*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΝ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΎ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ!

30 Ιουλίου


Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Νέστου με επικεφαλή τον κ. Παρασχάκη Δημήτρη οι οποίοι επιχειρούσαν από χθες το βράδυ μέχρι και πριν από λίγο , είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως με την κατάλληλη τεχνογνωσία που διαθέτει η ΔΕΥΑΝ Νέστου και τους χειρισμούς του διευθυντή της κ. Κάλφα Κωσταντινου τελικά να αποκατασταθεί η βλάβη που προκάλεσε το εργοτάξιο της ΤΑΠ ΑΕ. Βλάβη για την οποία δεν ευθυνόταν ούτε στο ελάχιστο ο Δήμος. Η καθυστέρηση της υδροδότησης οφειλόταν στην εισροή αέρα τελικά στο κεντρικό δίκτυο.
Ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος από νωρίς το πρωί συντονιζε τη όλη επιχείρηση για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αποκατάσταση.
Λόγω της μεγάλης διάρκειας της διακοπής της υδροδότησης η αποκατάσταση σε κανονικούς ρυθμούς θα γίνει τις επόμενες ώρες.
Παρακαλούμε τους συνδημότες μας για τη σωστή διαχείριση του νερού αφού πρώτα φροντίσουν για την εξαέρωση του εσωτερικού τους δικτύου (αφήνοντας δηλαδή για λίγο τις βρύσες ανοικτές )
Ευχαριστούμε για την μεγάλη κατανόηση και την συμπαράσταση όλων σας.
Από το γραφείο τύπου
του Δήμου Νέστου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »