*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Νίκησε η δημοκρατία και ισοπολιτεία! Νίκησε η διαφάνεια και η Δικαιοσύνη! Ξανά η προκήρυξη του Δήμου Μύκης, χωρίς τα…Τούρκικα!

29 Ιουλίου





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Νίκησε η δημοκρατία και ισοπολιτεία! Νίκησε η διαφάνεια και η Δικαιοσύνη! Ξανά η προκήρυξη του Δήμου Μύκης, χωρίς τα…Τούρκικα!
H μάχη που ξεκίνησε ο "Μαχητής" κόντρα στο σκληρό κατεστημένο του Τουρκικού Προξενείου και τον εκπρόσωπό του Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμέλη, δικαιώθηκε για 2η φορά μετά την ΑΚΥΡΩΣΗ της πρώτης προκήρυξης και μάλιστα...δυο φορές!
Αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν οτι ο αμετανόητος Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ για δεύτερη φορά έστειλε την "περιβόητη" προκήρυξη των τριών προσλήψεων που ζητούσε ως απαραίτητη προϋπόθεση την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και μάλιστα με πιστοποίηση συγκεκριμένου Τουρκικού Πανεπιστημίου της Άγκυρας όπου σπουδάζουν μόνο τα...πλουσιόπαιδα της Ορεινής περιοχής.
Το ΑΣΕΠ όμως την επέστρεψε και πάλι πίσω ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ τον και επιβάλλοντάς του να επανοπροκηρύξει τις τρεις θέσεις ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ που αναφέρεται στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ όπως και τελικά έγινε στις 27 Ιουλίου 2017.
Μάλιστα με εντολές του Δημάρχου Μύκης στις υπηρεσίες, αποκλείστηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ απο την δημοσίευσή της, οι εφημερίδες "Μαχητής" και "Αδέσμευτη" προκειμένου να μην δώσουν νέα διάσταση στο θέμα!!!!
Για το συγκεκριμένο θέμα θα επιληφθούν οι νομικοί μας.
Ιδού λοιπόν αναλυτικά:
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ 


Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μύκης»
Ο Δήμος Μύκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μύκης», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ 2014 – 2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ - ΕΚΤ» - ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ», στο Δήμο Μύκης που εδρεύει στη Σμίνθη Ν.Ξάνθης.
Αιτήσεις υποβάλλονται απο την επόμενη μέρα της δημοσιεύσης της ανακοίνωσης στον τοπικό τύπο και για δέκα ημέρες , δηλαδή από 28 Ιουλίου 2017 ως και 7 Αυγούστου 2017.
ΙΔΟΥ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ…ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ!





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »