*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Σύλληψη 67χρονου στη Ξάνθη για λαθρεμπόριο τσιγάρων, κατασχέθηκαν 340 πακέτα!

29 Ιουλίου
Συνελήφθη την Παρασκευή (28-7-2017) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 67χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 340 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σύλληψη 23χρονου στη Δράμα για κατοχή ναρκωτικών
 Συνελήφθη την Παρασκευή (28-7-2017) το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 23χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν  στην οικία του,  με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν και κατέσχεσαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 80 γραμμαρίων, ένα (1) μεταλλικό τρίφτη και  μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.
 Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε  η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.
Σύλληψη 29χρονου στη Κομοτηνή για απόπειρα κλοπής σε οικία  
 
Συνελήφθη την 29-7-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 29χρονος ημεδαπός, διότι, διέρρηξε οικία, χωρίς να προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του, καθόσον ακινητοποιήθηκε από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Στη κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα διαρρηκτικό εργαλείο, καθώς επίσης διάφορα κοσμήματα το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »