*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

See Through Τα ερωτήματα στην Ειρήνη Πυρνάρη για την ΕΤΕΝΕΞ και τον Θεολόγο...

08 Ιουνίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Συμπαθής η κυρία Ειρήνη Πυρνάρη, αλλά όχι ξαφνικά μας προέκυψε και…πολιτικός παράγοντας, αφού αν δεν «έφευγε» ο Αείμνηστος Γιώργος Παπασταματίου, δεν θα ήταν καν δημοτική σύμβουλος…
-Τώρα αν κατά την άποψή της φταίει ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος κι όχι ο πρώην Δήμαρχος Λάκης Στυλιανίδης που του «φόρτωσε» το πρόβλημα του Θεολόγου…
-Μάλλον δεν θέλει να δει την «πραγματικότητα»…
……
*Αλήθεια κυρία Πυρνάρη, γιατί δεν έλυσε το πρόβλημα του πρώην στενού του συνεργάτη ο κύριος Στυλιανίδης που τον είχε και γενικό δερβέναγα επί χρόνια στην γνωστή ΕΑΠΑΞ;
-Και κατηγορείτε και εσείς αλλά και οι φίλοι σας, τον σημερινό Δήμαρχο;
-Μπορείτε ευθέως να μας απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα;
……
*Κι ένα ακόμη ερώτημα… Μήπως θυμάστε κυρία Πυρνάρη και για το μπέρδεμα που υπάρχει μεταξύ Κυβερνείου και Elisso Hotel (επί Τσέπελη ακόμη…), ποιος ήταν ο δικηγόρος που χειρίστηκε την συγκεκριμένη υπόθεση σαν ΕΤΕΝΕΞ;
-Ή να σας παραπέμψω να σας τα θυμίσε,ι στην κυρία Αχτάρη;
-Γιατί αν θέλετε ανοίγουμε κι εκείνο το θέμα, μια και προκαλείτε έτσι τη νοημοσύνη όλων μας…
……
*Ή μήπως ως δικηγόρος του Κυβερνείου και του Δαργανάκη, ξεχάσατε τα εξώδικα του συγχωρεμένου του Παναγιώτη Ανδρικόπουλου για το Elisso Hotel με δικηγόρο τον Γιάννη Παπαχριστόπουλο και αφανή εταίρο τον κύριο Τσέπελη;
……
*Στη διάθεσή σας κυρία Ειρήνη Πυρνάρη λοιπόν να ανοίξουμε τα συγκεκριμένα θέματα… όποτε και σε όποιο κομμάτι επιθυμείτε!
(σ.σ. Και στο φινάλε κανείς δεν σας στερεί το δικαίωμα να ανεξαρτοποιηθείτε και να προσχωρήσετε στην παράταξη Μπένη ή Φανουράκη…Μαζί με τον κύριο Τσέπελη…).
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 
2 ημεδαπών για κλοπή -Συνελήφθη ο ένας
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 38 και 22 ετών, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 6-6-2017, διέρρηξαν επιχείρηση στην πόλη της Ξάνθης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μικρό χρηματικό ποσό. Συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς ο 38χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2 διαρρηκτικά εργαλεία και 1 ζευγάρι γάντια, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Συνάντηση των Περιφερειαρχών της Βόρειας Ελλάδας 
τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για τα διόδια
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στη Βόρεια Ελλάδα για το θέμα της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων.
Συνάντηση τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 2 το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν οι τέσσερις Περιφερειάρχες της Βόρειας Ελλάδας, για το θέμα της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση θα συμμετέχουν οι Περιφερειάρχες Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστος Μέτιος, με στόχο την αλλαγή της απόφασης της κυβέρνησης στο θέμα της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! ΑΛΗΘΙΝΟΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!
Υπέρ του κινήματος «Δεν πληρώνω» δηλώνει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης: Να βάλουμε διόδια, αλλά να τα ξηλώσουμε μετά…!
Το «ξήλωμα» των μετωπικών σταθμών διοδίων όταν μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα, προτείνει ως λύση ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών, οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα ξηλωθούν μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα».
Ο ίδιος στήριξε την πρωτοβουλία πολιτών στην πατρίδα του να δημιουργήσουν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στην περίπτωση αυτή θα ήταν «μαζί τους», παρόλο που είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.
Επίσης, ο Κώστας Μορφίδης μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Βουλή μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στις περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας από όπου διέρχεται η Εγνατία Οδός και στελεχών του υπουργείου Μεταφορών, του ΤΑΙΠΕΔ και της Εγνατία Οδός ΑΕ, τονίζοντας τη βούληση της κυβέρνησης να προτάξει την εγκατάσταση αναλογικών, ηλεκτρονικών διοδίων μέσα στο 2018.
Μειώθηκαν «με το σταγονόμετρο»
οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες
Στα επίπεδα των 3,908 δισ. ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα τον Απρίλιο έναντι 3,956 δισ. ευρώ τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Μείωση παρουσίασαν τον ίδιο μήνα και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1,051 δισ. ευρώ έναντι 1,120 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης, που αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των οφειλών του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, τον Απρίλιο ανήλθαν σε 2,262 δισ. ευρώ έναντι 2,311 δισ. ευρώ τον Μάρτιο, ενώ των νοσοκομείων διαμορφώθηκαν στα 600 εκατ. ευρώ από 618 εκατ. ευρώ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα 354 εκατ. ευρώ από 364 εκατ. ευρώ.
Οικογενειακή τραγωδία στο Αχλαδοχώρι Σερρών
- 80χρονος σκότωσε τον αδερφό του
Μια ιστορία Κάιν και Άβελ εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντικής Σέρρες. Δύο αδέλφια ηλικίας 80 και 85 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να καταλήξει νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας καυγάς μεταξύ των δύο αδερφών κατέληξε με τον 80χρονο να επιθέτεται με αιχμηρό αντικείμενο στον αδελφό του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον θώρακα και συγκεκριμένα στην πρόσθια θωρακική χώρα Αμέσως ειδοποιήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ όσο και Αστυνομία και ο 85χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σιδηρόκαστρο αλλά ήταν πλέον αργά καθώς o ηλικιωμένος είχε ήδη καταλήξει.
Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.
Ο 80χρονος φερόμενος ως αδελφοκτόνος συνελήφθη από τις Αρχές και θα οδηγηθεί αρμοδίως. Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στη μικρή κοινωνία του Αχλαδοχωρίου, οι κάτοικοι της οποίας αδυνατούν να καταλάβουν πως δύο αδέρφια έφτασαν στο φονικό.
Πηγή: epiloges.tv
Καινούριος στεφανιογράφος για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας 2014-2020
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η προμήθεια ενός νέου ψηφιακού στεφανιογράφου για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προϋπολογισμού 750.000 ευρώ εντάχθηκε ως νέα πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας 2014-2020.
Ο νέος στεφανιογράφος θα καλύπτει τις ανάγκες του αιμοδυναμικού τμήματος του νοσοκομείου το οποίο εξυπηρετεί περιστατικά της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του νοσοκομείου, το προηγούμενο έτος διενεργήθηκαν στο αιμοδυναμικό τμήμα 1200 επεμβάσεις και εξετάσεις, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί με την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Μεγάλη η προσφορά και του γιατρού Ιπποκράτη  Καμαρίδη στoν Ορφέα Ξάνθης, αφού είναι ο γιατρός της ομάδας όλα τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »