*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Με θρησκευτικό γάμο παντρεύεται η Χρύσα Τσακίρη τον αγαπημένο της Μίλαν...

27 Ιουλίου
*Αποκλειστικό. Με θρησκευτικό γάμο θα παντρευτούν η πανέμορφη Χαρά Τσακίρη με τον αγαπημένο της Μίλαν Ψάλτου…
Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου «Απαράδεκτοι», ήδη ετοιμάζει τον γάμο τους –θέλω να δω οπωσδήποτε το νυφικό της-ενώ κουμπάρος του πανέμορφου ζευγαριού θα είναι ο Πρόεδρος του Λεύκιππος και γιατρός Ματθαίος Σαββίδης.
Λεπτομέρειες όταν πάρω την πρόσκληση…!
…..

*Αποκάλυψη τώρα….Σας ενημερώνω λοιπόν ότι η πανέμορφη Rania Markoy μας ενημέρωσε χθες για την νέα εικόνα του προφίλ της, στην οποία ξεχωρίζει φυσικά η ίδια όχι μόνο με τη λάμψη της, αλλά και με το…..χρώμα της!
Καθότι κατάμαυρη επέστρεψε μετά τις διακοπές της! Καλά όλη την ώρα κάτω από τον ήλιο, ηλιοθεραπεία έκανε κι έγινε έτσι;
…..

*Κι όμως…Ο δημοφιλής Αντώνης Βαρβατσούλιας, το έκανε κι αυτό για τον Δημήτρη Πετρόπουλο…
Συμμετείχε στον νέο δίσκο του «αδελφού» του –όπως χαρακτήρισε τον Δημήτρη στη φιλική συμμετοχή του- με το τραγούδι «Μη φοβηθείς» σε στίχους δικούς του προφανώς και μουσική φυσικά του…Πετρόπουλου!
Σπεύδω αμέσως να το αντιγράψω σε cd και να το απολαμβάνω τουλάχιστον 10άκις καθημερινά στο καμπριολέ μου…
Όχι θα κάτσω να σκάσω να...φοβηθώ!
…..

*Την ίδια ώρα –αποκλειστικό φυσικά κι αυτό-ο σουπάς της γειτονιάς μου, με παρακάλεσε να μεσολαβήσω στο Δημήτρη…
Προκειμένου να γράφει ένα τραγούδι και για τον ίδιο, καθότι και οι «σουπάδες» έχουνε…καρδιά! Βρήκε μάλιστα και τον τίτλο:
-Η σούπα και ο έρωτας, θέλουν…»φωτιά»!
-Δημήτρη ανέλαβε αμέσως δουλειά….!
(σ.σ. Μια και τα τραγούδια σου κοντεύουν να καταντήσουν…σούπα!)
…..

*Για Δήμαρχος ο θείος, γιατί να μην πάει για βουλευτής ο ανεψιός; Στην θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες στη Χρυσούπολη βρέθηκε λοιπόν ο Δημήτρης Καμαρίδης και ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία του με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας…
-Φανουράκη, Τσιλιγγίρη, σας «έσκισε»!
….

*Επειδή πολύ με ρωτάνε ποια μέρα θα έρθει τελικά στο My club η φοβερή τραγουδίστρια Στέλλα Καλαντζή, σας ενημερώνω ότι ρώτησα τον Νίκο Πετράκο και μου απάντησε, περιμένει να ανέβει κι άλλο το…θερμόμετρο!
Με το ζόρι λοιπόν πάει να μας…»τσιγαρίσει» για το Στελάκη;
Η είδηση; Η Στέλλα τραγούδησε την Δευτέρα 24 Ιουλίου στη Γιορτή του Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη όπου και φωτογραφήθηκε μάλιστα με τη σταρ της βραδιάς την Γλυκερία…
….
*Κι ένα ερώτημα στον  Πασχάλη Λύρατζη. Πως γίνεται και όλοι οι καλλιτέχνες που έκλεισε για τις Γιορτές Π. Πόλης 2017, παράλληλα έχουν ήδη εμφανιστεί 'η εμφανίζονται αυτήν την περίοδο, τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στην Κεραμωτή;
Μοιράστηκαν δηλαδή τα…οδοιπορικά ή κάτι άλλο «παίζει»; Εκτός αν έχουν Αλεξανδρούπολη και Κεραμωτή τον ίδιο μάνατζερ...Ζαμάνη, Ζερβάκης, Γλυκερία...παντού οι ίδιοι και οι ίδιοι!!!
Ο Λύρατζης αντέγραψε τους άλλους ή οι "άλλοι" τον Λύρατζη; 
....
*Και το απαραίτητο Κουιζ. Ο Λύρατζης αντέγραψε την Κεραμωτή και την Αλεξανδρούπολη, ή αυτοί (αντέγραψαν) τον...εκ Λαγκαδά Μάνατζερ του Πασχάλη;.Γλυκερία, Ζαμάνη, Ζερβάκης...Μηλιώκας, Λάκης Παπαδόπουλος... Ίδια προγράμματα, οι ίδιοι καλλιτέχνες....Θέλουμε και τον Μπαλάφα...!!! 

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »