*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Με μηνύσεις απειλούν επαγγελματίες τον Κίρατζη για τα τραπεζοκαθίσματα...

08 Ιουλίου
*Κακό πράγμα στη ζωή το ΨΕΜΑ να σου γίνεται… επάγγελμα! Καταντάς εκτός από κακομοίρης και μίζερος, ένας ψεύτης που στο τέλος και αλήθεια να πεις σε κάτι…όλοι νομίζουν ότι λες ψέματα!
-Υπάρχει ένας τέτοιος κουτοπόνηρος τύπος, που εσύ θέλεις να «βοηθήσεις» κι αυτός, όχι απλά «γλύφει» τους… αντιπάλους σου κι αυτούς που πήγαν να σε εξοντώσουν, αλλά και αποτελεί και τον… χορηγό και χρηματοδότη τους στις εκλογές!!!
……
*Βέβαια οι άνθρωποι βρήκαν και τα κάνουν!
-Βρήκαν δηλαδή το «κουμπί» αυτών των τύπων την περίοδο που είχαν λίγη εξουσία στα χέρια τους, τους πούλησαν… εκδούλευση ότι δήθεν τους «βοηθάνε» στις καραμπινάτες παρανομίες τους… κι έτσι άρμεγαν και αρμέγουν!
-Τώρα όμως είναι ένα τίποτα που εκτός των άλλων… φυτοζωούν στην τεμπελιά τους νομίζοντας ότι μπορούν ακόμη να πουλάνε φύκια για… μεταξωτές κορδέλες!
-Καθότι δυστυχώς οι συγκεκριμένοι κύριοι, δεν είναι μόνο ψεύτες… αλλά και ανασφαλείς!
…….
*Άλλη μια μεγάλη αποκλειστικότητα χθες για τον «Μ» που αποκάλυψε ότι με απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου, παύτηκε από Πρύτανης του ΔΠΘ ο Σάκης Καραμπίνης…
-Ωστόσο δεν σας έκανε εντύπωση; Το ότι κανένα μα κανένα Μέσον, δεν έγραψε την είδηση; Τουλάχιστον… τοπικά;
(σ.σ. Και υποτίθεται κάποιοι είναι και φουλ ΣΥΡΙΖΑ…).
……
*Γιατί τώρα τέτοια «σιωπή» στο θέμα της ΠΑΥΣΗΣ του Πρύτανη του ΔΠΘ κυρίου Καραμπίνη και γιατί κανένα Μέσον δεν έγραψε (μέχρι χθες…), λέξη;
Μα γιατί ο Σάκης όλα αυτά τα χρόνια, είχε φροντίσει σε όλους σχεδόν τους εκδότες και δημοσιογράφους να κάνει και κάποιο… «καλό»!
-Άλλων βόλεψε τη γυναίκα στο Πανεπιστήμιο… Σε άλλους  έδινε ΠΑΡΑΝΟΜΑ διακηρύξεις και κάποιοι άλλοι αναλάμβαναν ακόμη και τις… μεταφορές επίπλων από τα προκάτ στις νέες εγκαταστάσεις των Κιμμερίων! Τυχαίο; Δεν νομίζω…
……
*Προς τον Κώστα Ζαγναφέρη Ενταύθα… Χθες πηγαίνοντας στη Σταυρούπολη, είδα στο δρόμο προς το 8ο χιλιόμετρο να φαρδαίνουν το δρόμο στα πλαίσια του έργου της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Οδού… κι άκουσα πολλά!
-Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς έργο είναι; Γιατί άκουσα κι ένα ποσόν που κουφάθηκα…
-Κοντά στις 500.000 ευρώ! Περιμένω λοιπόν Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης όλο αγωνία…
……
*Διαμαρτύρεται εις εκ των συνεταίρων ότι «εδώ και λίγες μέρες, τον έφαγε….ο συνέταιρος» σε κεντρικό μαγαζί-φιλέτο  της πόλης και τα έχει πάρει μάλιστα άγρια, διότι πήγε στο Δήμαρχο να νοικιάσει το απέναντι μαγαζί και συνάντησε… τοίχο στη συνάντησή του με τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο…!
……
*Προς το παρόν δεν θα πω λεπτομέρειες, ωστόσο ο εν λόγω επαγγελματίας είναι έτοιμος να καθίσει στο σκαμνί και τον Αντιδήμαρχο Δόμησης Ερκάν Κίρατζη γιατί «προστατεύει» τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ τραπεζοκαθίσματα τόσο στη κεντρική πλατεία, όσο και στον πεζόδρομο κάτω από το Επιμελητήριο Ξάνθης…
……
*Η δική μου απορία… Είναι δυνατόν ο Κίρατζη να μη φοβάται τις… χειροπέδες και να συνεχίζει να ΚΑΛΥΠΤΕΙ όλη αυτήν την παρανομία; Είναι δυνατόν ενώ τον κάλεσαν ήδη δυο φορές οι Εισαγγελείς, αυτός να συνεχίζει απτόητος, να βλέπει τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ και να μην κάνει τίποτα; Είναι δυνατόν;
……
*Κι ένα απλό ερώτημα…
-Αλήθεια κυρία των Νεότερων Μνημείων, ήδη μπήκαμε στον Ιούλιο, ήδη τη Δευτέρα διανύουμε το πρώτο 10ήμερο, αλλά η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ συνεχίζει και καλά κρατεί, χωρίς ούτε μία ανάκληση αδείας..
-Συνέβη κάτι; Ή μήπως ο Κίρατζη σας έφερε τις… άδειες και δεν το ξέρουμε;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »