*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο...!

17 Αυγούστου
Σημειώστε την ημερομηνία γιατί σίγουρα θα σας χρειαστεί! Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου λοιπόν ξεκινάει ξανά σαιζόν, το κορυφαίο ελληνάδικο της Περιφέρειας. Ξεκινάει το υπέροχο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ! Με ανανεωμένο προσωπικό, τρεις μοναδικούς d.j. ελληνική μουσική και κέφι μέχρι πρωϊας…Σε ασυναγώνιστες τιμές!


Live Concert Bayramin Birinci την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου με διοργανωτή τον Erdal Sirak στο Κυβερνείο για το μπαϊράμι. Ένα μοναδικό πάρτι μάλιστα που θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι το πρωί…


Η Αναγέννηση Θαλασσιάς προσκαλεί όλους τους φιλάθλους και τους Ξανθιώτες γενικότερα  την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο πανηγύρι του χωριού.
Σταρ της βραδιάς  η δημοφιλής τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου για μία βραδιά γεμάτη κέφι, μέχρι πρωϊας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Θαλασσιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις :6974489158 & 6943954441.
Θα γίνει χαμός…


Φανταστική καλοκαιρινή κουζίνα με πολλά σπεσιαλιτέ στα υπέροχα «Φαναράκια» και στη δροσιά τόσο της στοάς του, όσο και στο καλοκαιρινό του χώρο…
Σπεσιαλιτέ και μοναδικοί μεζέδες, στην πλέον ιστορική ταβέρνα της Ξάνθης, στον πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας. Τηλέφωνο για ρεζερβέ 25410/73606


Να μη λείψει κανείς από τη φετινή Γιορτή Γηροκομείου Ξάνθης που θα πραγματοποιηθεί κατά τα καθιερωμένα με ορχήστρα, μουσική και φυσικά λαικό γλέντι την Τετάρτη 23 Αυγούστου από τις 19.30-02.00 π.μ. στην υπέροχη αυλή του ανανεωμένου Γηροκομείου Μέγας Βασίλειος Ξάνθης.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ MY CLUB ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Σε αναμονή ζούμε πλέον όλοι μας, για το μεγάλο γενέθλιο πάρτι του My club-Edem club την Παρασκευή 25 Αυγούστου για τα 30 χρυσά χρόνια. 
Ένα πάρτι με την τεράστια υπέροχη τούρτα του αλλά και πολλές και μοναδικές εκπλήξεις!
Κανείς δεν πρέπει να λείψει…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »