*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουλίου

Αποκλειστικό. ΑΦΕΡΙΜ Τζέφρευ: Το Τουρκικό κόμμα DEB μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ στη Δεξίωση των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη!

09 Ιουλίου
*Ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ υποψήφιος βουλευτές με το DEΒ;
H ηγεσία του εθνικιστικού Τουρκικού κόμματος DEB που «απειλεί» να κατέβει στις επόμενες Εθνικές εκλογές συνεργαζόμενη με μικρό αριστερό ελληνικό κόμμα μετείχε μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ στην δεξίωση για την Ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ που έγινε στην Θεσσαλονίκη!
Σύμφωνα με δελτίο του κόμματος, Επιτροπή του DEB αποτελούμενη από τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς και από τους αντιπροέδρους Οζάν Αχμέτογλου και Λεϊλά Σαλίχογλου και τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, μετά από πρόσκληση μετείχαν στις 29/6 σε δεξίωση του αμερικανικού προξενείου των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη
Στην δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ που έγινε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο Αμερικανός πρέσβης Αθήνας Τζέφρεϋ Πύατ και η πρόξενος Θεσσαλονίκης Ρεμπέκα Φόγκ.
Ο Γενικός πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην δεξίωση μετέφερε εξ ονόματος του κόμματος τις ευχές προς τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρεϋ Πύατ και τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση.
Κόμμα DEB

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »