*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΖΥΓΟ Κάηκε μια μικρή αποθήκη και προκλήθηκαν μικρές ζημιές σε καπνοκαλλιέργειες

05 Ιουλίου
Τρία υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με 7 πυροσβέστες επί τόπου για την κατάσβεση της φωτιάς με επικεφαλής τον διοικητή της
Χθες Τρίτη και ώρα 16:10 ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή του Παλαιού Ζυγού Ξάνθης, η οποία ξεκίνησε από την αυλή ενός σπιτιού της περιοχής από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης από κατοίκους του χωριού για το συμβάν, όπου έσπευσαν τάχιστα στο σημείο 3 υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα με 7 πυροσβέστες αλλά και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης Πύραρχο κ. Ρούτσια Γεώργιο.
Η Φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και κατασβέστηκε πλήρως στις 18:00 χωρίς ευτυχώς να επεκταθεί στη Τροχαία και μπράβο και στους Πυροσβέστες αλλά και στους απλούς πολίτες που βοήθησαν..
Από την πυρκαγιά κάηκε ολοσχερώς μια μικρή αποθήκη με αγροτικά εφόδια και εργαλεία όπως τσάπες, φτυάρια, ραντιστικά, καλώδια, λάστιχα ποτίσματος κλπ, ενώ προκλήθηκαν μικρές ζημιές σε καπνοκαλλιέργειες, όχι τόσο από την ίδια τη φωτιά αλλά από τη μεγάλη θερμότητα που αναπτύχθηκε με αποτέλεσμα να μαραθούν κάποια φυτά καπνού.
Για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »