*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ H "εξομολόγηση" του Προκόπη στον Σάκη Καραμπίνη....

08 Ιουλίου
Σάκη έκανα ότι μπορούσα να σε κρατήσω Πρύτανη… αλλά μετά όταν μου είπαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, "θα "φάμε" κι εσένα από Πρόεδρο", ενέδωσα! O σώζων εαυτόν σωθείτω…
…………….
θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Ζαγναφέρη να μου απαντήσει ευθέως…
-Τι συνέβη και πως φαγώθηκε από προϊστάμενος του Υπηρεσίας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ο κ.Τσούργιανης Λάμπρος;
-Εσύ τον «έφαγες» ή ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού (Νίκος Ευφραιμίδης); Περιμένω με μεγάλη αγωνία..
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του «Μ»)
-Θα σου μείνει… η αγωνία! Σιγά μην σου απαντήσει…
………………..
Και γιατί όχι επόμενος Δήμαρχος ο Μανώλης Τσέπελης
Το ερώτημα προκύπτει όχι μόνο σε σχέση με το ποιος είναι Δήμαρχος αυτή την στιγμή και την αποτελεσματικότητα του, αλλά και ποιοι είναι αυτοί που διεκδικούν τον Δήμο στις επόμενες εκλογές. Πλέον, δεν αμφισβητείται από κανέναν ότι ο νυν Δήμαρχος ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος έχει μια αποτυχημένη διοίκηση και ο Δήμος Πρότυπο που είχε ονειρευτεί έγινε Πρότυπο Δήμου με Αυτόματο Πιλότο.
(Ο Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress)
-Και γιατί όχι επόμενος Δήμαρχος ο… Πέτρος Ούτσης; Τόσους υποψήφιους Δήμαρχους προώθησε κι όλοι… μαυρίστηκαν! Μήπως ήρθε η… σειρά του;
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Είπαμε να μας αντιγράφουν, αλλά να το κάνουν τουλάχιστον…σωστά κι όχι να μιμούνται τη μέθοδο Συληγαρδάκη…
-Να βλέπει τα πρωτοσέλιδά μας και να παίρνει τηλέφωνο, ρωτώντας πως… σχολιάζετε αυτά που γράφει ο «Μ».
….
*Τυχαίο; Πάντως δυο εφημερίδες όλο κι όλο στην Ανατ. Μακεδονία και τη Θράκη (σ.σ. Αλλά και πανελλήνια…), είχαν την είδηση για την ΠΑΥΣΗ του Καραμπίνη από τα καθήκοντά του με απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ.Γαβρόγλου…
-Ο Μαχητής και η Αδέσμευτη.
-Κι από κει και μετά… ξεκίνησαν οι… αντιγραφές των αντιγραφών! Που ήταν πανομοιότυπες, αφού αναφέρονταν σε δηλώσεις καρμπόν του Καραμπίνη που απλά επαναλάμβανε τα γνωστά…
-Και συνέχιζε να απειλεί τον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρόγλου!!!
…..
*Τουλάχιστον Σάκη λίγη ποικιλία… Όλο τα ίδια και τα ίδια! Άλλαξε και λίγο τροπάριο… Επιτέλους!
……
*Βέβαια επί της ουσίας και για ποιο λόγο ο Υπουργός τον έπαυσε, λέξη ο πρύτανης…
Ο οποίος είπε και το αμίμητο, όποιος χτυπάει εμένα… χτυπάει το Δημοκρίτειο!!!
(σ.σ. Σάκη μήπως επαναλαμβάνοντας κάθε τόσο τα ίδια, κινδυνεύεις στο τέλος να χαρακτηριστείς γραφικός; Μήπως;)
Πυρ και μανία με τον Γαβρόγλου ο Σάκης Καραμπίνης, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα του «Μ» και της «Α»
Όπως αποκαλύψαμε και χθες, σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του έθεσε ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου τον πρύτανη του ΔΠΘ κ. Αθανάσιο Καραμπίνη! Ήδη έσπευσε φυσικά να επαληθεύσει και ο ίδιος, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Όπως πληροφορήθηκα σήμερα από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μαχητής, Αδέσμευτη), ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, προκειμένου να ικανοποιήσει τους συγγενείς και φίλους του κομματικού του ακροατηρίου, με διώκει πολιτικά, θέτοντας με σε αποχή από την άσκηση καθηκόντων, υποπίπτοντας ταυτόχρονα ο ίδιος στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας.
Κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει ότι έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγω αναμένοντας τη δίκαιη κρίση της.
Ελπίζω δε, η δίωξη μου αυτή, να μην κλονίσει τους συναδέλφους Πρυτάνεις που θα συνεδριάσουν για το επαίσχυντο νομοσχέδιο».

Δημοσκόπηση Metron για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: 
Στο όριο της αυτοδυναμίας η ΝΔ
Σε ποσοστά πιθανής κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας κινείται η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης της Metron Analysis, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα «Παραπολιτικά» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγράφει στην εκτίμηση ψήφου διαφορά 14,8% από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2% και ακολουθούν, Χρυσή Αυγή 8,3%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 8,1%, ΚΚΕ 8%, Ένωση Κεντρώων 3,8%, το Ποταμι 2,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,7%, η Πλεύση Ελευθερίας 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,6% και άλλο κόμμα 3,6%.
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατατάσσεται πρώτος με 27% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 14%, ενώ 45% συγκεντρώνει ο «κανένας».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ίδια μέτρηση έχουν και οι απαντήσεις των ερωτηθέντων για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς, σύμφωνα με τις οποίες η πλειοψηφία των πολιτών την κρίνει αρνητικά.
Στην έρευνα της Metron Analysis οι πολίτες καλούνται επίσης να τοποθετηθούν σε μια σειρά από άλλα ερωτήματα, όπως το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές και η οικονομική κατάσταση της χώρας.

Σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης κήλης 
υποβλήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
Στο Ευγενίδειο νοσοκομείο εισήχθη την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης.
Η επέμβαση έγινε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Δημήτρη Θεοδώρου, επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρό της Μονάδας Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού Συστήματος του Ιπποκρατείου, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικός χειρουργός με σπουδές στις ΗΠΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνθηκε έντονους πόνους την Πέμπτη και μετά από εξετάσεις αποφασίστηκε ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής. Τον πρωθυπουργό επισκέφθηκε μετά την επέμβαση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» τονίζει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »