*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

See Through Την "βάψαμε".....Μας κατατρόπωσαν! 'Ωρα ν' αλλάξουμε....πόλη!

27 Ιουνίου
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Την βάψαμε. Μας κατατρόπωσαν τα κανάλια της Αλεξανδρούπολης αφού δεν μας πήραν μόνο την Ελένη Κίτσου για αποκλειστική συνέντευξη για την των Ελλήνων Συνέλευσις Ξάνθης, αλλά μας πήραν και τους  πλέον φανατικούς τηλεθεατές μας
*Κι εμείς μαζί τους. Κάθε Σαββατοκύριακο λοιπόν μη χάσετε ειδήσεις από την Ξάνθη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόραση στις 20.30!!! Με την Μαλαματένια Αλατζά….
-Κι από κάτω like ο Πασχάλης Λύρατζης, like ο Μιχάλης Αμοιρίδης και φουλ like ο Συληγαρδάκης…!
Κι άντε μετά από αυτό, πώς να μην πάρω στο… Μετρό της Μόσχας να παραγγείλω από το μηχάνημα που έχουν εκεί στημένο καμιά χιλιάδα like μπας και ν’… ανέβω κι εγώ λιγάκι!
……
*Μετά βέβαια από αυτό που πάθαμε ή πρέπει ν’ αλλάξουμε πόλη με τον Κανάτα και να πάμε κι εμείς Αλεξανδρούπολη όπως η κυρία Κατερίνα Ψαθά ή  να περιμένουμε να βγει ο Π.Β.Π από τον Κορυδαλλό για να κάνουμε ανταποκρίσεις κατευθείαν από τη Σόφια!
……
*Αν και μια καλή λύση θα ‘τανε να δώσουμε στα Κανάλια του Έβρου και τον διαμορφωτή κοινής γνώμης μαζί με τον Θωμά Μίχογλου να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά την τηλεθέασή τους.
-Μόνο τον Μωραϊτη (τον Στέλιο…), δεν τον δίνουμε πουθενά!
-Να κρατήσουμε κι εμείς καμιά αποκλειστικότητα…
-Τον Ζαγναφέρη όμως που πάει με όλους ευχαρίστως…
……
*Ερώτημα κρίσεως. Στις εκδηλώσεις του Αβάτου ο Δήμαρχος Τοπείρου μόνος του πήγε, ή συνοδεύονταν από την νέα ειδική σύμβουλό του; Το ερώτημα ισχύει και για τον «διαμορφωτή κοινής γνώμης» και νέο φωτογράφο του Μίχογλου…
 «Ευχές Δημάρχου Τοπείρου για την Θρησκευτική Εορτή των Μουσουλμάνων Σεκέρ Μπαϊράμ»
Ενόψει της σημαντικότατης εορτής του «ΣΕΚΕΡ ΜΠΑΪΡΑΜ» (γιορτή των γλυκισμάτων) και συμμεριζόμενος την χαρά των συμπατριωτών μουσουλμάνων, επισκεπτών, εργαζομένων και περαστικών του Δήμου Τοπείρου, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά…!!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ…!!!

Λιποθύμησε ο Ερντογάν σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης
Λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια εορτασμού του μπαϊραμιού για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, στο τζαμί της Κωνσταντινούπολης, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους παρευρισκόμενους.
Όπως μετέδωσε η Hurriyet, ο Ερντογάν αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγο πριν την έναρξη της προσευχής, χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του. Ρεπόρτερ της τουρκικής εφημερίδας ανέφερε πως αστραπιαία τον περικύκλωσαν οι σωματοφύλακές του ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα και γιατροί για να τον συνεφέρουν.
Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με φορείο σε άλλο μέρος του τζαμιού ενώ η πρόσβαση στους δημοσιογράφους απαγορεύθηκε.
Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ο Ερντογάν δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα στην υγεία του και θα συνέχιζε την ημέρα του όπως είχε προγραμματιστεί.
«Είχα ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο καθώς έπεσε η πίεση μου λόγω του διαβήτη», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σημειώνοντας: «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά τώρα».
Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα ο Τούρκος Πρόεδρος είχε ακυρώσει τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε.
Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια, μεταξύ των Τούρκων, καθότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ζήτημα της υγείας του Ερντογάν απασχολεί την πολιτική ζωή της Τουρκίας. Ωστόσο, είναι και εκείνοι που υπενθυμίζουν πως ο περασμένος μήνας για τους πιστούς μουσουλμάνους ήταν μήνας αυστηρής νηστείας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 28 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν συνολικά είκοσι οκτώ άτομα που εκδίδονταν παράνομα σε υπαίθριους χώρους.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης 21 αλλοδαπές γυναίκες και επτά Ελληνίδες.
Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».
«Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση» τονίζει η αστυνομία σε ανακοίνωσή τους.

Στον καθαρισμό της ακτής Καλαμίτσας προχώρησε 
ο Όμιλος Μασούτη σε συνεργασία με συλλόγους
Το πρωί της Κυριακής υπάλληλοι από τον Όμιλο Μασούτη καθώς και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων Αγίας Παρασκευής και Δυτικομακεδόνων προχώρησαν στον καθαρισμό της Ακτής Καλαμίτσας στο πλαίσιο δραστηριοποίησης των πολιτών για περιβαλλοντικά προβλήματα. 
Οι πολίτες δραστηριοποιούνται μέσα από τέτοιες ενέργειες και γίνονται από κομμάτι του προβλήματος, μέρος της λύσης. Με αυτό τον τρόπο παρακινούνται να υιοθετήσουν πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στον φυσικό πλούτο της περιοχής τους. Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντικών ομάδων και σωματείων θα αναλάβουν δράση, μαζί με υπαλλήλους των εταιρειών «Διαμαντής Μασούτη ΑΕ» και «Γρ.Σαράντης ΑΒΕΕ». Ανάμεσά τους η Εθελοντική Ομάδα Νέου Μαρμαρά, ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής του Δήμου Καβάλας, καθώς και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νιότης.

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΛΙΑ ΓΕΡΑΓΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ
Σας ενημερώνουμε ότι από την  Δευτέρα 3 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γεραγά Ηλία στη Χρύσα, στα πλαίσια του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ».
Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ 95% ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ
Τελεσίγραφο σε δανειολήπτες με οφειλές από προϊόντα καταναλωτικής πίστης που αγνοούνται για χρόνια από το γκισέ θα στείλουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι τράπεζες, προτείνοντάς τους μία τελευταία ευκαιρία για οριστική διευθέτηση του χρέους τους, προτού αυτό καταλήξει στις εξειδικευμένες εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων (distress funds).
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», πρόκειται για μια τελευταία ευκαιρία της μορφής «take or leave it», με την οποία τους θα δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσουν την υπόθεσή τους καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό ποσό, το οποίο μπορεί να φθάνει ακόμη και στο 5% των οφειλομένων.
Δηλαδή, το «κούρεμα» επί του κεφαλαίου και των τόκων, συμβατικών και υπερημερίας, είναι δυνατόν να διαμορφωθεί ακόμη και στα επίπεδα του 95%!
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, οι οφειλέτες θα έχουν χρονικό περιθώριο 15 ημερών για να απαντήσουν στην πρόταση της τράπεζας.
……………
                                                         H φωτογραφία της ημέρας
Ο πρόεδρος Στέλιος Μωραϊτης και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ξάνθης Σπύρος Κάλφας μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης Γιώργο Μπίκο στο 37ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων την Κυριακή 25/6 στο Περτούλι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »