*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Απίστευτη "αχαριστία" του Μπένη για Γουναρίδη-Τσεγγελίδη...

04 Αυγούστου
Ο…κατεργάρης και ο… «σάικο» που δεν μπορούσε κανείς να…ερμηνεύσει!
(Σ.Σ. Αν δηλαδή εκλέγονταν ο Μπένης Δήμαρχος, μ’ αυτούς θα διοικούσε τον Δήμο;)

Καδή Ισμέτ, ένας δήμαρχος με χαμηλό προφίλ και σιωπηλός δουλευτάρης
Αφορμή για μία «εφ όλης»  συζήτηση με τον δήμαρχο Ιάσμου Καδή Ισμέτ στάθηκε το οδόστρωμα του κεντρικού δρόμου στην είσοδο του Ιάσμου από την Ξάνθη και την ανατολική πλευρά του κεφαλοχωρίου, που είναι χιλιομπαλωμένο και φυσικά η ενίσχυση ή όχι από την πλευρά του…
(Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Παυλικιάνος σε ηλεκτρικό Μέσον που διευθύνει)
-Βρε τι σου κάνει ο αγώνας για το…»μεροκάματο»! Σε χρόνο ρεκόρ ανακαλύπτεις τους σιωπηλούς…δουλευτάρηδες δημάρχους!

Προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο. Πλατεία La Piaza  Ενταύθα
Πάμε στοίχημα ότι για 4η φορά να φέρεις στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ…δεν θα το περάσεις και πάλι; Αν έχεις τα κότσια, ξαναφέρτο, για να δεις ότι σε έχουν μάθει πλέον όλοι….και κυρίως οι δημοτικοί σου σύμβουλοι!
Ιδού η Ρόδος…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα»)
-Και κυρίως οι δημοτικοί σύμβουλοί σου Μπάμπη που πάνε…κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Κυβερνείου!
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
Παραιτήθηκε λέει ο Δημήτρης Μπένης από το δημοτικό συμβούλιο, λόγω….επαγγελματικών ασχολιών!;
-Όταν εδώ και βδομάδες ρωτάνε οι δημότες,  κύριε  Μπένη, τελικώς τι…επαγγέλλεστε και απάντηση δεν παίρνουν!
(σ.σ. Εκτός αν ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του La piaza, του Foret ή της...Ξανθίππης!)
…..
*Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου «κάθεται» καλά…
Να «πουλήσουν» οι υπόλοιποι τον Δήμαρχο Μπάμπη, να τον πουλήσει όμως ο Ταρενίδης το αποκλείω….Ευκολότερο είναι το αντίθετο.
Δηλαδή για να «διασωθεί» ο ίδιος ο Δημαρχόπουλος, να «πείσει» ακόμη και τον Πρόεδρο να υπογράψει αυτά που δεν...υπογράφει ο ίδιος! (σ.σ. Δεν του φτάνουν δηλαδή μόνο ο Κίρατζη με τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο;)
*Με βαρυσήμαντη δήλωση ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας κατηγορεί και καταγγέλλει Στάμο Τριμίτζιο και λοιπές εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τον ΧΥΤΑ ότι είχαν…ελλιπή χαρτιά!
…..
*Ερώτημα κρίσεως…Μόνος τα λέει αυτά ο Μιχάλης για να τον ξανακάνει αντιδήμαρχο ο Μπάμπης, ή του τάπε ο…Σάββας ο Παυλίδης;
(σ.σ. Λομβαρδέα, αυτά που δηλώνεις δημόσια, τα…υπογράφεις κι όλας;)
Ο Μ. Αμοιρίδης, το όραμα και η…μπαρούφα της Via Egnatia!
Μπορεί να μην έχει κανένα πόστο πλέον στην Περιφέρεια και ιδίως στο Τουριστικό κομμάτι ο Μιχάλης Αμοιρίδης, από δηλώσεις όμως…σκίζει!
Έτσι σχολιάζοντας την φετινή αύξηση του τουριστικού κύματος σε Θάσο και Καβάλας, επανέλαβε το…ίδιο τροπάρι, μιλώντας σε Καβαλιώτικα ΜΜΕ με αιχμή το δόρατος το…όραμα του Γ. Παυλίδη και λέξη φυσικά για τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο…
«Είναι σημαντικό ότι αυτά τα τρία χρόνια με βάση το όραμα Παυλίδη, δώσαμε έναν άλλο αέρα στον τουρισμό, κερδίσαμε με το σπαθί μας μία θέση στο τραπέζι διεθνών οργανισμών, αεροπορικών εταιρειών και κορυφαίων τουριστικών εταιρειών αλλά και διεθνή αναγνώριση του τόπου μας. Επιμηκύναμε την περίοδο αλλά και στοχεύσαμε με σύνεση, εργαστήκαμε σοβαρά και κάναμε δράσεις που έφεραν άμεσο αποτέλεσμα, όπως αυτή με την Ιταλία, αλλά και τις νέες πτήσεις από Βέλγιο για το 2018….Στον τομέα των εναλλακτικών μορφών παράδειγμα αποτελεί η VIA EGNATIA, ένα ακόμη όραμα Παυλίδη, αν και ακόμη δεν έχει την πλήρη ανάπτυξη του, έχει αρχίσει και δίνει στην περιοχή μας πρόσθετη αναγνωρισιμότητα κλπ»
-Αυτά και άλλα πολλά και φυσικά πουθενά λέξη για τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο! Τώρα όταν μιλάει για…όραμα τι εννοεί;
-Προφανώς τις μερικές δεκάδες πολιτών που είδαν τις εκδηλώσεις VIA EGNATIA πέρσι, που δεν ήταν τίποτα άλλο από μια…μπαρούφα φυσικά!
Αυτόνομο θέλει το Νοσοκομείο Ορεστιάδας ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, αλλά κι ο ίδιος…απών από παντού είναι!
Για την ανάγκη να προχωρήσει το Υπουργείο Υγείας στην αυτονομία και την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Διδ/χου, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Βορείου και Κεντρικού Έβρου μίλησε την Τετάρτη  (02/08) στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, με αφορμή τη Συζήτηση για το Νομοσχέδιο για την Υγεία.
(σ.σ. Άλλωστε ο Βόρειος Έβρος είναι το εκλογικό προπύργιό του..)
«Οι κάτοικοι του Έβρου δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία! Απαιτούν την αυτοτέλεια και την αυτονομία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου!», καταλήγει ο κύριος Δημοσχάκης…
-Έχουν δίκαιο οι κάτοικοι του Βόρειου Έβρου , αλλά και ο κύριος Δημοσχάκης πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, γιατί μόνο ερωτήσεις στη Βουλή είναι….
-Από τα «προβλήματα» όμως είναι τελείως απομακρυσμένος!
Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημ. Καμμένο: «Εμείς φταίμε που τον κάναμε αντιπρόεδρο»
Δυσαρέσκεια υπάρχει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Δημήτρη Καμμένου να διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή και να καταψηφίσει το άρθρο 3 για το άσυλο στα πανεπιστήμια.
Αν και δεν τους προκάλεσε τεράστια έκπληξη, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έλεγαν χαρακτηριστικά πως κ. Καμμένος «δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό». Και παραδέχονταν ότι η στάση του έχει προκαλέσει μούδιασμα στους συναδέλφους του.
Οι πιο εκνευρισμένοι πάντως βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, έλεγαν ευθέως σε συναδέλφους τους: «εμείς φταίμε που τον ψηφίσαμε για αντιπρόεδρο».! Σημειωτέον, ότι προ μηνός εξελέγη αντιπρόεδρος με ηχηρές απουσίες τόσο από την πτέρυγα των «53» αλλά και από την πλειοψηφία.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »