρουν ισχυρή υποστήριξη στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και στην προώθησή τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αγρότες αλλά και το συνδικαλιστικό κίνημα, ενώ δήλωσε ότι η ανάπτυξη της υπαίθρου μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την πολυετή ύφεση.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ                    Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΑΣΟΕΕ

Αλέξανδρος Κοντός                                   Αθανάσιος Τσιοτίνας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »