*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουλίου

See Through Αδέλφια μου αλήτες πουλιά....! Και οι κακομοίρηδες οι "κολλητοί"....

04 Ιουλίου
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Σχολιάζει με χιούμορ αναγνώστριά μας στο f.b:
«Μπάνιο στο Μυρωδάτο, οκ οργανωμένη παραλία, με άπειρο κόσμο και επιπλέοντα... σκουπίδια! Η ξαπλώστρα μας μάρανε... αυτές οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εκμετάλλευση των παράλιων, με την παραγωγή τόσο πολλών σκουπιδιών- πλαστικά θα έπρεπε να μεριμνούν για την καθαριότητα ή θα έπρεπε να υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους! Αυτά, το άλλο ΣΚ σε άλλη παραλία...».
-Μήπως θα πρέπει τα μαγαζιά της παραλίας να σεβαστούν λίγο περισσότερο όλον αυτόν τον κόσμο αλλά και ο Δήμος Αβδήρων να κάνει περισσότερα πράγματα για την ανάπτυξη των παραλιών του; Και κυρίως με τα χόρτα και τα σκουπίδια;
…..
…δεν νομίζω ότι στις μέρες μας υπάρχει πιο «αναξιόπιστη» δημοσιογραφία από αυτή του φίλου (;)  μου Mανώλη Κοττάκη, πρώην γραφείου του Λιναρδόπουλου στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Ξεπέρασε ακόμη και τον N. Χατζηνικολάου που  σπάνια πληρώνει τους εργαζόμενους που έχει!… Σήμερα λοιπόν αφού βρήκε εξαιρετική την ΕΡΤ και τον Χαρίτου και ειδησεογραφικώς… παραγωγική τη συμμετοχή σε συνέντευξη με τον Σκουρλέτη, «ανακάλυψε» ότι θα εκλογές θα γίνουν το 2019.
-Άρα θα γίνουν το 2018… Πάντα πέφτει «μέσα»!
……
*Βέβαια ο Μανώλης Κοττάκης (σ.σ. Επί 25ετία γνώριμος…) πάντα ήταν έτσι με την «εξουσία» και πάντα τα πήγαινε άριστα με όλους, αλλά ειδικά με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν το έχει μόνο παρακάνει, αλλά και με αυτά που γράφει, απορώ πως ακόμη δεν τον προσέλαβαν στην… ΕΡΤ, ώστε με τον μανδύα του «Νεοδημοκράτη» να περάσει καλύτερα την προπαγάνδα που «περνάει» συνεχώς μέσα από τα ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ και όχι μόνο…
……
*Κι ένα τελευταίο. Κάποιοι που το «παίζουν» «φίλοι» μου και… «αδέλφια» μου αλήτες πουλιά», δεν αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να μη διαθέτω τα λεφτά τους, αλλά εγώ ΨΕΥΤΗΣ που με έχει πάρει χαμπάρι μάλιστα όλος ο κόσμος, δεν υπήρξα ποτέ!
-Τι να τα κάνεις βρε κακομοίρη τα λεφτά και τις επιχειρήσεις, όταν είσαι μίζερος και τσιγκούνης ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της ζωής ή υποβαθμίζεις τη δουλειά που σου κληρονόμησε ο πατέρας κι αντί να την πας ακόμη πιο ψηλά την «πατώνεις»;
(σ.σ. Κι όταν βρε κακομοίρη ακόμη και οι «κολλητοί» σου όταν μιλάνε για σένα, ΨΕΥΤΗ σε ανεβάζουνε και ψεύτη σε κατεβάζουνε; ).
Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης
Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 13.00  η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης με τα παρακάτω δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας-αξιολόγησης διαγωνισμού και αξιολόγησης ενστάσεων των «Υποστηρικτικών μελετών για τον έλεγχο της καταλληλότητας χώρου για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Σμίνθης»
2.Αναλήψεις υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2017.
Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά διαψεύδει άθλιο δημοσίευμα της Τουρκικής Εφημερίδας Star.
Διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά, οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας, στο φύλλο της 30ης Ιουνίου, και καταγγέλλει με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα».
Συγκεκριμένα, ο κ. Μουσταφά αναφέρει στη δήλωση του: «Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω, με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλλο της 30ης Ιουνίου 2017. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με το χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».
Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ζητούσε εξηγήσεις για το εάν έγιναν οι δηλώσεις που αποδίδονταν στον βουλευτή, ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών, ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».

7.846.000 ευρώ στις Περιφέρειες της Χώρας για την υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020
Για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των μέτρων / δράσεων του ΠΑΑ 2014-2020 που έχουν εκχωρηθεί στις Περιφέρειες της Χώρας εκδόθηκε η αριθ. 1929/27.6.2017 (ΦΕΚ Β΄2248/30-06-2017) Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελου Αποστόλου, σύμφωνα με την οποία εκχωρείται στις Περιφέρειες της Χώρας, το συνολικό ποσό των 7.846.000 ευρώ για την υλοποίηση ενεργειών Τεχνικής Βοήθειας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020.
Με την εκχώρηση των ενεργειών της Τεχνικής Βοήθειας, οι Περιφέρειες έχουν την αρμοδιότητα διαχείρισης κονδυλίων που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αποτελεσματικότερη και ταχύτερη υλοποίηση των μέτρων / δράσεων του ΠΑΑ που τους έχουν ήδη εκχωρηθεί και αφορούν σε αναπτυξιακές παρεμβάσεις στην Περιφέρεια.

Συνεδριάζει την Πέμπτη 6 Ιουλίου (14.30) 
η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης
Συνεδριάζει την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 14.30 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης, υπό την Προεδρία της αντιδημάρχου Αλεξίας Γκιρτζίκη.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Έγκριση υψομετρικής μελέτης του οικισμού Σταυροχωρίου στη Δ.Ε. Σταυρούπολης (εισηγητής: Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος)
2. Υλοποίηση ορίων των κορυφών 2, 3, και 4 στον οικισμό Δαφνώνα του δήμου Ξάνθης (εισηγητής: Ερκάν Κιρατζή, αντιδήμαρχος Ξάνθης)
3. Υλοποίηση ορίων των κορυφών 1, 2, 3 και 4 στον οικισμό Νέας Μορσίνης του δήμου Ξάνθης (εισηγητής: Ερκάν Κιρατζή, αντιδήμαρχος Ξάνθης).
Ιβάν Σαββίδης: Πληρώνω όσα χρειαστούν
για να καθαρίσει ο Θερμαϊκός από το φυτοπλαγκτόν
Σε ακόμη μία κίνηση που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για την πόλη της Θεσσαλονίκης προχώρησε ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μόλις ο κ. Σαββίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον Θερμαϊκό με το φυτοπλαγκτόν, ζήτησε από τους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους φορείς και να τους ενημερώσουν ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να καλύψει τη δαπάνη για τον καθαρισμό της θάλασσας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ενημέρωσαν την υφυπουργό Μακεδονίας & Θράκης, κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ότι ο Όμιλος Σαββίδη προτίθεται να καλύψει το κόστος της μίσθωσης οχημάτων ή σκαφών, τα εργατικά κόστη και τα καύσιμα που θα χρειαστούν για την αποκάθαρση του Θερμαϊκού.

Πότε θα είναι έτοιμη η νέα ρύθμιση 
για τις ασφαλιστικές οφειλές
Στην πολυαναμενόμενη νέα ρύθμιση για τις ασφαλιστικές οφειλές αναφέρθηκε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου επισημαίνοντας πως η σχετική Υπουργική Απόφαση θα είναι έτοιμη εντός του καλοκαιριού και θα αφορά σε οφειλές που δημιουργήθηκαν έως 31.12.2016.
Μιλώντας η κ. Αχτσιόγλου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε «Σχεδιάζουμε ένα πλαίσιο για αποπληρωμή των οφειλών σε δόσεις, ο αριθμός των οποίων θα φτάνει μέχρι τις 120. Η αποπληρωμή θα συνοδεύεται από έκπτωση στις προσαυξήσεις, η οποία θα είναι μεγαλύτερη για μικρότερο αριθμό δόσεων».
Ενώ όσον αφορά στο τι θα περιλαμβάνει το πλαίσιο της σχετικής ρύθμισης και ποια θα είναι τα κριτήρια που θα καθορίζουν το ύψος των δόσεων, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι «για τον ακριβή καθορισμό του ύψους της ελάφρυνσης θα εξετάζεται κατά πόσο ο ασφαλισμένος είχε πραγματικά τη δυνατότητα να αποπληρώνει τις εισφορές του τα προηγούμενα έτη, καθώς αυτές -με βάση το προϊσχύον καθεστώς- υπολογίζονταν επί πλασματικών εισοδημάτων».


Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Μαυριτανίας κατηγορούμενος για κλοπή πορτοφολιού από το εσωτερικό οχήματος στην Αλεξανδρούπολη
Συνελήφθη την (4-7-2017) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς τις Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαυριτανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό σταθμευμένου και ανασφάλιστου οχήματος, ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του.
Μετά από σχετική καταγγελία του συμβάντος στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, οι ειδοποιηθέντες αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα τον 43χρονο και να τον συλλάβουν.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο του Φαναρίου.
Την Δευτέρα (3-7-2017) το απόγευμα, στο 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κομοτηνής – Φαναρίου, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου και τον τραυματισμό του 50χρονου.
Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής

                                                     Η φωτογραφία της ημέρας 

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Αναστασιάδης μπροστά στον Τούρκο ΥΠΕΞ…
Σύντεκνοι, κυρία Ελένη Χατζηγεωργίου ψάξατε πολύ να τον βρείτε αυτόν τον υποτελή;
(Την φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος ο Τσαβούσογλου… Τυχαία; Δεν νομίζω…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »