*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

See Through Γιατί η Μανά "περιέφραξε" τον προαύλιο χώρο στις καπναποθήκες; Ποιός δεν υπέγραφε;

07 Ιουλίου
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μου αποκάλυψε χθες στενός συνεργάτης του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου ότι τον τελευταίο καιρό έχουν «επιδεινωθεί» έντονα οι σχέσεις του με την διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανά…
-Και τότε πως η κυρία Μανά τον συνοδεύει στα… «τσίπουρα» του πεζόδρομου κάτω από το ΕΒΕ Ξάνθης; Μαζί μάλιστα και με την κυρία Σπανού;
-Τυχαίο όλο το σκηνικό; Δεν νομίζω… Διότι εκτός των άλλων, έγινε και σε ΠΑΡΑΝΟΜΑ τραπεζοκαθίσματα! Να μη ξεχνιόμαστε…Δεν θα τα ρίχνουμε από δω και πέρα όλα στη Τζανόγλου.
....
Τα οποία ΠΑΡΑΝΟΜΑ τραπεζοκαθίσματα εξακολουθούν να είναι...παράνομα και να λειτουργούν υπό την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ του αντιδήμαρχου Δόμησης Ερκάν Κίρατζη!!! Τον οποίο ήδη ετοιμάζεται όπως λένε πληροφορίες μου, επαγγελματίας της οδού Αγίου Κωνσταντίνου...(σ.σ. Αλλά για το θέμα αυτό θα επανέρθω απο την επόμενη εβδομάδα...) 
....
Ερώτημα. Αληθεύει οτι για τον προαύλιο χώρο των καπναποθηκών δεν υπέγραφε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος προκειμένου να γίνει ο Μουσικός Ιούλης 2017 και μετά απο αυτό...η Κατερίνα Μανά έστειλε συνεργείο και τον σφράγισε;;; Κύριε Πετρόπουλε, ναι ή όχι; Γιατί φίλτατε Μπάμπη ήθελες να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα και πάλι οι υπηρεσιακοί παράγοντες;
*Επτά είναι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών οι οποίες θα δοθούν, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Απόφαση που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αρέσει και ιδιαίτερα στη σημερινή Κυβέρνηση…
……..
*Το ΕΣΡ λοιπόν έπειτα από μακρά έκτακτη συνεδρίαση, κατέληξε στον αριθμό των επτά αδειών, γεγονός για το οποίο αναμένεται να ενημερώσουν τα μέλη του τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, μέσα στην ημέρα.
…..
*Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο στον διαγωνισμό που είχε διενεργήσει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, είχαν δοθεί 4 τηλεοπτικές άδειες. Ωστόσο, το ΣτΕ με απόφαση του που δημοσιεύθηκε αρχές του 2017 είχε κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά.
*7 οι άδειες για τα Πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια…Για τα Περιφερειακά, πόσες; Και θα ληφθεί κάποια μέριμνα τουλάχιστον για τα Περιφερειακά κανάλια που λειτουργούν εδώ και 20-25 χρόνια; Περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς.
«Μουσικός Ιούλιος 2017»: Αλλαγή χώρου διεξαγωγής
Μετά από απόφαση της οργανωτικής επιτροπής ο χώρος διεξαγωγής των εκδηλώσεων του Μουσικού Ιουλίου 2017 μεταφέρεται στο Υπαίθριο Θέατρο Πλατείας (έναντι του ΟΤΕ). Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Ιουλίου 2017 στις 20:30 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Οργανωτική Επιτροπή Μουσικού Ιουλίου
Ξεκινάνε από την από Δευτέρα 10 Ιουλίου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης
στις οδούς Ζαλόγγου και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄
Σας ενημερώνουμε ότι από την  Δευτέρα 10 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 14  Ιουλίου 2017, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της οδού Ζαλόγγου από την οδό Οδυσσέως έως την οδό Ηλιουπόλεως και στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ από την οδό Ηλιουπόλεως έως την οδό Θυατείρων, στα πλαίσια του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ».
Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στη παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα  και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Απαγόρευση κυκλοφορίας γύρω από το τέμενος Βαγιαζήτ
στο Διδυμότειχο από την Τρίτη 4/7/2017 και μέχρι νεωτέρας
Αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των πάσης φύσης οχημάτων και την διέλευση των πεζών στην πόλη του Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα επί της οδού 28ης Μαΐου (από το ύψος της οδού Δημοκρατίας μέχρι την οδό Θεοτοκοπούλου), προς αποφυγή ατυχημάτων από πτώση των καταλοίπων του στεγάστρου του Τεμένους Βαγιαζήτ, λόγω ισχυρών ανέμων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών θα διεξάγεται μέσω των οδών Δημοκρατίας – Υψηλάντου και μέρους της 28ης Μαΐου.
Οι διατάξεις της παρούσας απόφασης ισχύουν από την Τρίτη 04-07-2017 για λόγους ασφαλείας και μέχρι νεοτέρας.
Προνοιακά επιδόματα Μαΐου &Ιουνίου
 1.559.191.65 ευρώ για το Νομό Ξάνθης.
Κατανομή ποσού ύψους 112.229.848,02 € σε 110 Δήμους της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Μάιο – Ιούνιο 2017, σύμφωνα με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.
Τα ανωτέρω ποσά θα αποδοθούν στους Δήμους με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Στν Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης η κατανομή έχει ως εξής:
ΚΑΒΑΛΑΣ 1.469.247,53
ΞΑΝΘΗΣ 1.559.191,65
ΡΟΔΟΠΗΣ 1.601.340,42
ΕΒΡΟΥ 1.818.197,79
ΔΡΑΜΑΣ 1.246.343,21

O ΣΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ CODA PROJECT- ΣΑΒΒΑΣ &ΓΙΩΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ XFACTOR
Μετά την οργή των Ξανθιωτών και χιλιάδων τηλεθεατών, οι Ξανθιώτες Coda Project- Σάββας & Γιώτα ξανά στο Xfactor από χθες το βράδυ!!!
Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση των δυο δημοφιλών τραγουδιστών που την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα δώσουν συναυλία στην πλατεία Μητροπόλεως για το Ξανθιώτικο κοινό στα πλαίσια των Γιορτών Π. Πόλης, «Το βράδυ της Τρίτης 4/7 ενημερωθήκαμε από την παραγωγή του Xfactor ότι στο επεισόδιο της Πέμπτης 6/7 θα έχουμε την ευκαιρία εμείς σαν Coda Project και 2 ακόμα διαγωνιζόμενοι, να συνεχίσουμε την πορεία μας στο παιχνίδι αν και εφόσον μας επιλέξει ο κόσμος ανάμεσα στους τρεις μέσω ψηφοφορίας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να δίνουμε την μουσική μας και αυτό που είμαστε δικαιώνοντας όλη την υποστήριξη, την αγάπη και την κατανόηση που έχουμε λάβει από εσάς. Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για εμάς Είναι ο καταιγισμός μηνυμάτων σε κάθε ισότοπο και ηλεκτρονικό λογαριασμό μας. H μεγαλύτερη χαρά όμως Είναι η προσμονή η ενθάρρυνση και η αγωνία σας για λίγη ακόμα μουσική μας. Σας ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά για την στήριξη και την αγάπη σας σε όλη την μέχρι τώρα πορεία μας!
-Χθες το βράδυ ήταν η κρίσιμη ψηφοφορία με τους Coda Project ωστόσο φαβορί να παραμείνουν στο παιχνίδι…κι είμαστε σίγουροι με την αγάπη του κόσμου, θα προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στο διαγωνισμό!
Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ξάνθης 
ευχαριστεί Δήμο Αβδήρων και TAP
Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ν. Ξάνθης θεώρει υποχρέωση του να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων και τον Διαδριατικό Αγωγό (Trans Adriatic Pipeline - TAP) για την εγκατάσταση  στην παραλία Αβδήρων και στη  θέση Λεύκιππος  της  ράμπας  ανεμπόδιστης προσέλευσης στην θάλασσα (SEATRAC)που τόσο σημαντικό είναι  για όλα τα άτομα με κινητικά προβλήματα.  Ενημερώνουμε όλα  μέλη του Σωματείου μας  καθώς και όλα τα άτομα με αναπηρία του νομού μας, ότι ετέθη σε λειτουργία, δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε όλους για πρόσβαση στη θάλασσα όλο το καλοκαίρι. Τηλεχειριστήριο για την χρήση του SEATRAC υπάρχει στην καντίνα που λειτούργει στη  θέση Λεύκιππος. Ακόμη προμήθεια προσωπικού τηλεχειριστήριου το όποιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο για όλα τα μέρη της Ελλάδος που διαθέτουν SEATRAC γίνεται από το Σωματείο μας Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945800221.
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Κουρπαλίδης          Στυλιανός Θεοφυλάκης
…………………
                                                             H φωτογραφία της ημέρας
Από την από Δευτέρα 10 Ιουλίου ξεκινάνε οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Ζαλόγγου και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ στην Ξάνθη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »